Şimdi Ara

AGE OF EMPİRES 3 OYNAYANLAR BURAYA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende indirmaya başladım. Bu arada tam sürümü varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter_hasim

+1 ama bence bu oyun multı oyunu olamıcak

eskısı kadar yanı

katılıyorum çünkü oyun eskisi kadar HIZLI değil. ama türünün ilk örnekleri olan ve daha ilk denenmelerinde başarılı olan özellikler yavaş da olsa oyunseverleri bir araya toplayacak sanırım. Yahu biz daha ne konuşuyoruz ki; oyunun adı "Age of Empires III: Age of Discovery" , yok daha ötesi.
  • aynen katılıyorum hiyaa olayı mükemmel olmuş ama bazen oyunun sesi gidip geliyo demodan kaynaklanıyor herhalde grafikler mütiş oyunun tam sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Demosunu oynadım cidden çok güzel yapmışlar.Gerek grafikler gerek animasyonlar.Biraz daha zor geldi bana.Çok fazla anlamadığımdan belki strateji oyunlarından ama düşman size saldırdıktan sonra düşmanı geri püskürtürseniz adamlarınız silahlarını havaya kaldırıp "Hiiiyaaaaaaaaaaa!!!!!!!" diye bağırıyor hep bir ağızdan orası manyak olmuş
  • Grafikler ve animasyonlar harika.Binaların yıkılması felan çok hoş olmuş.Zaten su efektleri neredeyse gerçek.Oynanışda da çok hoş yenilikler var.Eeeeee, Microsoft'tan daha aşağısı beklenmezdi.
  • AAAhhhh ben de oyun açılmıyor bile. Ekran kartı Ati 9700 sanırım ekran kartı uyuşmuyor.
  • Öyle demeyin be seven var sevmyen var.Ben şahsen AOE serilerini severim.Bu oyunu da sevdim tabi bazı kötü yanları var ama olsun.
  • bende begendim walla.mitolojiyi hiç begenmemiştim ama bu gercekten güzel olmus.cok ilerleme war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 14 Eylül 2005, 19:42:32 >
  • Oyun cok güzel olmuş sanırım hero lar falan eklenmis osmanlıların herosu da kanuni sultan süleymanmış bence bu hero olayını çok iyi düşünmüşler ayrıca sanırım her ırk kendine özgün savaşçıları varmış eskisinden daha keskin farklar varmış inşallah demo inerse daha fazla şey öğrenecegim............
  • sadece ingilizler ve ispanyollar var... biraz prtaik yapmak gerekiyor full gelmeden...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4021738/tm.htm

Arkadaşlar buradan devam edelim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.