Şimdi Ara

Win 8 Net Framework

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win8 de net framework nasıl kaldırılır. site içerisinde genelde win7 için çözümler söylenmiş. bir programdan söz ediliyor. o da win8 de çalışmıyor. yardımcı olabilirmisiniz. creation maaster 13 açılmıyor framework yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: R410

Bu programı denedin mi kardeşim?

şimdi denedim abi sildim yeniden başlattım. nf 4.0 ı yüklemeye başladım zaten yüklü diye hata verdi. aynı işlemi bir daha yaptım. yani program silmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x915x

quote:

Orijinalden alıntı: R410

Bu programı denedin mi kardeşim?

şimdi denedim abi sildim yeniden başlattım. nf 4.0 ı yüklemeye başladım zaten yüklü diye hata verdi. aynı işlemi bir daha yaptım. yani program silmiyor.

Kardeşim Net Framework Windows 8 ile birlikte geliyor, yani silinmesi kolay değil ki zaten büyük ihtimal silinemez..
    Sen neden silmek istiyorsun?

• Fifa 13'ün db'lerini değiştirmeye yarayan program Creation Master açılmıyor. normalde kullanıyordum. aynı bilgisayara format attım ve şimdi açılmıyor. hiç bir belirti göstermiyor sanki komutu algılamamış gibi. tekrar format attım düzelir belki diye ama olmadı. fifa forumlarında net frameworkle ilgili silip tekrar yükle yazmışlar o yüzden.
  • Framework win8'den kalmaz diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.