Ekran Kartı Termal Pad Değişimi
Arkadaşlar merhaba. Kartım Evga 3080 Xc3. 22 aylık. Artık çok ısınmaya başladı. Vramler (memory temp boşta 65 dereceleri görüyor.) Genel bir bakım yapmayı düşünüyorum. Araştırdım Pullsar Ice Dragon marka padlerin daha çok önerildiğini gördüm. Bunun yanında Noctua'nın termal macunun alcağım. Elimde üreticinin verdiği net bir ölçü yok bir çok farklı kaynaktan aldığım bilgilerin ortalaması şeklinde pad yerleşimi yapcağım. 1 2 ve 3mm kullanmam gerek. 3mm olan yerlerde 1 ve 2 yi üst üste yağıştırsam olur mu? Çok az bir yerde kullancağım ve 400 lira daha vermek istemiyorum. Bu hali ile 900 lirayı bulacak zaten. Dikkat etmem gereken başka noktalar varsa firiklerinizi bekliyorum.
Edit: Çekirdek sıcaklğında 6 vram sıcaklığında 10 derece kadar azalma oldu. Uzun kullanımda daha belli olur. Thermalright Extreme pad kullandım orta kalite. Daha üst modellerle daha efektif sonuç alınabilir.
Opera VPN açık iken İDM Hatası
|
Win7 den Wn8
|
Cevap: LG Optimus G Pro | ANA KONU |
|
Sony Srs-Btx300
|
Beats Önerileri
|
G2 ya da G Pro
|
|
Creation Master (Fifa 13 için)
|
Win 8 Net Framework
|
Meslek: Hekim
İlgi Alanları: Bilgisayar Oyunları - Davul
AMD RYZEN 3700X ASUS ROG STRIX B550 E EVGA RTX 3080 XC3 CORSAIR VENGEANCE 3600 2X8 SAMSUNG 980 PRO 500GB GAMEPOWER WARCRY CORSAIR RM750 W CORSAIR K95 PLATINUM BROWN CORSAIR DARK CORE PRO CORSAIR VOID ELITE RGB LOGITECH Z906 |
Tabip Fifa Davul |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 101
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.309 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar