Türkiye olsaydı dedim. Ben de hayranıyım AOE'nin ama Türkiye olmadığı için almam. İlk etapta 300 lira olabilir ama birkaç ay sonra 200 liraya falan düşebilirdi. Yani Osmanlı olmadığı için soğudum açıkçası. |
Age of Empires 4'ün tüm medeniyetleri belli oldu: Beta yolda (2. sayfa)
-
-
Kardeş öyle saçmalıklara inanmıyorum. Ya onlar türk ya biz. Aramızda dağlar var. Yunanlara Türk deseniz daha mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu bilmem de 50 tane ırk-devlet koyup ve onlarca farklı birim, oyunun içine etmezler inşallah.
-
Gamepass alırsınız ilk günden gelecekmiş işte. Osmanlı yok belki ama genelde hep böyle yapmıyorlar mı zaten ilgi çekebilecek bazılarını sonraya saklıyorlar. Civde de aynı şey oluyor genelde. Gelir elbet :) .
-
Moğollar.
Fiyat 299₺ mi hala?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ortacag strateji oyunlarinda Osmanli epey seviliyor.
oyunlar turkce cikmiyor cunku az satiyorculara defalarca bu isin az satmayla alakasi olmadigini soyledik.
bu da kanitidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 18 Haziran 2021; 12:15:34 >
Persler yok mu yav ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Grafikler harika
Osmanlı Sultanı KAYZER-İ RUM olarak mahlas almıştır. Osmanlı yok diye üzülenler Kutsal Roma İmparatorluğu'nu alarak oynayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Battlefield MaşukuKardeş öyle saçmalıklara inanmıyorum. Ya onlar türk ya biz. Aramızda dağlar var. Yunanlara Türk deseniz daha mantıklı
Dostum sen şu anki Türklerle şu anki Hintlilerimi birbiri ile karşılaştırıyorsun? Eğer öyleyse düşünce tarzın en baştan hatalı zaten...
-
Oyunun geçtiği zaman dilimine dikkat etmek gerek. hangi tarihlerde geçiyor oyun ben bilmiyorum. belki ondan yoktur. var olan devletlere bakınca da 13.yy öncesi gibi duruyor bilemedim
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumda şu ana kadar gördüğüm en büyük shitpost
Yabancı oyun şirketleri; "Türkler oyun oynamasın, o yüzden eklemiyoruz dilinizi"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skadi -- 18 Haziran 2021; 12:47:45 >
Janissary'ler sopalasın sizi.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkepDelhi melhi anlamam ben. Osmanlı' nın olmaması bence artniyet. 600 yıl hüküm sürmüş, Akdeniz'i Osmanlı gölü haline getirmiş, İstanbul'u fethetmiş koca imparatorluk yerine Abbasi'nin Delhi'nin olması bana artniyet geldi. Oyunu asla almam. Sizde almayın.
Oyun ortacag oyunu, modern bir imparatorluk olarak Osmanogullarini pek beklememek lazim. Eh baskada uzun hukumlu turk devleti yok. Selcuklular birinci kademe onemde bir ortacag ulkesi degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X