Şimdi Ara

Age Of Empires 4 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
55.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • age of serisini oldum olası severim. ama 2. dünya savaşı işin içinne girerse oynamayabilirim. bence strateji kılıçla okla daha eğlenceli.
  • Hiç sanmıyorum çıkacağını. Ayrıca bence strateji oyunlarında oynanılan tarih günümüze yaklaştıkça oyunun ruhu bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Hiç sanmıyorum çıkacağını. Ayrıca bence strateji oyunlarında oynanılan tarih günümüze yaklaştıkça oyunun ruhu bozuluyor.

+11111
  • Amerikan Sivil Savaşı'nı konu alabilir.
  • 4 zor çıkar
  • Ensemble Studios, microsftun isteğiyle kapandı. ama yukarda dendiği gibi başka bir şirket satın alabilir
  • age of empires yapım aşamasındayken 5 oyundan oluşacak olarak düşünülmüştü ancak serinin üçüncü oyunundan sonra Ensemble Studios kapandığı için (microsoftun emriyle ) seri devam edememiştire...
  • Ensemble Stüdyoları, sahibinin Microsoft olduğu ve Age of Empires serilerini de geliştirmiş video oyun geliştiricisidir. Şu anda da Halo Wars adlı oyunu geliştirmektedir. Age of Empires oyununu geliştirmesiyle popülerleşen oyun stüdyosu Microsoft tarafından kapatılıyor. Sebep olarak ise finansal gerekçeler ve Microsoft Game Studios'un büyüme planları gösteriliyor. Yönetim takımı yeni bir geliştirme stüdyosu kuracak. Microsoft'a göre geri kalan çalışanlar yeni stüdyoda iş bulmadıkları sürece firmanın farklı bir bölümünde çalışmaya devam edebilecekler.
    Oyun stüdyosu 1995'ten bu yana var olmakta ve o zamanda buyana 100 çalışanı istihdam ediyor.

vikipedide böyle yazıyor doslar buyrun:
    buradan

• Generals 2 çıkacak. Strateji oyunu boşluğumu dolduracak umarım. Red Alert 2 gibisi de yoktu.
  • yaw bilgisayara AOE2 kuruyorum ancak hata veriyor. açılmıyor. acaba win7 de bu oyun açılmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

yaw bilgisayara AOE2 kuruyorum ancak hata veriyor. açılmıyor. acaba win7 de bu oyun açılmıyor mu?

hayır açılıyor, oyunda hata vardır, birde yönetici olarak çalıştır
  • İmzanda sözümün olması hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: PESSİMİST ASSASİNS

quote:

yaw bilgisayara AOE2 kuruyorum ancak hata veriyor. açılmıyor. acaba win7 de bu oyun açılmıyor mu?

sorun crackteymiş. netten yenisini indirdim. oyun açıldı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PESSİMİST ASSASİNS

quote:

sorun crackteymiş. netten yenisini indirdim. oyun açıldı..

iyi olmus

• En iyisi aoe 2 dir arkadaş! Üçüncüyü kurmamla kaldırmam bir oldu, ikincisinin yerini tutmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

En iyisi aoe 2 dir arkadaş! Üçüncüyü kurmamla kaldırmam bir oldu, ikincisinin yerini tutmadı

Aoe 2 klasik oyun, yerini başka bir oyun tutmaz
  • Nedendır bılmıyorum AOE den aldıgım zevkı baska hıcbır stratejı oyunundan almadım. (Empire Total warı saymıyorum. Stretejı olsada farklı bır oyun.)
  • yıl olmuş 2013 ses soluk yok anlaşılan microsoft Ensemble kapatarak o deviri bitirdi malesef, ama hafifte olsa aşıklarının yüzünü güldürecek bir mod değilde ek paket niteliğinde bir çalışma bu aralık ayında hazır olacakmış buyrun adresi

http://www.forgottenempires.net/ inş multiplayer desteği güzel olursa forumun eycofçularıyla turnuva döneriz.

Getirileri:Challenging AI
    Team Random option
    Widescreen support Full resolutions up to 1920*1440 (Widescreen included)
    Windowed mode
    Improved Networking
    Various bugfixes

5 brand new civilizations
    30 new technologies
    9 new units
    50+ population limit
    8 new maps
    1 new building
    1 new architecture set
    20 new scenario editor objects
    ? new campaigns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 9 Ekim 2012; 21:47:43 >

• 3 çok iyidi. 4 ü sabırsızlıkla bekliyorum
  • onu bunu bırakında Age of Mythology 2 ne zamn çıkacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.