USB SSD mi yoksa sabit SSD mi?
Arkadaslar depolama icin yeni bir ssd almayi düsünüyorum. Suanda depolama alani olarak tasinabilir bir harddisk kullaniyorum (Yani bir c Sürücüsü bir de tasinabilir harddiskim var. Harddisk sürekli bilgisayara bagli duruyor. Sabit gibi kullaniyorum aslinda)
Ben normalde usb ssd almayi düsünüyorum. Cünkü nadir de olsa bazen biryere götürmem gerekebiliyor. Sabit ssd de bu sansim olmayacak.
Sorum su ki Tasinabilir ssd nin dezavantaji var midir? Daha cabuk bozulma gibi? Ve ya baska bir sey?
Tesekkürler
Bedelli askerlik tam olarak kac gün?
Beyler ucak bileti alicam. Bedelli 28 gün yaziyor bazi yerlerde. Forumda gittigin ay kac cekiyors o kadar gün yazanlar gördüm. Mesala ben agustos da gidicem agustos 31 cekiyor. 31 Gün mü olacak benim askerlik? Interntte zaten güncel bilgi yok 21 gün yazan yerler falan var..
Tam kac gün bu is?
Bedelli Kurasi
|
Dota 2 Ekran sorunu
|
Battle.net de diablo 2 oynayan var midir hala?
|
Xperia Z2 Uygulama yüklenmiyor, güncellenmiyor.
Hikaye moduna eklenebilecek mod var mi?
|
Warcraft kitaplari?
|
Galaxy tablet 10.1 Internet baglantisi yok.
|
Technische Universitat Wien - Architektur Dexter | Hannibal Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
|
Edward Norton Fan club Dexter | Two And a Half Men Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Death Note | Friends | Fear The Walking Dead | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Hunted | Lost | Modern Family | Mr. Robot | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Flash | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Zoo | The Lost Room | Dead Set
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.121
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.615 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.629 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap