Steam Sayfası için tıklayınız. [İstek listesine ekleyebilirsiniz.]
Çıkış tarihi: 8 Ekim
- Trine 3'den sonra yapımcılar yeniden eski serilere yani 2.5D'ye dönmüş durumda. - Dinamik olarak çalışan puzzle'ların klasik platform ile birleşimi yeniden bir arada. - Harika müzikler (Bu serinin en çok sevdiğim kısımlarından biridir) -) - Klasik karakterlere farklı beceri ve yetenekler (knight,thief,wizard) ve hepsi yine bir arada!
Özetle bir çok oyuncunun bu tür platform oyunlarında ki favori oyunu "Ori" ise, rpg oyuncuları Trine'nin kullanmış olduğu tema yüzünden bu seriyi kendine daha yakın hisseder. (Genelde çevremde ki rpg oyuncularının da görüşleri bu yönde ki bunun en büyük nedeni klasik crpg'lerde nasil bir grup yönetiyorsak benzer bir durum vardır bu seride ki aynı şekilde kullanılan yetenek ve büyülerde de durum aynıdır. Çok basit çerezlik niyetine oynayabileceğiniz masalsı bir dünyaya adım atmak isterseniz ya da aynı anda büyücü,hırsız,şavaşçı olabileceğiniz bir platform oyunu arıyorsanız Trine 4 tam size göre.
Gameplay;
Tüm seriyi yalayıp yutmuş birisi olarak Trine 4'ün fiyatı belli olduğu an ön siparişi verdim. BOK gibi oyunların 250-300 lira fiyatlardan gözümüze gözümüze sokulduğu bir oyun dünyasında şu adamların oyununa 50 lira her türlü verilir. 90 lira olsaydı da alırdım açıkçası.
Daha önce ki oyunları ve Trine 4'ü Co-Op oynamak isteyen ÖM atabilir.
Arkadaşımla bütün seriyi severek oynadık yine güzel bir oyun bizi bekliyor.
Önsipariş geçtim bile. Bu arada 7 dakikalık Pax West oynanış videosu yayınlanmış. -)
oyunu ön siparişle almıştım ama seriyi baştan oynayayım dedim giriştim ilk oyuna, 4. oyuna gelene kadar türkçe yaması çıksa keşke, çevirmek isteyen olursa yardımcı olurum ben de ama işin teknik kısımlarından anlamam, sadece metin çevirebilirim. yoğun bir metin de yok zaten tek kişi biraz kassa aynı gün bitirir herhalde.