Şimdi Ara

AGE Of EMPİRE 2 de ağ üstünden oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar internet cafemde üzerinden age of empire oynamak isteyen kullanıcılarıma müşterilerime bunu nasıl sağlaya bilrim daha doğrusu oyunda ağ ı nasıl kurabilirim bana bir anlatım yapabilrseniz cok sevinirim arakadaşlar şimdidden herkezin ilgisine çok teeşekkür ederim...

• hamachi isimli bi program sayesinde yerel ağ dan oynar gibi oyunları internet üzerinden arkadaşlarınla oynayaiblirsin.

ben kuzenle beraber age of empires 3 oynuyoruz nette. gayet rahat ve güzel oynanıyor. sanki yerel ağda oynarmış gibi

program ufak boyutlu. programı kurduktan sonra sen yada arkadaşın create new game yapıyorsun. network ismi ve şifre belirliyorsunuz. resimdeki gibi

sonra diğer arkadaşın join network seçip açmış olduğunuz network adını ve şifresini yazıp bağlanıyorsunuz. sonra istediğiniz oyunu açıp lan game oluşturun. diğer arkadaşlarınız da oyuna girip join lan game yaparak ortaklaşa oyun oynayabilirsiniz.

• sevgili arkadaşım ilgin çok teşekir ederim ama ben ağ ustinden nasıl bağlantı yapıldığını sormuştum saten bana o konu hakkındaada bilgi verirsen cok sevinirim bu bilgiyide öğrendiğim çok iyi oldu sağolasın ama yerel ağ ustünden bağlantının nasıl yapıldığı lasın bana onuda anlatırsan cok sevinirim saygılarımla...
  • multıple bolumune gırınce create joın vb yazan yerın uzerındekı tablodan "lan" ı sececeksın
    eger ıkı bılgısyar bırbırını goruyosa ve ıkısının ayarları lan olarak belırlenmısse sorun cıkmaz

ama gene calısmıyorsa "ıp " numarası belırleyerek baglantı kurabılırsın onuda deneyerek bulabılırsın tam olarak hatırlayamadım
  • Tüm bilgisayarların bir ağ içindedir heralde
    Oyunu açtıktan sonra
    Multiplayer ı seç
    Sağ üstte TCP/IP,LAN gibi birkaç bağlantı türü yazar en son seçenek LAN dır ona basıcaksın
    Sonra bir bilgisayar server olacak ve sağ aşağıda bulunan create den oyunu kuracak
    Bu sırada diğer oyuncular LAN ı seçtikten sonra sağda searching yazan yerde kurulan oyunu görene kadar bekliyecek görünce çift tıklayacaklar
    Sonra işte herkes ırk mırk seçecek öyle oyun başlıyacak
    Eğer başlamazsa sorun cd nin olmamasıdır cd yide daemon tools tarzı programlarla hard diske atıp ordan bilgisayara tanıtmanız gerekir bunu bütün bilgisayarlar yaparsanız iyi olur çünkü 1 cdyle 3-4 kişi oynayabilir büyük grup gelip oynamak isterse oynayamazlar..
  • Cevap yazan herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum saygılarımla sağlıcakla kalın...
  • Bu oyun Win Xp de çalışıyor mu?
  • evt çalışıyor. oyunu yükledikten sonra oyun içinde update yeri var. onu yapınca network sorunları düzeliyor.
  • Teşekkür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.