Şimdi Ara

Age Of Empires 4 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
55.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıksa ne güzel olur aslında.Grafikleri umrumda değil ama bu saatten sonra zor.
  • 4 çıkmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Bence öneli ...Neden diye sorarsan bikere hepsinin tarihi (4 oyununda)aynı olsa nasıl our?Oyunun 4 ü bile çıkmaz yav!

ya çıkarsa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vedder Man

4'e bile gerek yok aslında, AoE II'deki tüm askerleri, binaları alıp 3D olarak tekrar piyasaya sürsünler. Tabi bunu yaparken kılıçlarla binaya vurup binayı yakmayı, kuşatma aletlerinin kendi kendini yürütmesi gibi saçmalıkları düzeltmeleri lazım.

o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreyParrot

yıl olmuş 2013 ses soluk yok anlaşılan microsoft Ensemble kapatarak o deviri bitirdi malesef, ama hafifte olsa aşıklarının yüzünü güldürecek bir mod değilde ek paket niteliğinde bir çalışma bu aralık ayında hazır olacakmış buyrun adresi

http://www.forgottenempires.net/ inş multiplayer desteği güzel olursa forumun eycofçularıyla turnuva döneriz.

Getirileri:Challenging AI
    Team Random option
    Widescreen support Full resolutions up to 1920*1440 (Widescreen included)
    Windowed mode
    Improved Networking
    Various bugfixes

5 brand new civilizations
    30 new technologies
    9 new units
    50+ population limit
    8 new maps
    1 new building
    1 new architecture set
    20 new scenario editor objects
    ? new campaigns

ne zaman çıkacak/çıktı ?

• çıkmaaaaz kasmayalım beyler olmaz o iş
  • keşke çıksa.
  • Bence age of empires 4 krallıkların yıkımı ile ilgili olabilir
  • çıkmaz bu oyun
  • AoE 1'de antik çağı,AoE 2'de orta çağı,AoE 3'te yeni çağı oynuyorduk sanırım. aoe 4'te de yakın çağ (1. ve 2. Dünya Savaşı) olabilir.
  • javascript:void(AddText('')) 4 e kadar var tam versiyondeyilse 4'dü açmaz
  • ensemble studios kapandı bildigim kadarıyla. çıkmaz daha ne yazıkki
  • YouTube'da trailer tarzı bir video var, inceledim güzel bence, hele AoE II'deki müziği uçaklarla birlikte görmek.
  • 1. oyun ilk çağları anlatıyordu
    2. oyun biraz daha ileri, imparatorluk dönemlerini
    3. oyun çok da uzak olmayan geçmişti
    4. oyun ise dünya savaşlarını konu alacağını tahmin ediyorum.
  • Resmi olmasa da yaklaşık iki yıl önce Age of serisi iyi satış yapamadığı için 4ünün çıkmayacağını söylemişti bir arkadaşım. Strateji oyunu delisidir kendisi. Aoe 4 zoo tycon 3 gibi oyunları bekleme demişti bana.
  • Age of Empires 4'ten bahsedilmesine rağmen aşağıdaki fotoğrafın konulmamış olması beni şaşırttı. Normalde her Age of Empires 4 konusunda ikinci mesajda bu fotoğraf olurdu

Age Of Empires 4
  • Arkadaşlar kısa bir araştırma yaptım. Ensemble Studios Microsoft'un alt kuruluşuydu. Bunun gibi oyun yapan diğer bölümler kapatılmış. Tek bir çatı altında toplanacakmış. Ama 2 yıldır hala toplanamamış. Gerekçe olarak maddi sıkıntılar yazıyor. Ama Microsoft nasıl maddi sıkıntı içinde olabilir anlamıyorum. Yani Age of ve diğer Microsoft oyunlarının yenilerini şu anlık beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SosyetikFakir -- 11 Mart 2013; 20:10:52 >
  • bence oyun 1900 lü yıllarda yani osmanlının son zamanları gib bir zaman diliminde geçer.
  • çıkarmazlar artık
    Bkz: civilation aldı başını gitti
  • Bence gerçek zamanlı olmalı. Mesela AOE serisinin hiçbir oyunu Rise of Nations'tan daha iyi değil bence , RON'u geçsinler artık. Ronda mesela Napolyon , Soğuk savaş gibi senaryo savaşları da var
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.