Şimdi Ara

prince of persia kurulum sorunu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var..p of per warrior within kurmaya çalışıyorum cd yi çalıştırr çalıştırmaz şu hatayı veriyor :"Error Code: -5003 : 0x8004ace4
    Error Information:
    >SetupDLL\SetupDLL.cpp (938)
    PAPP:Prince of Persia Warrior Within
    PVENDOR:Ubisoft (http://www.princeofpersiagame.com)
    PGUID:EE5BC0BB-9EDA-423C-8276-48857B735D68
    $7.1.100.1248
    @Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 6.0.2900.2180" cozumu nedir

• bende bır ekleme yapayım bu konuda bende de oyunun dvd sı var ıcındekı acıklamada oyunu calıstırmak ıcın cd surucuyu sokmek falan lazım dıyor bu ne ıstır yavv sanal dısk zaten olusturuyoruz sonucta nası olcak anlamadım gıttı valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpıon78

bende bır ekleme yapayım bu konuda bende de oyunun dvd sı var ıcındekı acıklamada oyunu calıstırmak ıcın cd surucuyu sokmek falan lazım dıyor bu ne ıstır yavv sanal dısk zaten olusturuyoruz sonucta nası olcak anlamadım gıttı valla

öyle yazsada hiç takmadım sökmedim ben. paşalar gibi de oyunu oynadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpıon78

bende bır ekleme yapayım bu konuda bende de oyunun dvd sı var ıcındekı acıklamada oyunu calıstırmak ıcın cd surucuyu sokmek falan lazım dıyor bu ne ıstır yavv sanal dısk zaten olusturuyoruz sonucta nası olcak anlamadım gıttı valla

Senin dediğin "the two thrones' in korsanı" arkadaş "warrior within" den bahsediyor.

Dostum Warrior Within 3 CD vada 1 DVD halinde geliyor. Cd ise sırayla yüklüyorsun dvd ise zaten tek ... Sanırım sende bi sorun var yada CD orjinal değil.
  • EVET BENDEKI DVD KORSAN ZATEN ORJINAL DEGIL FARKLI BIR TOPIC ACMAK ISTEMEDIGIM ICIN BURADA YAZDIM YUKLEME SORUNU OLDUGU ICIN
  • evet bende two thrones ı çalıştırmadım.tüm ide kablşolarını çıkardım yin çalışmadı.kısayola tıklıyorum kopya oyun diyor.cd nin içinde bi program vardı kablo sökmeden ide pasif yapma onuda denedim yine olmadı.
    başarabilen varmı?
  • quote:

evet bende two thrones ı çalıştırmadım.tüm ide kablşolarını çıkardım yin çalışmadı.kısayola tıklıyorum kopya oyun diyor.cd nin içinde bi program vardı kablo sökmeden ide pasif yapma onuda denedim yine olmadı.
    başarabilen varmı?

valla ben hiç kablo falan sökmedim paşalar gibi de oynadım yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 9 Ağustos 2006; 15:59:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunu çözebilecak olan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

Bu sorunu çözebilecak olan varmı??

aga senın oyun sahte galıbaga sana daemon tools gerekıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertadamm

quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

Bu sorunu çözebilecak olan varmı??

aga senın oyun sahte galıbaga sana daemon tools gerekıyor

usta bnce sen oyunu aldıın yere gt we baska bı yerden al bnm oyunda bole bı hata wermıodu yada daemon tools warsa ordakı optıondan bı kac ayarları deiştrceksın bnde ole dıodu walla ilk cıktıında almıstım oynamak 1-2 ay sonaya nasip oldu

• sende hjata yapmamasınbın nederni RW kullanmıyosun RW kullanalarda bu hatayı veriyor kısaca starforce
    dvd-rom kablosunu söküp oynaman gerekiyor ben öle oynadım

konuyu açan aradşın da sorunu dvd çizik olabilir çğnkü korsanla alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_jeen -- 14 Ağustos 2006; 0:07:29 >
  • bende korsanını aldım kurdum tıkır tıkır çalıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.