Şimdi Ara

Age Of Empires 4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
55.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bir bakımdan doğru ben aoe ı at kılıç kalka dan seviyordum ama toplar tüfeklerde ne diyeyim bana zevk veriyordu ama taramalılar tanklar çetler gerçektende aslında tuhaf olur.Kapanmışı ama yukardaki ss aslında oyunun gidişatını açıkılyor belki 6. oyun olarak tekrar geri gelirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

İmparatorluklar Çağı adlı oyun nasıl olurda II. Dünya Savaşı temalı olur? Olursa ilginç olur.

II Dünya savaşında Alman, Japon, Macar, İtalyan veya İngilizler farklı bir yönetim anlayışına mı sahiplerdi?
  • kılıç kalkanın yine tüfeklerden daha çok saracağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinovaTR
    Ensemble Studios kapanmamış mıydı?

evet kapandı yeni aoe çıkmayacak deniliyordu. Başka bir oyun stüdyosu mu yapıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *damon*

garafikler güzel olsunda pek önemli değil nerde ne zaman geçeceği

En gereksiz ayrıntı grafik. FPS oyunundan bahsetmiyoruz. Çöp olduktan sonra dünyanın en iyi grafiğine sahip olsa ne olur. İlk oyunların kalitesinde olsun ben ilk oyunların grafiğinde seve seve oynarım, grafik görmek istersem göreceğim çok oyun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: *damon*

garafikler güzel olsunda pek önemli değil nerde ne zaman geçeceği

En gereksiz ayrıntı grafik. FPS oyunundan bahsetmiyoruz. Çöp olduktan sonra dünyanın en iyi grafiğine sahip olsa ne olur. İlk oyunların kalitesinde olsun ben ilk oyunların grafiğinde seve seve oynarım, grafik görmek istersem göreceğim çok oyun var.

Katılıyorum
  • Sabırsızlıkla bekliyorum . :)
  • Age of Empires 4 değil de şuanda Age of Empires Online beta aşamasında. http://ageofempiresonline.com/
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nu.D.38 -- 11 Haziran 2011; 22:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: numank55

Bşrde şu liinke bir baksanıza.Oyunun gidişatı ile igili birde bir video buldum

İlk yolladığın resmi hatırlıyorum. Çoook ama çoook eski. Eğer doğru olsaydı şimdi Age of Empires 5 ne zaman çıkacak derdik. Ayrıca yanılmıyorsam beşin üzerindekir esim de Halo vari :D İkinci link de zaten videonun üzerinde yazıyor fake diye :D

• 4 ün çıkacağını sanmıyorum.
  • Microsoft hali hazırda Age of Empires Online ile uğraşıyor zaten. Bu kanal üzerinden devam ederler bence. Daha başarılı da olurlar.
  • farovi oyunum aslında empire earth'e de benzete bilirler antik çağdan robot çağına
  • quote:

Orijinalden alıntı: engnnn

Şöyle bir görsel vardı, kaçıncı oyundu emin değilim ama bir tanesinin içinden çıkıyordu ya da fan yapımıda olabilir tam hatırlamıyorum fakat kutu içeriğinde olması daha muhtemeldi.

Age Of Empires 4

bunu ben de hatırlıyorum..Doğru olması muhtemel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostyrage

quote:

İmparatorluklar Çağı adlı oyun nasıl olurda II. Dünya Savaşı temalı olur? Olursa ilginç olur.

II Dünya savaşında Alman, Japon, Macar, İtalyan veya İngilizler farklı bir yönetim anlayışına mı sahiplerdi?

Yoruma bak.
  • Arkadaşlar Age of Empires 3 internetten indirdim.yanlız bu program pc ıle uyumsuz gıbı bır sorunla karsılastım.thepirate.... ne zıkkımsa ordanda ındırdım 2 kez ındırdım kısacası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frostyrage

quote:

Yoruma bak.

nesi varmış yorumun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Vedder

quote:

Orijinalden alıntı: engnnn

Şöyle bir görsel vardı, kaçıncı oyundu emin değilim ama bir tanesinin içinden çıkıyordu ya da fan yapımıda olabilir tam hatırlamıyorum fakat kutu içeriğinde olması daha muhtemeldi.

Age Of Empires 4

bunu ben de hatırlıyorum..Doğru olması muhtemel

doğru değil bu görsel fan yapımı olabilir ve 3. görsel Empire Total War oyununa ait.

• age of empire 2 gibi olsun yeter, ayrıca merak ediyorum ne zaman çıkacak oyun?
  • Ensemble Studios Microsoft'un isteği ile dağıldı, hangi 4. oyundan bahsediyorsunuz? (Keşke çıksa )
  • 5. den sonra ne olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.