Şimdi Ara

Prince of Persia 4 oyun sonu??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Prince of Persia 4'de tum Light Seed'leri toplayıp oyunu bitirirsek farklı bir son oluyor mu? Yanıtlarsanız sevinirim..

• Ben trainerla light seed'leri fullemiştim. En sonunda 2 seçenek var.

Spoylır
    Ya Ehrimeni salıp yavuklunu kurtaracan yada yavuklunu feda edip herifi kitli bırakacan ki buda sana kalmış
    Spoylır

Edit:Seed'leri illegal gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 4 Eylül 2009; 16:22:34 >
  • Seed'le Weed'i karıstırdı sanırım site.

Hmm ben light seed'lerin hepsini toplamadım ama gene aynı secenekler oldu.
    Peki 2. son icin ne yapmak lazım yada nereye gitmek? Yani ben oldugu gibi agacları kestim baska gidecek bir yer bulamayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Seed'le Weed'i karıstırdı sanırım site.

Hmm ben light seed'lerin hepsini toplamadım ama gene aynı secenekler oldu.
    Peki 2. son icin ne yapmak lazım yada nereye gitmek? Yani ben oldugu gibi agacları kestim baska gidecek bir yer bulamayınca.

Aslında ilk son için oyunun yapımcıları ekrana gelince oyundan çıkacaksın. Bu durumda yavuklunu feda etmiş oluyorsun() Diğre son için dışarıdaki ağaçları kesip sonra iiçerdeki ağacı kesip ehrimeni serbest bırakıyorsun. Oda yavuklunu kurtarıyor. Kız da uykulu bi biçimde "Why! " diyor ve oyun bitiyor

• Konsollarda dlc var ve bu oyun devam ediyor asıl sonu bu değil yani ama pcye çıkarmadılar.
  • Peki yanıtlar icin cok tesekkur ederim.

Bu arada cevabı ararken gördüm belki bilmeyenler olabilir diye buraya da yazayim; Oyunu Prince'in Sands of Time'daki hali ve Farah ile oynamak isterseniz yapmanız greken oyun menusunden extras a girip burada skin manager dı sanırım oraya 525858542 yazmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 4 Eylül 2009; 18:48:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.