Şimdi Ara

Age Of Empires 4 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
55.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

la böyle başlıklar açıp adamı heyecanlandırmayın. bende Ensemble Studios tekradan kuruldu felan sandım 4 geliyor sandım. bide dostlar ron un niye çıkmadı değişte ron u da çok seven hatta daha başarılı bulan biri olarak şöle sölim evde canım sıkılınca aklıma ron oynamak gelmiyor aoe oynamak gelio çünkü oyun daha sâde birim sayısı öle abartılı değil teknoloji o kadar değişken değil. Strateji de bana göre oyun ne kadar sade olursa o kadar zevkli oluyor bana göre. starcraft oynamadım hiç ama çok denemek istiyorum belki daha çok zevk alırım :)

Ronun farkı da tüm çağları kapsamasıdır. Hatta thrones&patriots genişleme paketini yüklerseniz daha farklı ülkeler ve senaryo savaşlarını da oynayabilirsiniz.(napolyon , soğuk savaş , büyük iskender, yeni dünya). Ayriyeten Ron'da solo oyunda çağ kısıtlaması da yaparak teknolojinin gelişmesini kısıtlayabilirisinz.

anlattığın için teşekkür ederim de hocam o oyunu yıllarca oynadım. yani biliyorum bunları. durumu şöle açıklıyim aoe de oynarken ya sadece deniz savaşı yapacağım bir harita seçiyorum ya da tamamıyla kara savaşı yapacağım bir harita. ikisiyle uğraşmak hoşuma gitmiyor. dediğin gibi ron un özelliğide tüm çağların olması. ama insanlar aoe den daha çok keyif alıyorlar. yoksa ron un tutmaması için bi sebep yok. düşman sınırına geçerken açlıktan askerlerin gücünün azalması, taş makas kağıt dengesinin daha sağlam olması teknoloji için bilim adamlarını kullanmak. bunlar aoe de olmayan gerçeklik ve güzellikler ama dediğim gibi belki de ilk göz ağrım olmasından aoe bana hep daha keyifli geldi gerçi ron dan çok tuttuğuna göre insanların çoğu için de daha keyifliymiş.

• Konu 2011 de açılmış hala 4 için temel bile atılmamış.

Bu oyun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemliha24

Konu 2011 de açılmış hala 4 için temel bile atılmamış.

Bu oyun çıkmaz.

Ben de şaşırıyorum
  • Age of 4 mü çıkıyomuş?
  • 1900lerde geçse süper olur(du)
  • AOE güzel oyundu.

Ben Age of mythologhy 2 yi bekliyorum. inanilmaz oyundu ya warcraft gibi fun map bolluğu olsaydı keşke.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu grafik takıntılı olanları anlamıyorum bence bir strateji oyununda grafik bakılacak en son şey olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AOE 4 çıkıcak rahat olun orta çağdan 1700 lü yıllara kadr çıkıcak
  • Kesinle orta çağ değişmemesi gerekir yoksa age of un anlamı kalmaz

• Yıllara meydan okuyan sevgili konum benim

Edit:guglı amcada da yerimizi almışız.İyiyiz ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NK_Ultra -- 13 Mayıs 2014; 17:54:06 >
  • ah bir çıksa. çıkarma fikirleri varsa bile 2016 dan önce çıkmaz.
  • nerde o günler ilk ben alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Efsane serinin 4. oyunu hakkında tahmin bekliyorum.Birkaç yerde ve resimde 2. dünya savaşında geçeceğine dair bilgiler var.Sizce arkadaşlar aoe 4 nasıl olur?SS ve yazı varsa paylaşalımlütfen.Birde çıkış tarihini bilen war mı?

Ben 2. dünya savaşında geçeceğini sanmıyorum. Company of Heroes gibi bir yapım varken işleri çok zor yoksa. Gerçi onun da içine ettiler 2. oyunda saçma sapan commander olaylarıyla.
    Age Of empire 2'nin zamanında geçen bir oyun olursa harika olur benim için
  • Geçende Microsoft verdiği bir iş ilanında ''Kabul edilecek kişi tüm zamanların en sevilen rts oyununun yapım kadrosunda yer alacak'' gibi bir şey diyordu.Microsoft-RTS-en sevilen ?????????
  • NK_Ultra kullanıcısına yanıt
    II.dünya savaşı teması bence age of empires'e pek uygun olmaz. ben ortaçağ modundan gayet memnundum.
  • Rome 2 gibi bir şey çıkar anca :D
  • :( çıkmalıı
  • Boşuna umutlanmayın 2007 den beri ara ara millette bir age of aşkı patlıyor . 8 sene olmuş neredeyse age of 3 oynayalı ... Bu saatten sonra 4 filan rüya ...
  • UP!AOE 4 geliyor! Gibi...
    link
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

UP!AOE 4 geliyor! Gibi...
    link

Off offf keske hem age of empires IV hemde age of mythology II ciksa

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.