Şimdi Ara

God of War 1-2 Ps4 de yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye ps4 alacağım parayı biriktirip. En son ps2 de bırakmıştım konsolu, onu oynarken god of war tadı damağımda kalmıştı ama bitirmek kısmet olmamıştı. Şimdi ps 4 alsam god of war ın ilk 2 serisini oynayamayacak mıyım? Hamam sahnendeki sevişme sahnesi hâla aklımda Ama sahiden ilk 2 yi oynamadıktan sonra direkt 3 ten başlamak hikayede kopukluk yaratmaz mı? Yüzüklerin Efendisi ne Kralın Dönüşü bölümünden mi başladınız? Aynı şey sanırım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

God of War 1 ve 2'nin PS4'te Bulunup Bulunmadığı

PlayStation 4 (PS4) konsolunda şu anda orijinal God of War 1 ve God of War 2 oyunları mevcut değildir. Ancak, God of War 1'in yeniden düzenlenmiş sürümü olan God of War 1 Remastered, PS4 için yayınlanmıştır.

God of War 1 Remastered, orijinal oyuna kıyasla iyileştirilmiş grafikler ve geliştirilmiş performans sunar. Bu sürüm, PS4'te God of War 1'i deneyimlemenin tek yoludur.

God of War 2'nin PS4 için yeniden düzenlenmiş bir sürümü henüz yayınlanmamıştır. Ancak, orijinal God of War 2 oyunu PlayStation 3 (PS3) konsolunda oynanabilir. PS3 oyunları, geriye dönük uyumluluk özelliği sayesinde PS4'te de oynanabilmektedir.

Özetle, God of War 1'i PS4'te God of War 1 Remastered sürümü aracılığıyla oynayabilirsiniz. God of War 2 ise şu anda PS4'te mevcut değildir, ancak PS3'te oynayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • God of war col. Vol. 1 ve 2 de god of war 1-2 ve psp ye çıkmış oyunları var. God of war 3 ve god of war ascension ps3 te var yani çıkmış bütün oyunlar var ps3 te. Ps4 te god of war ascension ve god of war 3 bulunuyor. Bütün seriyi ben ps3 te oynadım merakın var ise ps3 lazım sana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internetiniz hizli ve limitsiz ise Us ya da Uk hesabi acarak psnow ozelligini kullanabilirsiniz. Psnow ile ps3 oyunlarini ps4 uzerinden oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yönlendirme olmasın. PS4'teki tek God of War oyunu GOW 3 Remastered. Bunun dışında yapımcılar bu seri için başka bir remastered beklemeyin demiş.

Bana kalırsa tüm SAGA er ya da geç PS4'e gelecektir.
  • GOW 1-2'yi emulatörle PC'de oynayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan devam edelim.

donanımhaber forum
    YENİ PS3-PS4 OYUNU ALACAKLAR [ oyunlar hakkında soru sormak isteyenler] Başlığı ? » Sayfa 1 - 263
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-ps3-ps4-oyunu-alacaklar-oyunlar-hakkinda-soru-sormak-isteyenler-basligi--37480580

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.