|
Age of Empires 4'ün tüm medeniyetleri belli oldu: Beta yolda
-
-
Ey microsoft nerede lan Türkler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Age of Empires serisi eklenti paketleriyle bilinir. Bir sonraki eklentide ilave edebilirler.
-
Ben de rohirrim ve ork birliklerini bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerde bu Osmanlı Selçuklu
-
Delhi sultanligi bir Türk devletidir.
Delhi Sultanlığı ya da Sultanat-ı Hint, 1206-1526 yılları arasında Hindistan'da hüküm sürmüş olan sultanlıktır. Delhi Sultanlığı'nı Türk kökenli olan Kölemen Hanedanı kurmuştur.
ve bu sebeple Hint oyuncular tepki göstermişlerdir, bu medeniyet aslen Hint medeniyeti değil diye.
-
Mogollarda Türk atalarımız zaten.
-
çok kötü oyun
-
Moğol ve delhileri de türk yaptık. Ha gayret tüm asyalıları türk yapıyoruz
Teutons yoksa bende yokum
Bu fiyat üzerinden çoğu kişinin alacağını düşünmüyorum ama beta öncesi insider olarak başvuruda bulundum. Insider modunda çok fazla hatayla karşılaşmazsam büyük ihtimalle satın alırım.
Türk devlet konusunda üstteki arkadaşlar gereken bilgiyi vermişler, oyunlarda milliyetçilik yapmadığım için çok olmaması benim için sorun teşkil etmiyor.
-
Oyuna gelecek DLCler ile mutlaka ana Türk devletlerinden birini ekleyeceklerdir. O olmasa bile Delhi gibi Türkler tarafından kurulan devletler oyunda yer alacak zaten. Şu oyuna pahalı diyen arkadaşlar bakın XBOX GAME PASS var. Al aboneliğini geç kenara keyfine bak. Bu kadar basit bir olay için para muhabbeti yapmayın, paşa paşa aboneliğinizi alın.
Kutsal Roma İmparatorluğu fjsjshahjsjanaaj
Hepsi olmasa da çoğu tezgahımızdan geçmiştir.. birçoğunun tezgahına da girmişizdir... avrupadan çok asya ile kan bağımız var
-
Delhi melhi anlamam ben. Osmanlı' nın olmaması bence artniyet. 600 yıl hüküm sürmüş, Akdeniz'i Osmanlı gölü haline getirmiş, İstanbul'u fethetmiş koca imparatorluk yerine Abbasi'nin Delhi'nin olması bana artniyet geldi. Oyunu asla almam. Sizde almayın.
-
Dlc ile gelir diye düşünüyorum. Şahsen ben de ilk getirmezdim. Senin pazarın ne kadar büyük ki sana öncelik vereyim. Adamın çok da umurundaydı yav
Türkiye'nin nüfusu 80 milyon. Bunun yanına Türkleri seven birkaç ülkeyi daha koy. Ondan sonra hesapla bakalım. En az 500.000 fazla kopya satar türkler olsa.
-
Ne yaptın yav
Ben şahsen aoe hayranıyım ama o kadar para vermem. Gamepass le oynarım. O da konsola gelirse
Şu an pc almak bile imkansıza yakın ülkemizde. Zor be kardeşim
Kullandığın internete yazık, iki dakika wikipedi falan açıp bakaydın bari...
Ey microsoft nerede lan Türkler
|
Delhi melhi anlamam ben. Osmanlı' nın olmaması bence artniyet. 600 yıl hüküm sürmüş, Akdeniz'i Osmanlı gölü haline getirmiş, İstanbul'u fethetmiş koca imparatorluk yerine Abbasi'nin Delhi'nin olması bana artniyet geldi. Oyunu asla almam. Sizde almayın. |
Moğol ve delhileri de türk yaptık. Ha gayret tüm asyalıları türk yapıyoruz
|
Ben alirim hatta daha iyi olur. Oyunun cilkini cikaran sogutan Turk oyunculardan kurtulmuş oluruz. online oyunlarin kanseri Turk ve Rus oyuncular. zaten |
Kullandığın internete yazık, iki dakika wikipedi falan açıp bakaydın bari...
|
Ben de rohirrim ve ork birliklerini bekliyorum |
Hadi bunu söyleyen superzekali neyse de bu yorumu beğenilenlere ne demeli.Z kuşağının hali gercekten içler acısı
|
Forumda şu ana kadar gördüğüm en büyük shitpost
|
Delhi sultanligi bir Türk devletidir. |
Benzer içerikler
- autocad sistem gereksinimleri
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- ea play pro fiyat
- samsung mesaj uygulaması
- spotify link kısaltma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X