Şimdi Ara

##Age Of Conan Başlangıç Rehberi(Türkçe Featler Geliyor)## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
48.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha çok şükür biz de verdik siparişi rehber çok güzel olmuş ellerine sağlık hazırlayan arkadaşın. Bir 10 gün içersinde beraberiz :)
  • Çok güzel rehber olmuş işime yaradı
  • Selamlar öncelikle emeğin için teşekkürler Farabi. Yeni konu açmak istemedim ben bir kaç gün önce başladım şu anda lvl 34 Conq bir karakterim var (kimmeryalı) Conq. için güzel bir Feats guide arıyorum bazı sitelere baktım ama pek anlayamadım kesin net şöle şöle olcak diyen bir konu yok mlsf bununla ilgili bilen arkadaşlarımız varsa yardımcı olursa sevinirim dual-wield kullanmak istiyorum ama önerilere açığım şimdiden tşkler.
  • biraz hortlatmış gıbı olucamda guild wars veya aoc a baslıcamda suanda bu acoun kullanıcı sayısı ne kadar keısn bısey bılıyormusunuz ayrıca konu yapımcısınada tesekkürler emegine sağlık
  • Oyun hakkında şuanki bilgim 0

Okudugum kadarıyla Oyunu bi alırken orj olarak para ödeniyor ve aylık olarakta paran ödeniyor mu ?
  • başlıyorum
  • Şu oynu oynamadan bırakmam arkadaş.Kıçı kırık wow'u oynadıysam çocuklumun Conan'ını hayli ile oynarım :D
  • bu oyunda rift gibimi
    rift cok güzel ama sırf bu yuzden başlamadım

yani karakter sadece klavye ilemi hareket ettiriliyor

yoksa maus ile bir yere tıklayıp oraya gidiyormu
  • Edit : Sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 15 Temmuz 2011; 20:22:31 >
  • Beyler Priest Of Mitra nın Türkce featlerini acıklayabilir misiniz :)

Aradım fakat bulamadım, birde suan 25 Lvl im fakat başka serwer da bana yardımcı olacak arkadaslar varsa oraya geçebilirim

teşekkürler :)
  • guardian featleri gelicek mi?
  • Bugun basladim harika otesi bir oyun 2 saat denemek amacli oynadim cok beyendim 1 yillik premium satin aldim deyicegini dusunuyorum.

10&10
  • pvp server ile pve nin farkı ne hangisinde başlanmalı
  • biz zamanında bu oyuna guild wars'dan guildce geçtik ama aradığımızı bulamadık yeni çıktığı dönemlerde. şimdi tekrar indiriyorum şuan.. bir deneyeceğim bakalım neler olacak.
  • Arkadaslar oyuna 3 yada 4 uncu baslıyayısım =) ılk basta us serverındaydım sımdı eu serverında oynıyacagım her karakterı 20 level getırdıkten sonra sılme gereksınımı duyuyorum.sımdılık ucretsız oynuyorum Sorunum ıse ılk bsta "PVE" serverlarına gırdım ordayken baska uyelerle savasamıyacagımı dusunuyorum (kısaca pvp yanı) en yenı karakterımı BLOOD AND GORE PVP de actım ama pvp de de bazı sacmalıklar gozume carpmadı degıl adamlar hıde a verıp sureklı gızlenıp pusu kuruyorlar ve 10 lvl adam benım 20 lvl adamı mı olduruyor nasıl oluyosa.ve gorevlerı halledemıyorum oldurulmketen sınır olup.Benım sormak ıstedıgım PVE de de bellı bır bolge uzerınde PVP yapılabılıyormu veya PVP serverlarının BLOOD AND GORE serverından farkı acil cevap verırsenız sevınırım bır an once tekrardan baslamak ıstıyorum oyuna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eommaergh

Arkadaslar oyuna 3 yada 4 uncu baslıyayısım =) ılk basta us serverındaydım sımdı eu serverında oynıyacagım her karakterı 20 level getırdıkten sonra sılme gereksınımı duyuyorum.sımdılık ucretsız oynuyorum Sorunum ıse ılk bsta "PVE" serverlarına gırdım ordayken baska uyelerle savasamıyacagımı dusunuyorum (kısaca pvp yanı) en yenı karakterımı BLOOD AND GORE PVP de actım ama pvp de de bazı sacmalıklar gozume carpmadı degıl adamlar hıde a verıp sureklı gızlenıp pusu kuruyorlar ve 10 lvl adam benım 20 lvl adamı mı olduruyor nasıl oluyosa.ve gorevlerı halledemıyorum oldurulmketen sınır olup.Benım sormak ıstedıgım PVE de de bellı bır bolge uzerınde PVP yapılabılıyormu veya PVP serverlarının BLOOD AND GORE serverından farkı acil cevap verırsenız sevınırım bır an once tekrardan baslamak ıstıyorum oyuna...

Pve server demek PVP yok demek degildir. Tek fark PvP borderlerda ve mini gameler olmak üzere yapilir... 5 vs 20 gank i ben pvp olarak saymiyorum , o yzuden crom serverinda baslamani oneririm sana

• quote:

Orijinalden alıntı: oldmember

quote:

Orijinalden alıntı: Eommaergh

Arkadaslar oyuna 3 yada 4 uncu baslıyayısım =) ılk basta us serverındaydım sımdı eu serverında oynıyacagım her karakterı 20 level getırdıkten sonra sılme gereksınımı duyuyorum.sımdılık ucretsız oynuyorum Sorunum ıse ılk bsta "PVE" serverlarına gırdım ordayken baska uyelerle savasamıyacagımı dusunuyorum (kısaca pvp yanı) en yenı karakterımı BLOOD AND GORE PVP de actım ama pvp de de bazı sacmalıklar gozume carpmadı degıl adamlar hıde a verıp sureklı gızlenıp pusu kuruyorlar ve 10 lvl adam benım 20 lvl adamı mı olduruyor nasıl oluyosa.ve gorevlerı halledemıyorum oldurulmketen sınır olup.Benım sormak ıstedıgım PVE de de bellı bır bolge uzerınde PVP yapılabılıyormu veya PVP serverlarının BLOOD AND GORE serverından farkı acil cevap verırsenız sevınırım bır an once tekrardan baslamak ıstıyorum oyuna...

Pve server demek PVP yok demek degildir. Tek fark PvP borderlerda ve mini gameler olmak üzere yapilir... 5 vs 20 gank i ben pvp olarak saymiyorum , o yzuden crom serverinda baslamani oneririm sana

Cevap gelmeyınce aynen ole yaptım 20 lvl oldum sımdıden.Saol cevabın ıcın

• Arkadaşlar bu mesaj artık eskidi, Age Of Conan artık free

Başlamak isteyen olursa, yardımcı olabilirim, akşamları online oluyorum. Rage serveri "Marasal"
  • Oyun türkçe mi_? bide ana sayfa linki verir misiniz :D
  • Rehberi yapan arkadaştan Allah razı olsun ,bende steam'den indirdim başlamayı düşünüyordum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.