Dikey Süpürge Adaptörü
Herkese selamlar. Grundig marka bir dikey süpürge var. Yurt dışından alınmış bir ürün. Adaptörü kırılmış ve kullanılamaz halde. Türkiye'de satılan benzer modelin adaptörü maalesef uymuyor. Kendi servisine de götürdüm fakat "biz yapamayız, uygun adaptör yaptır" dediler. Aynı güç değerlerine sahip bir adaptör yaptırmak istiyorum. İstanbul'da (varsa Anadolu yakası daha işime yarar) tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır bu iş için?
Bilgisayar hiçbir şeyi kaydetmiyor
Arkadaşlar selamlar.
Windows 10 Home Edition kullanıyorum. Garip bir şekilde şu ana kadar hiç karşılaşmadığım bir sorunla karşılaştım.
Önceki gece bilgisayarı kapatıp yattım, dün öğlen saatlerinde de açtım. Steam programında sorunla karşılaştım dedim sileyim, yeniden indireyim. Uygulamayı sildim, internetten yeni kurulumunu indirdim. Önce makinayı yeniden başlatayım, ondan sonra kurarım dedim. Makinayı yeniden başlatınca sildiğim Steam uygulamasını silinmemiş olarak gördüm. İndirilenler klasörüne bakınca indirdiğim uygulamayı da bulamadım. Sizin anlayacağınız makina bir şekilde önceki bir zamana kendini geri yüklemiş. Ve hâlâ da her kapatıp açtığımda aynı şekilde yapıyor.
Reset PC, repair, system restore falan hiçbir şey düzgün çalışmıyor. Windows 10 tekrar yüklemeye çalışınca mavi ekran veriyor ama kendi kendine yeniden başlayıp, o kafasındaki tarihi düzgün şekilde yüklüyor.
En ufacık fikri olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler
Boeing 737 QRH ve FCTM
85Bin Otomatik Araç Tavsiyesi (Bütçe arttı)
|
Yüksek sıcaklık, düşük rpm. Fan çalışmıyor!
|
|
Ekran kartı ram kontrol
|
Geliştirme mi yeni sistem mi?
|
Fotoğraf yazıcısı tavsiyesi
|
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 467
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 10.560 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun