Şimdi Ara

Age Of Conan orjinal'den kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yanlış hatırlamıyorsam geçen sene age of conan'ın orjinal dvd'lerini aldım, o aralar oynuyordum kurup güzel güzel.
    dün kardeşimle tekrar oynamaya karar verdik, dvd'yi taktım, kurdum, sonra yeni patcher'i indirmeye başladı oyun, indirdi kurdu sonra patcher'i açıyor ama düzgün açamıyor herhalde. patcher modülünün bir kısmı çıkmıyor, tıkanıyor falan. oyna tıkladığımda ise komut ekranı çıkıp milyon hata veriyor.
    burada okuduğum kadarıyla da internetten indirin yazıyor, onu da yapmak istemiyorum malum tabanı olan şeye patch'leri indirmek daha hoş görünüyor bana.

patcher'i nasıl düzgün hale getirebilirim bu sorunu daha önce yaşayan var mı?
    eğer indireceksem nereden indireyim? aoc'nin kendi server'ından yavaş iniyormuş galiba?

şimdiden teşekkürler.

• Launcher dan 3-5 saniye son hız sonra azalıyor sonra artıyor stabil değil yani.Bende varsa bi zorrent ya da başka biyerden çekme olasılığımız bilmek isterim
  • baktım torrent'e yok, 10 gönderen var o da rusçaymış zaten.
    şimdi sitesinden indirdiğim launcher'la indirmeye çalışıyorum, launcher bir garip, sağdan alttan kaymış biraz.
    çalışacağından pek ümitli değilim nedense.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    prince of persia kurulum sorunu..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.