Şimdi Ara

Age of Empires 4'ün tüm medeniyetleri belli oldu: Beta yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
3
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Age of Empires 4'ün tüm medeniyetleri belli oldu: Beta yolda

Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Relic Entertainment ve World's Edge'in yaptığı strateji oyunu Age of Empires IV'ten bilgiler açıklandı.

Age of Empires 4'ün Medeniyetleri Açıklandı

Normalde oyunun altı medeniyeti bniliniyordu ancak son yapılan Xbox etkinliği ile birlikte oyunun son iki medeniyeti de açıklandı ve tüm medeniyetler belli oldu. Yapılan son açıklamaya göre oyunun çıkışında erişilebilir olacak medeniyetler şöyle: Kutsal Roma İmparatorluğu, Rus, İngilizler, Moğollar, Çinliler, Delhi Sultanlığı, Abbasi Hanedanlığı ve Fransızlar.

Ayrıca Bkz.Xbox'ın merakla beklenen oyunu Senua's Saga: Hellblade II için yeni bir video paylaşıldı

Etkinlikte yapılan açıklamaya göre oyun için önümüzdeki süreçte bir de beta olacak. Betaya kayıtlar Age of Empire'ın Insider programından yapılacak. Programın detaylarını burada bulabilirsiniz. Son olarak oyunda 100 Yıl Savaşları ve diğer tarihi olayların bulunduğu birkaç farklı mini belgesel içeriği de bulunacak.

Age of Empires 4, 28 Ekim 2021'de PC için çıkış yapacak. Oyun Türkçe dil desteği sunacak. Age of Empires IV; ilk günden Xbox Game Pass'e de eklenecek. 

Kaynak:https://www.ign.com/articles/age-of-empires-4-gameplay-xbox-extended

• Ey microsoft nerede lan Türkler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhtazar kullanıcısına yanıt
    Age of Empires serisi eklenti paketleriyle bilinir. Bir sonraki eklentide ilave edebilirler.

Ben de rohirrim ve ork birliklerini bekliyorum Age of Empires 4'ün tüm medeniyetleri belli oldu: Beta yolda 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde bu Osmanlı Selçuklu

Delhi sultanligi bir Türk devletidir.

• Delhi Sultanlığı ya da Sultanat-ı Hint, 1206-1526 yılları arasında Hindistan'da hüküm sürmüş olan sultanlıktır. Delhi Sultanlığı'nı Türk kökenli olan Kölemen Hanedanı kurmuştur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • man utd kullanıcısına yanıt
    ve bu sebeple Hint oyuncular tepki göstermişlerdir, bu medeniyet aslen Hint medeniyeti değil diye.

• Mogollarda Türk atalarımız zaten.

• çok kötü oyun

• Moğol ve delhileri de türk yaptık. Ha gayret tüm asyalıları türk yapıyoruz

• Teutons yoksa bende yokum Age of Empires 4'ün tüm medeniyetleri belli oldu: Beta yolda 

Bu fiyat üzerinden çoğu kişinin alacağını düşünmüyorum ama beta öncesi insider olarak başvuruda bulundum. Insider modunda çok fazla hatayla karşılaşmazsam büyük ihtimalle satın alırım.

Türk devlet konusunda üstteki arkadaşlar gereken bilgiyi vermişler, oyunlarda milliyetçilik yapmadığım için çok olmaması benim için sorun teşkil etmiyor.

• Oyuna gelecek DLCler ile mutlaka ana Türk devletlerinden birini ekleyeceklerdir. O olmasa bile Delhi gibi Türkler tarafından kurulan devletler oyunda yer alacak zaten. Şu oyuna pahalı diyen arkadaşlar bakın XBOX GAME PASS var. Al aboneliğini geç kenara keyfine bak. Bu kadar basit bir olay için para muhabbeti yapmayın, paşa paşa aboneliğinizi alın.

• Kutsal Roma İmparatorluğu fjsjshahjsjanaaj

• Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt

Hepsi olmasa da çoğu tezgahımızdan geçmiştir.. birçoğunun tezgahına da girmişizdir... avrupadan çok asya ile kan bağımız var

• Delhi melhi anlamam ben. Osmanlı' nın olmaması bence artniyet. 600 yıl hüküm sürmüş, Akdeniz'i Osmanlı gölü haline getirmiş, İstanbul'u fethetmiş koca imparatorluk yerine Abbasi'nin Delhi'nin olması bana artniyet geldi. Oyunu asla almam. Sizde almayın.

• ahmetkep kullanıcısına yanıt

Dlc ile gelir diye düşünüyorum. Şahsen ben de ilk getirmezdim. Senin pazarın ne kadar büyük ki sana öncelik vereyim. Adamın çok da umurundaydı yav

Türkiye'nin nüfusu 80 milyon. Bunun yanına Türkleri seven birkaç ülkeyi daha koy. Ondan sonra hesapla bakalım. En az 500.000 fazla kopya satar türkler olsa.

• ahmetkep kullanıcısına yanıt

Ne yaptın yav

Ben şahsen aoe hayranıyım ama o kadar para vermem. Gamepass le oynarım. O da konsola gelirse Age of Empires 4'ün tüm medeniyetleri belli oldu: Beta yolda 

Şu an pc almak bile imkansıza yakın ülkemizde. Zor be kardeşim

Kullandığın internete yazık, iki dakika wikipedi falan açıp bakaydın bari...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.