Şimdi Ara

Age of empires 3 2 kişi oynama aynı evde:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın buraya açtım ama.2kişi oynucaz landan oyunu kuruyoruz bırımız obur pc oyunu gormuyor neden:S?

• fıkrı olan ykmu arkadaslar?
  • 2 pcde de aynı iletim sistemi mi kurulu?
  • vista win7 kardesım
  • güvenlik duvarı,virüs programı falan varsa o yüzden de olabilir.
  • hepsını kaldırdık kardesım.Yınede gormuyo oyunu valla cok heveslendık ya yokmu bı sansımız?
  • Güvenlik duvarlarını kapatın.

İkinizde de aynı ek paket ve aynı sürüm olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ip yazarak baglanmayı dene. oyunun lan lobisi nasıl bilmiyorum ama varsa ip yazma seçenegin birde öyle dene.
  • hepsı aynı ztn sadece wındowslar degısık ondanda bır sıkıntı olucagını sanmıyorum
  • oylede denedık ıp yazıp yıne olmadı
  • 1. Age of Empires III kurulur.
    2. BU ADRESTEN patch indirilir kurulur.
    3. Crack yapmayın sakın.
    4. GameRanger programı indirilir, üye olunur, giriş yapılır.
    5. Lobi kurulur veya yabancıların kurduğu herhangi bir lobiye girilir.
    6. Oyun başlatılır, lobide bulunan herkes otomatik oyuna bağlanır.
    7. Daha sonra harita ve ülkeler seçilir ve oyuna başlanır.
  • Kardesım dırek gırme seklımız yokmu?Uye olmadan fılan aynı evdeyız zaten yanyanayız?
  • 4 kişi aynı evde aylarca oynadık çokta güzel zaman geçirmiştik :D neyse ,

hatırladığım kadarıyla hamachiden oynuyoduk ve bir arkadaşın pc den kurduğumuz zaman diğer pc ler oyunu göremiyodu , ama biz kurunca o görebiliyodu girip oynuyoduk , nedenini bilemiyorum oyun kurunca göremediğimiz ama bizim kurduğumuz oyuna girebilen "acer" markaydı sanırım bizimkiler samsungdu hepsindede win7 vardı

ayrıca madem 2 kişisniz alın bi kablo , direkt kablodan bağlanın genelde daha az sorun çıkartıyo kablo

dipnot: hamachi için üyelik vs. gerekli değil , iki pc dende hamachiyi kuruyosun , bi tane yeni ağ oluştur diyosun hamachiden , sonra diğer pc dende ağa katıl deyip o ağın şifresini adını yazıyosun hepsi bu

hamachi online olucak ve hamachide o kurduğun ağda olucaksın , sonra oyuna girince birbirinizi görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 25 Ekim 2011; 1:48:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aikido15

Kardesım dırek gırme seklımız yokmu?Uye olmadan fılan aynı evdeyız zaten yanyanayız?

uğraşırsın biraz,Hamachiyle bağlanın birbirinize çok basit 3-4 dakikanızı almayacak birşey üyelik falanda yok.Emin ol burda yardım edecek bir cevap gelene kadar çok daha fazla zaman geçer.
  • GameRanger kullanırsan yabancılarlada oynayabilirsin 8 kişiye kadar. Ayrıca söylediğim işlemleri yapman 3 dakika bile sürmez. Programı kullanınca bana çok dua edeceksin.
  • connectify programını kur. biriniz modeme baglansın. baglanan kişi hotspot olustursun digeride modem yerine ona baglansın. sonra birbirinizi görürsünüz. biz bu sekilde sabahlara kadar 4 kişi cs atardık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.