Şimdi Ara

##Age Of Conan Başlangıç Rehberi(Türkçe Featler Geliyor)## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
48.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acer aspire 5920G notebook aldım 2gb ddr2 8600m GS turbocache 2Ghz oyunuda netten alıyımda dl ye başlıyalım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 3 Temmuz 2008; 20:16:53 >
  • bi ateri oyunu vardı conan diye. bu oyunun adı da bana onu hatırlattı. ileride zamanım ve param olursa sizin aranıza katılacağım
  • elinize sağlık,
    güzel bi rehber olmuş , bu arada oyunda conanın hikayesini anlatılıyomu ?
    yani zamıanında çizgi romanındaki gibi her gorevde farklı bir bolum şeklinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 8 Temmuz 2008; 18:27:35 >
  • Conan'ın hikayesi derken? Hayat hikayesi ise kastınız, arada konuşmalarda geçiyor ama anlatıldığı söylenemez. Oyun Conan'ı okumuş, tanımış olanlara yönelik hazırlanmış. Sıfırdan Hyboriaya girenler zevkli bir mmo oyunu görür, ama hikayeyi, evreni tanımaları baya bir zaman alır. Tıpkı diğer oyunlarda olduğu gibi bunda da alt yapı için kitap okumak lazım.
  • Eline sağlık çok güzel hazırlamışsın.Sanırım oyunda pvp-pve dengesi tam oturmamış.neyse ilk önce elimdekiler bitsin ona da başlarız elbet
  • arkadaş oyun deneme sürecinde üyeyinde drinking cape keyi vermişler bana verdi sitede girdim keyi.. acc de de gözüküyo ama oyunda nasıl kullanıcagımı bilemedim yardım edebilicek varmı acaba bu konuda

tamam buldum /claim miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teTa -- 13 Temmuz 2008; 21:18:24 >
  • çok güzel bir oyun ama paralı olması dışında keşke ücretsiz olarak oynanabilseydi
  • Konuyu aca ve oyun hakkında bılgı veren arkadaslara tesekkurler
    işten eve gelince oynıyabılecegım bır oyun arıyorum.
    Bu oyunu ıncelemeye basladım.

quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

çok güzel bir oyun ama paralı olması dışında keşke ücretsiz olarak oynanabilseydi

Bence ucretlı olması ıyı olmus bu oyunu daha ıncelemedım ama otekı onlıne oyunlardakı gibi hıle hurda ve aga 5 k pls cılerden bıktım. Paralıolması en azından aga 5 pls cılere engel olur.

bu yazılarıda okumanızı tavsıye ederım
    WOW dan sıkılanlara alternatıf olarak gosterılıyor Age of canon
    https://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1469

http://www.dijikent.com/gamereviews.asp?grid=91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 20 Temmuz 2008; 11:43:49 >

• türkçe featları sabırsılıkla bekliyorum özellikle ranger featlerini
  • min 6800+ gorunuyo sistem gereksinimlerinde fakat ben 6600GT oynamak istiyorum, mumukun mu sizce? :D
  • oyun çok güzelde bn sitesinde fln adam gibi SS bulamadım oyunun içinden SS koyabilirseniz sevinirim

başlangıç rehberide güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: syl@r

oyun çok güzelde bn sitesinde fln adam gibi SS bulamadım oyunun içinden SS koyabilirseniz sevinirim

başlangıç rehberide güzel olmuş

donanımhaberciler tarafından çekilen SS ler
    http://forum.donanimhaber.com/m_24368957/tm.htm

buda aoc wikiden

http://www.wikiaoc.com/Screenshots

• Oyun gittikçe yerine oturuyor şuanda oynayanlar tam anlamıyla bir Beta oyunu oynuyorlar yani oyun piyasaya erken sürüldü ama ben artık bug sorunları azalmaya başlamışken bir göz atmaya karar verdim bu oyuna acaba DX10 özellik oyuna ne zaman eklenecek haberi olan var mı? yani boşuna HD 4870 almış olmayım birde şu türk guildlerine bakıyorumda şimdiden sınırlar koymaya başlamışlar 40 lvl üstü sınırları bile belirlenmeye başlanmış şimdi oyuna girince baya boş boş kasılacağız gibi görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GtoOnizuka

Oyun gittikçe yerine oturuyor şuanda oynayanlar tam anlamıyla bir Beta oyunu oynuyorlar yani oyun piyasaya erken sürüldü ama ben artık bug sorunları azalmaya başlamışken bir göz atmaya karar verdim bu oyuna acaba DX10 özellik oyuna ne zaman eklenecek haberi olan var mı? yani boşuna HD 4870 almış olmayım birde şu türk guildlerine bakıyorumda şimdiden sınırlar koymaya başlamışlar 40 lvl üstü sınırları bile belirlenmeye başlanmış şimdi oyuna girince baya boş boş kasılacağız gibi görünüyor.

40 lvl olmanın zoru mu var, 2 gün içinde zorlarsan olursun. Bırak da o sınırı koysunlar...

Sayın heretic;
    Şu türkçe featlere de bir el atsan nasıl olur, ağaç oldum valla beklemekten

• arkadaslar suanda oyuna girebilen warmı aranızda??

dun gece sabaha kadar 2gblık patch ındırdı sabah oyuna grcem nıhayet derken sanırım sımdıde bakım gibi bişey war yıne patch cıkarsa kafayı yıcem 4gblık kota 9 gb oldu zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_manhiak

arkadaslar suanda oyuna girebilen warmı aranızda??

dun gece sabaha kadar 2gblık patch ındırdı sabah oyuna grcem nıhayet derken sanırım sımdıde bakım gibi bişey war yıne patch cıkarsa kafayı yıcem 4gblık kota 9 gb oldu zaten

bakım var saat 1 civarlarında açılcakmış. Sakin ol. Ayrıca patch gelicek tekrar ama en fazla 100 MB olur. Sen ztn aşmışsın kotayı, battı balık yan gider, 50 - 100 MB dan pek bişey olmaz demi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

Oyun gittikçe yerine oturuyor şuanda oynayanlar tam anlamıyla bir Beta oyunu oynuyorlar yani oyun piyasaya erken sürüldü ama ben artık bug sorunları azalmaya başlamışken bir göz atmaya karar verdim bu oyuna acaba DX10 özellik oyuna ne zaman eklenecek haberi olan var mı? yani boşuna HD 4870 almış olmayım birde şu türk guildlerine bakıyorumda şimdiden sınırlar koymaya başlamışlar 40 lvl üstü sınırları bile belirlenmeye başlanmış şimdi oyuna girince baya boş boş kasılacağız gibi görünüyor.

40 lvl olmanın zoru mu var, 2 gün içinde zorlarsan olursun. Bırak da o sınırı koysunlar...

Sayın heretic;

Bugün Barbarı yayınlayacağım komple olarak.

İnan çevirmek çok zor.Önce İngilizce sözlükten Türkçe anlamına bakıyorum,sonra Türkçe sözlükten mealine bakıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

Sayın heretic;

Bugün Barbarı yayınlayacağım komple olarak.

İnan çevirmek çok zor.Önce İngilizce sözlükten Türkçe anlamına bakıyorum,sonra Türkçe sözlükten mealine bakıyorum.

Assassine yardım ederim istersen, ama sen bir örnek yayınla, ben de o örneğe uygun mealleri gönderiyim, tabi istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 31 Temmuz 2008; 15:19:00 >

• heretic1503 oyuna başlamadan biraz araştırma yaparken bir türk arkadaşımızın feat ağacına türkçeye çevirdiğini gördüm bu ingilizcede sorun yaşayan arkadaşların işini kolaylaştıracağını düşünüyorum.

http://www.students.itu.edu.tr/~arslanserc/

Ama sanırım internet explorer ile puan verilemiyor diğer tarayıcıları deneyin puan vermek için umarım işinize yarar.
  • Bu arada bir ekleme yapayım verdiğim adreste bazı classlar tam türkçeye çevrilmiş bazılarının ise birazı mesela Barbarian feat ağacı full türkçe iken Assasin bir kısma türkçeye çevrilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.