Şimdi Ara

The Sims 3 Ps3'te nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar the sims 3 almayı düşünüyorum. Ps3 te rahat oynanıyor mu oynayan arkadaşlarımızdan görüşlerini alabilir miyim?

Birde merak ettiğim the sims 3 için yeni çıkan her pack oyuna update olarak mı geliyor yoksa gelmiyor mu ?

Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becks1907 -- 7 Eylül 2011; 11:10:23 >

• Kuzenim oynuyordu ona göre güzel(miş) kontroller güzel optimize edilmiş.pc de oynamışsan ps3 te de oynamaktan sıkılmazsın yani. ek paketleri bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

Merhaba arkadaşlar the sims 3 almayı düşünüyorum. Ps3 te rahat oynanıyor mu oynayan arkadaşlarımızdan görüşlerini alabilir miyim?

Birde merak ettiğim the sims 3 için yeni çıkan her pack oyuna update olarak mı geliyor yoksa gelmiyor mu ?

Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

ek paketleri satın alarak oynayabilirsiniz.
  • ek paketler ps3 e çıkmıyo diye biliyorum..
    bende sims 3 var ,gayet hızlı ve zevkli,sadece bu eklentilerin"nate life,pets" vs gibi şeylerin ps3 te olmaması can sıkıcı,bide şehirde sadece tek kişi yönetebiliyorsunuz..yani 2 aile kurup iki ayrı ev sectiğinizde onlar birbirlerini göremiyolar
    genel olaraksa çok iyi oynanış,hız,online olarak insanların özel olarak yaptığı eşyaları kendi ps3ünüzde kullanabilmeniz..tuş sistemide çok iyi

edit: yanlış bilgi olabilir sölediklerim tabi ama kesinlikle oynayıp gözlemledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZo -- 7 Eylül 2011; 12:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

ek paketler ps3 e çıkmıyo diye biliyorum..
    bende sims 3 var ,gayet hızlı ve zevkli,sadece bu eklentilerin"nate life,pets" vs gibi şeylerin ps3 te olmaması can sıkıcı,bide şehirde sadece tek kişi yönetebiliyorsunuz..yani 2 aile kurup iki ayrı ev sectiğinizde onlar birbirlerini göremiyolar
    genel olaraksa çok iyi oynanış,hız,online olarak insanların özel olarak yaptığı eşyaları kendi ps3ünüzde kullanabilmeniz..tuş sistemide çok iyi

edit: yanlış bilgi olabilir sölediklerim tabi ama kesinlikle oynayıp gözlemledim..

teşekkür ederim bilgiler için .. ayrıca online olarak başka kişiler de sizin evinize fln gelebiliyor mu ? online olarak oynandığını bilmiyordum ii oldu söylemeniz

• Almak istiyorsan mediamarkt da kampanya var the sims 3 50 tl(meydan merter şubesinde gördüm,genel kampanya değil galiba).Bu fırsatı kaçırma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

ek paketler ps3 e çıkmıyo diye biliyorum..

teşekkür ederim bilgiler için .. ayrıca online olarak başka kişiler de sizin evinize fln gelebiliyor mu ? online olarak oynandığını bilmiyordum ii oldu söylemeniz

sadece bahsettiğim olay mevcut,online ağı gelişmiş değil..
    sizde kendiniz eşya kıyafet yaratıp online paylaşabılırsınız

• Grafikler PC'deki kadar iyi değil.Ayrıca bir süre sonra sıkabilirsin.Alacaksanız The Sims 3 Pets'i bekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.