Şimdi Ara

Age Of Conan - Diary of Viik / Chapter I (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Age Of Conan - Diary of Viik / Chapter I : Kill! Maim! Burn!

http://www.youtube.com/watch?v=4cEllvM-SQU

Age Of Conan - Diary of Viik - Duel with Barbarian

http://youtu.be/-rCoqFwkAUU?hd=1

1080P izlemenizi tavsiye ederim , iyi seyirler

• hehe ben izledim. Viik, sinin hakkını veriyor gercekten. cromda abary,halloween fln hepsiyle kapıştımda (gerci baya onceydi sonradan cok degistirdiler classları,oyun yapısını) Viik'i gorunce eger balonum cd 'de ise pek bulaşmak istemedigim tek sin diyebilirim.

sinleri nerflemeleri lazım :D 2 vuruşta öldüğümü biliyorum. balonda acamıyorsun silence ediyor.fena ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthor -- 19 Ağustos 2011; 13:04:26 >
  • bu viik düşü karakter mi?
  • Askerlik bitsede pvp yapsam (son 26) nasıl canım cekti hem sin hem barbarla pvp yapmayı severdim.. bu tarz kapışmalarda malesef karşındaki class a göre build yapar gelirdim ne yazıkki pvp dengesizlik yüzünden sürekli feat değiştirip varyasyona giderdim. Bu oyundan denge ümidimi keseli cok oldu zaten sen beni bu karakterinle kesiyosan bende diyer karakterimle gelip seni keserim söz konusuydu. Zaten tek bir klas ve buildle bütün diğer klasları kesebilicek bir oyuncu kabileyitini öne cıkaran sistem yapabilseler şu an başka hiçbir oyun oynamamıza gerek kalmazdı şahvani tad alırdık. Bunu yapmayan (yapamayan) zihniyetin asıl düşüncesini hep merak etmişimdir pvp hastası pro arkadaşlarla bazen konuşurduk cok basit cözümler cıkarıyoduk aslında. o yüzden kesinlikle artniyet seziyoduk. En azından item data sını başlangıcta bu kadar cok beyaz, yeşil ve mavi item çeşitliliğini epic e yoneltip word drop u geliştirmelerini cok isterdim itemi olan döver pvp si daha combinasyonel olabilirdi epic den sonra legendry item gelmesini de hala bekliyorum ve en azından serverda tek kişide olabilicek itemleri ama rüya düşlüyorum sanırım. Aradığım tad diablo 3 le gelicek sanırım pvp de dengesi olmasada item drop sistemi arzuladığım gibi. Ve tabi ki her yönüyle aoc u seviyorum umarım askerde olduğum 15 ayda olumlu değişimler olmuştur. Herkeze iyi keyifler oyun hayatlarinda.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teTa -- 21 Ağustos 2011; 0:37:11 >

• Bu viik bildiğin artist.Grup iyi ise iyi kill yapıyor,oyunu değiştirebilecek herhangi bir vasfı yok.Ambrosia da biri var,ismi uzun yazamıyorum,adam sinin hakkını veriyor ve grup için oldukca muhteşem şeyler yapabiliyor.Totemde 6vs4 de maçı bize vermediğini hatırlarım ben o adamın.Viik olsa çıkar giderdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Bu viik bildiğin artist.Grup iyi ise iyi kill yapıyor,oyunu değiştirebilecek herhangi bir vasfı yok.Ambrosia da biri var,ismi uzun yazamıyorum,adam sinin hakkını veriyor ve grup için oldukca muhteşem şeyler yapabiliyor.Totemde 6vs4 de maçı bize vermediğini hatırlarım ben o adamın.Viik olsa çıkar giderdi.

O dedigin adami 10 macin 9 unda teke tek her seferinde aliyorum. Hala bana hileci damgasi vurup ( ustumde catspaw varken bana nasil vurabilirsin) diyen bir tip- CatsPaw: belli bir sure 40% evade chance veren , full bubble olmayan bir skill... Bu arada ben bu adami aglatmaya basladigimda pvp lvl im 4 du =)

Artistmiyim bilmemde benim mini game lerde cikma oranim 5% dir. Cok nadir olur bu nedeni ise takimimdakilerin gercekten gercekten noob olmasindan ileri gelir ve kendimi daha fazla stress altina sokmamak icin ayrilirim. Bir minide 4 kisi tanka atak yapiyorsa healer yerine , dps yerine - o gruptan hayir gelmez

@MeanMachine sorunu tam olarak anliyamadim , ne demek istiyorsun ? =) Karakterin ismi Viik eger sordugun buysa - Viik in Günlügü tarzinda birseyler ortaya cikarmak istedim.

Videolar i 12 saat kayit ettim ve 3 saat sonra editleme isleri bitmisti. Cok zaman harcamadan yaptigim videolar oldu . Suan tatildeyim , dondügümde daha iyi seyler ortaya koyarim umarim.

• @oldmember:

Bu viik sen misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @oldmember yanlış yazmış sonradan düzeltmemişim. karakter dişi mi diye sormuştum yani comboskip yapıp yapamadığını merak ettim. şu bunny jumpı da kapatsalar mutlu olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

@oldmember:

Bu viik sen misin?

Evet benim =)

MeanMachine evet karakter disi ve cs yapabiliyorsun , male karakterlerin yarim saniye fazladan artilari vardi cs de... simdi 3.0 la kalkmis sanirim.

Evde olmadigim icin test edemedim ,bakalim oyun ne hala gelmis son degisaikliklerle-
  • viik ben yafes yorum yapıyımmı ? :D
  • Birde iyi oynuyorum diyecegine adam gibi oynuyorum desen ona buna kufur etmesen birazcık terbiyen olsa takdir alırdın belki .Oyununa gelirse fena oynamıyorsun ama çok ta iyi oldugu soylenemez ha sin in salak bir dps ı var o sana cok avantaj ama ole kalbur ustu bir oyun tarzı gormedim ben sende .
  • quote:

Orijinalden alıntı: esarisoy

Birde iyi oynuyorum diyecegine adam gibi oynuyorum desen ona buna kufur etmesen birazcık terbiyen olsa takdir alırdın belki .Oyununa gelirse fena oynamıyorsun ama çok ta iyi oldugu soylenemez ha sin in salak bir dps ı var o sana cok avantaj ama ole kalbur ustu bir oyun tarzı gormedim ben sende .

yok be hocam. inan ben görmedim oldmemberin oyunda küfür fln ettigini. hoş şu an aynı guildteyiz arkadaşı ondan destekliyorum sanma sakın. öncesinde de karşılaşıyorduk minilerde fln fakat hiç karşılaşmadım yaptıgı bir terbiyesizlikle. oyunun forumlarında atışmışlığı var viik'in birkaç coe elemanı ile. (coe'den bazı elemanlara ne kdr laf söylesen azdır ya o başka mevzu)

bu arada içinde 3 türkün bulundugu guild premade takımımız (en,viik,afrodit) coe'nin main premade takımını farma bagladı. (72-30 kill durumu idi). daha forumlarda yazmadık ama bakın offical forumlarda croms best başlığında ez0 oyuncuları bizim isimlerimizi yazmışlar genelde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthor -- 8 Aralık 2011; 15:19:30 >

• En azından arkadaşlarına etmiyormuş güzel )
    Gecen afrodite vuruyorum yerde vuruyorum yerde en fazla 2 vuruş yapıyorum oğlum orhan noldu sana neden 2 yıyıp ölüyosun en azından benı gordunmu sen burnunu cıkarmazdım dedim abi ben yigit diye bir cevap )Afrodit gercekten arkada kendini unutturup fena dps yapıyor senin bs ın de maşallahı var tum comboları boşaltım bir iki kere yatmadın azdır tum combolarımı atıpta yatıramadığım car.Viik e bişe demiyorum tipik asasin uzaktaysa 2 vururum yatar bana atack yaparsa tek atar ölürüm sin ranger combatı bundan ibadet malesef. Bu sin in dps düşse çok ezik kalıyor bu haliyle de dps ı abartı bir şekilde ayarlamaları lazım bu çarı bu dps e koruma sureleri çok fazla .
  • Viik'le birkaç pvpde beraber oynamıştık. Sin'in hakkını veriyor. Gerçekten mütevazi bir oyuncu, elinden geldince de yardımını esirgemiyor. Geçen gün AA hakkında bilgi almak için bir soru sormuştum. Sağolsun o anda PVPde maç yapmasına rağmen durup cevapladı.
  • Bir oyunda İnba olmak ne işe yarar? Bir oyunda inba olmak sadece Oyunu Exit yapanakadardır. Herkese iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esarisoy

En azından arkadaşlarına etmiyormuş güzel )
    Gecen afrodite vuruyorum yerde vuruyorum yerde en fazla 2 vuruş yapıyorum oğlum orhan noldu sana neden 2 yıyıp ölüyosun en azından benı gordunmu sen burnunu cıkarmazdım dedim abi ben yigit diye bir cevap )Afrodit gercekten arkada kendini unutturup fena dps yapıyor senin bs ın de maşallahı var tum comboları boşaltım bir iki kere yatmadın azdır tum combolarımı atıpta yatıramadığım car.Viik e bişe demiyorum tipik asasin uzaktaysa 2 vururum yatar bana atack yaparsa tek atar ölürüm sin ranger combatı bundan ibadet malesef. Bu sin in dps düşse çok ezik kalıyor bu haliyle de dps ı abartı bir şekilde ayarlamaları lazım bu çarı bu dps e koruma sureleri çok fazla .

Sin in dpsi , skilleri coktan nerflediler =) dww , blossom etc . Ha sikayetci degilim , memnunum. 95% sin le oyniyanlar , minilerde hic bir sey yapamiyor. Heleki dww , blossom nerfe cok sevindim. Blue itemli da olsa fullde olsa dww inanilmaz dengesiz dmg veriyordu. Cs nin bitmeside iyi oldu , barbarlara karsi cok cok rahatim artik =)

Küfür olayina gelince , takimdakiler beni cileden cikartirsa " fucking talentless noobs, go dig more fucking Bori ,thats all you can " diyecegim bu oluyor ( ha arada extreme seylerde cikiyor , karsidaki kisiyle alakali olarak) , üstüne alinan olursa yapabilcegim bir sey yok. Mini game sirasinda agressiv oluyorum , tutupta burda yok böyle birsey diyecek halimde yok , yalanda söylemem.

Burda nerflenmesi gereken classlarda varsa , ilki Guardian dir , ikincisi Conq ( one last push skill i en azindan uzun decapatition gibi long cast time la gelmeli ) 3.süde kirik olan r anger mekanizmasi düzeltmeliler. 80 lvl retard blue itemli rangerla full pvp 10 ranger ayni damagei yapiyor , saka gibi... Hakketen var bir bozukluk.

• hoplasin konum yukariya :D vay be ne zamanlardi ^^
  • Dostum ben şu anda oyunu indiriyorum,oyunu para vermeden oynamak istiyorum bazı oyunlarda parayı vereni kesmek imkansız oluyor buda öyle mi? Yoksa para verenle vermeyen arasındaki fark az mı?
  • item önemli oyunda bu nedenle sorun yaşayabilirsin. fakat ben üstü başı kötü kıyafetleri olan sin ile kardeşimin fena oynamadığını hatırlıyorum. bence 80 kadar f2p olarak kas karakterini. sonra git bir dükkandan ucuza AoC paketi al 9 liraya mı ne denk gelecek. kutudan çıkan anahtarı gir sonra 1 aylık oyun sürende pve ye aban. pvp ye aban. yeterli olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeanMachine

item önemli oyunda bu nedenle sorun yaşayabilirsin. fakat ben üstü başı kötü kıyafetleri olan sin ile kardeşimin fena oynamadığını hatırlıyorum. bence 80 kadar f2p olarak kas karakterini. sonra git bir dükkandan ucuza AoC paketi al 9 liraya mı ne denk gelecek. kutudan çıkan anahtarı gir sonra 1 aylık oyun sürende pve ye aban. pvp ye aban. yeterli olur ;)

Hocam nerden bulabiliriz 9 TL AoC eBayde 3 $ var ama internet üzerinden mi teslim emin değilim nerden almamı önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.