arkadaslar biz age of 2 the king oynuoz multi userinden basit bi olay hemde hiç duraklamadan oynuor genelde 2-3 kişi oynuoz ama daha geniş kapsamlı oyunlar istioruz surekli oynayabilecekler lutfen...... kısa surede cevap.... gelecek olursa msnde de konusabiliriz....
kardeş bende oynamak isterim ama nerden girecemi tam bilmiom bi anlatırsan
quote:
Orjinalden alıntı: C@RtHeR
quote:
Orjinalden alıntı: kemik42
selam Age of Empires II con. oynamak istiyoruz ama bir kaç haftadır başaramadık. hamachiyi kuruyoruz karşımız daki kişiye ping atabiliyoruz fakat oyunun ayarlarına girdiğimizde oyunda birbirimizi göremiyoruz. bişeyleri yanlış yapıyoruz ama çözemedik.
Bize yardımcı olursanız seviniriz. şimdiden teşekkürler.
(biz biraz bu konuya yabancıyız ayrıntılı anlatırsan iyi olur)
oyun crackleriniz aynımı ?
Bişey değişir mi?Zaten aynı oyun
age of empires 3 oynayan yok mu
Arkadaşlar hafta içi 16.00 dan gece 3 e kadar hafta sonu full online ım aoe qonquerrors hamachi ağı kurdum 1vs1 2vs2 her türlü oyun yapılır (death match hariç) hamachi ağım
aoe2_tr2 şifre: 123
kendine güvenen herkezi beklerim :
age of empires III hamachi ağı
ağ adı : ageofempiresLLL şifre : 123
age of empires 2 Conquerors hamachi ağı
ağ adı : AgeofParty şifre : 654321
Herk akşam oyun
Arkadaşlar Allah rızası için 3 gündür gece gündüz uğraşıyoruz güvenlik duvarları kapalı 2 pcninde .. hamachiden eşleştik ama oyun kurulduğunda karşı tarafdan gözükmüyor... çıldırmak üzereyiz ikimizde paylaşılan dosyalarımızı görebiliyoruz ama hiç bi oyunda birbirimizi göremiyoruz Age of 2 dağil ... yardımcı olursanız çok sevinirim ... kolay gelsin
sürümler aynı hamachininde herşeyi aynı cd den yükledik sorun nerde olabilir ..?
age of coq. 1.0 oynamak isteyen için hamachi; ağ adı: age of TolgaHaN şifre : 13579
neredeyse her akşam giriyorum
Arkdaşlar Ben Ali Gümüşhaneliyim
Burda yapılan ageof turnuvalarında ınternet aralarıdna birinci oldum ve belli bı gurubumuz var eger bize katılmak isteyen varsa gelsin her akşam gece 10 dan sonra hep oynarız 4 4 falan kafa tutan varsa kendine güvenen varsa buyursun gelsin herkese iyi oyunlar ag: 29firari şifre: 1234