Şimdi Ara

Age of Conan Patcher Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim sorum patcherla ilgili , sorunum şu ki ; ne zaman oyundan çıksam tekrar AoC'ye girmeye çalıştığımda Runtime Error R6002 veriyor ve PatcherSetup.exe'yi baştan kurmak zorunda kalıyorum + olarak güncelleme 2/4 kısmının 20 ile 60mb arası dosyaları her seferinde tekrar tekrar indiriyor , bunu nasıl çözebilirim . İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
    .

• Merhaba;

64 bit işletim sistemi kullan ve DirectX güncelle olmaz ise tekrar yazarsın, ayrıca oyuna girmeden önce ilk ekrandaki options kısmına tıkla ve soldaki lvl yazan klikleri işaretle 2 gb civarı güncelleme yapar.

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 5 Temmuz 2011; 11:51:44 >
  • teşekkür ederim , direct-x güncellemesi ve 64-bit işe yaradı :)
  • Problemin çözüldü ise sorun yok ayrıca diğer anlattığım güncellemeyi yap yoksa 1 hafta lag problem yaşarsın, iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4V3

Problemin çözüldü ise sorun yok ayrıca diğer anlattığım güncellemeyi yap yoksa 1 hafta lag problem yaşarsın, iyi eğlenceler.

Kotalı arkadaşları da ayrıca uyarmak isterim. Sağolsun 3 günde 3 gb kotamı yemiş :) Meğerse alttan güncelleme yapıyormuş. Bu otomatik güncellemeyi kapatmanın bir yolu var mı ?
  • bildiğim kadarı iile yok
  • Ben 4.9 gb download yaptım sonra da oyunu açmadı start butonu geldiği halde anlamadım şimdi options dan early game 1-20 seçtim apply dedim onu indiriyorum umarım start diyince çalışır bu sefer
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.