neye göre yapacaktı ? satışa göre yapacak tabiki bundan doğal ne var? |
Age of Empires 4'ün tüm medeniyetleri belli oldu: Beta yolda (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gcb1903
Oyun 13. asrı baz alıyor. O tarihte güçlü bir Türk devleti yok. Hoş güçlü bir Rus devleti de yok, Moskova Knezliği var. Oyun başka bir asırda geçiyor olamaz zira Cengiz Han dışında Moğol tarihi yok.Aoe2'dekinden farklı bir Moğol campaign'i yapmaları lazım. Örnek Baycu Noyan komutasındaki Moğol ordusunun Selçuklu ordusuyla savaştığı Kösedağ savaşı var, sonra Hülagü han dönemi var hatta Kubilay'ın Japonya seferleride var. Aynı savaşlarla umarım gene gelmezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Age Of Empires = Paralı DLC. Osmanlı'da, Almanlar'da, Avusturya-Macaristan'da eklenir oyuna DLC olarak. Gelmeme ihtimalini görmüyorum bu üç imparatorluğun. Video da da bas bas bağırıyorlar bir çok sayıda DLC çıkartacağız diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 18 Haziran 2021; 21:50:48 > -
Ayy şen kıjdın mi
Yeter kardeşim dünyanın yarısını Türk yaptınız. Almanlar da ingiliz kralı olmuş zamanında ama bu ingilizleri alman yapmıyor. Böyle saçma Türkçülük yapılmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battlefield Maşuku -- 18 Haziran 2021; 22:17:12 >
Çocukluğumuzun efsane oyunu.
-
Hikayesi olan medeniyet sayısı 4 tüm oynanabilir olanlar 8 tane. Oyunu sürekli dlc ile genişletecekler muhtemelen
Xbox a çıkan tüm oyunların gamepad ile oynanabilir olma zorunluluğu var. Bu kural değişmedikçe konsola çıkmaz.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Delhi_Sultanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1
Şu üsluba bak.Kac yasindasin sen?
"Delhi Sultanlığı'nı Türk kökenli olan Kölemen Hanedanı (Hint 'Memlûk' Hanedanı; 1206-90) kurmuştur"
Oku da cehaletini alsın.Belki kimin Türk kimin Al"man olduğunu anlama kabiliyeti geliştirirsin.
Edit:Cahil arkadaşımızın cahilliğini yüzüne vurunca zoruna gitmiş hemen engelleyip kaçmış :D
Edit2:Evet bana soracaksın y.vsak herif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 19 Haziran 2021; 0:2:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her yeni seride birim tasarımları gerçekçilikten daha uzaklaştı bu oyunda
-
kişiye göre üslup
sana mı soracağım arkadaş nasıl muhattap almak istersem öyle alırım
Bak buna alındım.
-
-
Age of olacak da içinde Türk hükümdarlığı olmayacak , şuana kadar ki en çok hayal kırıklığına uğratan Age of seri oyunu olacak gibi . Türk pazarı neyki diyip küçümseyen arkadaşlar çok kusura bakmasınlar , oyunu daha önce oynamamış olmalarına yoruyorum . Bu parayi 8 ülke için gömmek şuan da büyük kazık olur hele bir de Türk hükümdarlığı yoksa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence güzel değil. Hele Türkler olmayınca bir hiç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç medeniyet koymasalarmış bari. Dlc satmak için kasmış lar heralde.
cermenler,türkler vs. ek paketle gelecek bence
-
Tabii ki çok mantıklı bir gerekçe. Microsoft'un kendi oyunu olduğu için abes duruyor sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Japonlarda yok onlarda ek paketle gelir. Eski oyunlarda da öyle olurdu.
Ben en çok Bizans ve Perslerin olmamasına üzüldüm.Son eklenenler Kutsal Roma Germen ve Ruslar.Almanlarda oyunda olacak yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 19 Haziran 2021; 15:32:15 > -
İlk defa Türklerin olmadığı bir Age of Empires oyunu geliyor. Bence Orta Çağ'daki etkisini düşünürsek eklenmesi gereken bir millet bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X