Şimdi Ara

##Age Of Conan Başlangıç Rehberi(Türkçe Featler Geliyor)## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
48.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar herkes başlamayı düşündüğünü yazmış bu harika ama başta size vermek istediğim bir kaç bilgi var. Öncelikle lütfen şu bilgisayarınız çalıştırır mı çalıştırmaz mı linklerine bakıp da aldanmayın çalıştırır der bir bakıyorsunuz oyun grafikleri low da taş desenleri yuvarlak yuvarlak particlelar kapalı e bunlar olunca oyununda bir anlamı kalmıyor, hele ki 24 kişilik raidlerde hiç kalmıyor. Oyun skill sistemi normal mmorpg sisteminden biraz farklı comboları tamamlamanız için ok tuşlarıyla verilen komutları tamamlamanız gerekiyor ki skill tam olsun ve bu sırada verilen komutların oyunda hemen belirebilmesi için frame ve fpsinizin yüksek olması lazım zaten pvpsi zor olan bir oyunda bunlarda düşükse minigameler belki değilde bori kesinlikle yalan olur. Oyundaki class dengesizliklerinden bahsedersek eğer bence oynayana göre değişir. Cromun efsane assaslarını mavi item dizili okcu farmlayabilir bu tamamen senin feat diziliminle alakalı bir sistem 3 seneden fazla süredir betasından beri oynadığım bu oyunda her karakteri über oynayan gördüm ki bu cidden eğilim ve yetenek işi. Pvpde çarınız istediğiniz kadar dizili olsun t4 olsun rare dizili biri bile alabilir sizi bu moralinizide bozabilir. Sabır isteyen bir oyun guildler çok saçma bir sistemde hepsinin bir kemik kadrosu var birbirlerini farmlıyorlar ve item düşünce alma sırası koyuyor bazıları. Tek bir kişinin hatası bazen bütün raid partisine dokunabiliyor, yaptığınız hatalar asla unutulmuyor ve benim yaptığım gibi çoğu kişi sizi ignore liste ekliyor ve zaten az olan oyuncu sayısının olduğu bir oyunda daha zor dungeon ve raid buluyorsunuz. Özellikle en saçma olan herkes hard mode denen olayda aa exp gear diyip adam arıyor experience yani tecrübeniz yoksa alınmıyorsunuz... Sanki hiç yeni oyuncular yokmuş gibi dalkavukluk yapıyor insanlar. Guardian çok zor kasılan bir class ve bu yuzden item dizmeli dizmesi için dungeon yapmalı raid yapmalı ama insanlar seti kötü diye almıyor bazen bu kadar saçma sapan insanların oynadıgı bir oyun ıste. Türkler dersen hepsi birbirine laf sokup dalga geçip takılan tipler. Bence bir oyun düşünüyorsanız suan için tavsiyem guild wars 2 dir. Funcom aldığı paranın hakkını verene kadar bu oyundan uzak durun.

• MaybeNextTime 'a katılıyorum! ama;

Hani bir his vardır, bir şeyi yapmayıp ta artık geç kaldığınızda, yahu keşke yapsaymışım diyip pişman olduğunuz birşey. Mesela benim WOW un ilk çıktığı zamanlarda pahalı diyip oynamam ve seneler geçtikten sonra da artık oyun için zaman ayırmanın zor olduğu dönemlerin içine girmem gibi...

İşte Age Of Conan böyle hissettirecek bir oyun. Eğer hiç oynamadıysanız mutlaka oynamanız gereken ve tadına varmanız gereken bir oyun. Çok fazla Class var bir kaç Class 'ı 80 yapıp PVE 'nin keyfine varın. PVP ye gelince eğer premium olarak uzun soluklu bir oyuncu iseniz 80 lvl den sonra feat leri ve itemleri tamamladıktan sonra 80 lvl PVP lerinde eminim büyük keyif alırsınız.

Ama çok uzun soluklu oyunculardan değilseniz (bir kaç 80 lvl yaptıktan sonra!), oyunu iyice anladıktan sonra 10-19, 20-39, 40-59, 60-79 lvl Mini Game PVP leri var. Bunların en revanşta olanı 10-19 ve 20-39 olanıdır, çünkü bu lvl lerde item dengesizliği fazla olmaz. Neredeyse herkez item olarak eşit olur ve oyunculuk öne çıkar. 6 ya 6 yada 24-24 Mini Game ler var, tadından yenmez :)

Düşük lvl mini gameler Fury serverinde hemen hemen sürekli var. Oyuncu kalabalıklığıda güzel.

Yardımı seven biriyim, Marasal ile baslayan envai nickler benimdir, akşamları online oluyorum.

Class ları denemeden karar vermeniz çok zor. Oynaması marifet isteyen bir oyun, herkezin harcı değil....

MaybeNextTime 'a katıldığım bir nokta daha; PC nizin sağlam olması alacağınız zevkle doğru orantılı. Core 2 Duo altı işlemcisi, 2 GB altı ram 'i, min 200 TL altı ekran kartı olan biri hiç oyuna başlamasın...

Bu oyun için ortalama önerdiğim özellikler (avam diliyle) min i5 işlemci, min 4 GB ram, min 400 TL üstü ekran kartı, gerçek 600W powersuplay (fiyatları 150-200$ civarı olanlar. fiyatı 50-100 TL arası olan poversuplay hikaye..)

Oyun free denemesi bedava....

Bu günlük benden bukadar.

• arkadaşlar siz hangi serverda oynuyorsunuz,ben 1 yıldır us serverinda oynuyorum bu güne kadar bir tane bile türk bulamadım oyunda :)
  • EU - Fury de oynuyorum şu aralar. 19 LVL minileri baya keyifli.
  • arkadaşlar bu oyun niye tutmadı gayet güzel bir oyuna benziyor pvp sistemi falanmı kötü? ayrıca oyun non targetmi ? ne zamandır indirip deniyecemde üşeniyorum boyutu çok
  • Oyun ılk cıktıgında Beta'ydı özellıkle old tarantına da cok lag vardı ve oyunda buglarda vardı ama su anda sorunsuz oyunu erken degıl de vaktınde cıkaretsalardı cok daha ıyı olacaktı.Suan ıcın oyun mukemmel bedava olarak cogu yerde oynuyorsunuz ama lvl80 olunca aylık odemelıye gecmenızı onerırım 12 euroydu yanlıs bılmıyorsam.Bu oyun muzıklerı ve grafıklerı acısından 1 numara bır oyun.Ekran kartınız ne kadar guclu olursa daha cok keyıf alırısınız.
  • Raide de her classtan 2 ser kısı alınıyor(toplam 24 kısı) ve eger sızın sınıfınıza ait olmayan bır sılahı alırsanız ıgnora konursunuz adınızda nınja ya cıkar bu lekeyı temızlemenız kolay olmaz.Kımse 1.5 saat surecek bır raıdde bosstan dusecek 2-3 epic item dan kendı sınıfına aıt olmayan bır sılah ya da zırhı alanla oynamak ıstemez.-3-4 raıd yerı var ve her yerde haftada 1 raid hakkınız var yanı gece gunduzu oraya gırer takıma katılırım dıymezsınız oyle olsa her taraf epic ıtem dolu olur.Crysıs 3 Bf3 oynadıgım dıger oyunlar bu oyun wow a rakıp olsun dıye erken cıkartıldı betaydı ama su anda cok -kusrusuz durumda.Bır dıger konu da pvp serverına gırın pve ye degıl pvp en zevklısıdır.Cın seddı bıle var oyunda bu oyun grafık agrılıklı bır oyundur ekran kartınız ne kadar ıyıyse o kadar karıslıgınız alırsınız.
  • Oyunun tutmama nedenleri;

* 80 lvl olup itemleri fulleyenler sıkıldı, yeni dungeonlar açılmadı, yeni itemler sunulmadı...
    * Oyunun PVP si hakaten marifet isteyen bir sistem, marifet gösteremeyenler çok kolay lokma oluyorlar ve insan bir yere kadar sürekli öldürülebilir. Sonrası belli ....
    * Kale savaşları çok kalabalık oluyordu, oyunun yazılım mantığı, arkada çalışan motorlar vs bu kadar kalabalığı kaldıracak nitelikte olmadığı için inanılmaz lag oluyordu
    * Oyunculuk çok önde olduğu için Raid 'lerde yapılan bir hata ölümcül olabiliyordu. Adı çıkan bir oyuncu Raid lere alınmıyor bu da o oyuncunun sonu oluyordu.

Oyunu hala oynuyorum ve büyük keyif alıyorum, tavsiye ederim....
    * Şu an çok fazla oyuncu yok, ama mini game ler genellkile oluyor. Server birleştirilmesi var bu ayın sonunda, böylece yoğunluk 2 katına çıkar diye düşünüyorum. Fakat bu yinede eskisi gibi kale savaşlarının yapılacağı bir yoğunluk olmaz ama her saatte mini game bulma şansı çok yükselecektir.

Bir kaç ekleme:
    * Yeni dungeon lar açıldı, sorun yok
    * AA featleri il eyeni featler geldi
    * Yeni gharitalar, yeni itemler geldi
    ......
    .......

Yeni oyuncular bekleniyor....

Bana öyle geliyorki bu oyunun ışığı yeniden parlayacak ama bunun için bir atılım lazım, belki bu atılımda Age Of Conan2 gibi yeni bir versiyon adı altında yeniden Bismillah diyerek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaspo -- 24 Mayıs 2013; 16:24:18 >

• Merhaba,
    Biraz konu eski hortlatmak gibi olacak ama bende başladım oyuna, ama US serverındayım EU ya clienti nasıl taşıyacağım en baştan indirmeden yada böyle bir yol var mı?
    Bide başları çok sıkıcı gibi sanki oyunun
  • güncellenmeli
  • Oyun Non-target mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulquiorra119 -- 4 Haziran 2014; 20:25:06 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.