Şimdi Ara

Age of Empires II HD (2013) / Definitive Edition (2019) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
134.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay bee iyi nostalji yaptım hep unutmuşum yav çok zorlandım
  • işletim sistemim Windows XP SP3 olduğundan dolayı yüklediğim ve kurduğum oyunu ne yaptıysam çalıştıramadım. oyunum orjinal değil. bundan dolayı steame üye oldum birazdan oyunu satın almayı düşünüyorum fakat oyunu orjinal olarak aldığımda ve updatelerini yaptığımda, bu oyunun windows XP de çalışacağının garantisi var mı? bu konuda bilen bir arkadaş net bir şekilde cevaplayabilirse eğer çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladin82

işletim sistemim Windows XP SP3 olduğundan dolayı yüklediğim ve kurduğum oyunu ne yaptıysam çalıştıramadım. oyunum orjinal değil. bundan dolayı steame üye oldum birazdan oyunu satın almayı düşünüyorum fakat oyunu orjinal olarak aldığımda ve updatelerini yaptığımda, bu oyunun windows XP de çalışacağının garantisi var mı? bu konuda bilen bir arkadaş net bir şekilde cevaplayabilirse eğer çok makbule geçer.

Çalışır. Minimum sistem gereksinimlerinde yazmışlar: Windows XP, Vista, 7, 8 Pro+
  • Bende ne kadar çok özlemişim bu oyunu. Şunun gibi bir oyun gelmedi arkadaş, bu kadar zevk başka oyun yok.

Yalnız HD adı altında çıkarmışlar bunuda, eskiye göre bir fark var mı ? Yoksa pazarlama stratejisi mi ?
  • ekisinden pek bir farkini goremedim grafik olarak..zaten bir beklenti icersinde de degildim.Multiplayer konusu buyuk sok oldu ama basladigim hicbir oyunu bitiremedim..hepsinde oyunun daha ilk dakikalarinda resign yapmaya zorluyor.

bu sorun mutlaka cozulmeli..18.99 euro ise kesinlikle etmez.almis bulunduk artik..umarim surekli yenilikler getirirlerde oyunu unutmazlar
  • tekrar düşündümde ben böyle iyiyim.

• nvidia ekran kartım var fpsye çözüm önerecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

nvidia ekran kartım var fpsye çözüm önerecek varmı

kaç fps alıyorsun. ben 540m ile 40 50 alabiliyorum. yine de istedigim akıcılıkta deil oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

nvidia ekran kartım var fpsye çözüm önerecek varmı

kaç fps alıyorsun. ben 540m ile 40 50 alabiliyorum. yine de istedigim akıcılıkta deil oyun

fps 20 30 gibi çözünürlükte 1400 lerde sanki çözünürlüğü değiştirmenin yolunu bulamadım seninde dediğini gibi akıcı bir şekilde oynayamıyorum
  • Güzel gibi duruyor.
  • Sahibim.Mutluyum.Anılarım canlandı.Tavsiye Ederim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeavcilar -- 22 Nisan 2013; 18:51:24 >
  • ulan 12 yıllık oyuna bi patch attılar 20$ a sürdüler, alasım var ama almıyacam. 100$ ım olsun hesabımda yine almam. 9,99$ ı bekleyecez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 22 Nisan 2013; 23:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

Ayrıca hangi oyun ilk çıktığında çok iyiydi, optimizasyonu hadsafhadaydı ?

Asıl tarihi olarak bugün çıktı oyun. Elbette birkaç haftaya problemleri düzelteceklerdir.

bilmem farkında mısında bu oyun 2000 yılında çıktı, HD modu tanıttıktan(çıkmasını demiyorum) beri ne yaptı bunlar allah aşkına? zaten internette HD fix vardı, sadece HD fix'in üzerine alttaki HUD u düzelttiler o kadar. madem çıkaracaksın adam gibi yapta çıkar, 13 yıl oldu 13..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

quote:

Asıl tarihi olarak bugün çıktı oyun. Elbette birkaç haftaya problemleri düzelteceklerdir.

bilmem farkında mısında bu oyun 2000 yılında çıktı, HD modu tanıttıktan(çıkmasını demiyorum) beri ne yaptı bunlar allah aşkına? zaten internette HD fix vardı, sadece HD fix'in üzerine alttaki HUD u düzelttiler o kadar. madem çıkaracaksın adam gibi yapta çıkar, 13 yıl oldu 13..

Tamam da kimse oyunun değişmesini istemiyor ki. Sevenler o haliyle sevdi ve herkesin bir araya gelebileceği daha yaygın bir platform arıyorlardı bu da onlar için ortam oldu. Yoksa biz de biliyoruz oyunun hiç değişmediğini. Hatta HD'ye bile gerek yok ben fark göremedim ancak manevi bir oluşum var oyuncular arasında.

Optimizasyondan kastım şuydu. Oyun yeni Steam'e geçti. Server'ler yeni açıldı ve bir anda herkes yüklenmeye başladı. İllaki bug, lag vb. durumlar olacaktır. Bu her oyunda olan bir şey ister yenilik olsun ister olmasın. Bu zamanla düzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeavcilar

artık 1 ayda çağ atlarsın

• quote:

ulan 12 yıllık oyuna bi patch attılar 20$ a sürdüler, alasım var ama almıyacam. 100$ ım olsun hesabımda yine almam. 9,99$ ı bekleyecez artık

ölücülük bu olsa gerek heralde
  • Bence 20$ fiyat çok fazla olmuş. 10$ veya altında bir fiyata düştüğü an almayı planlıyorum. Onun dışında twitch.tv'den baktım biraz, ağır lag sorunu var gibi geldi ben alana kadar o tür problemlerde azalır/düzelir zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Tamam da kimse oyunun değişmesini istemiyor ki. Sevenler o haliyle sevdi ve herkesin bir araya gelebileceği daha yaygın bir platform arıyorlardı bu da onlar için ortam oldu. Yoksa biz de biliyoruz oyunun hiç değişmediğini. Hatta HD'ye bile gerek yok ben fark göremedim ancak manevi bir oluşum var oyuncular arasında.

Optimizasyondan kastım şuydu. Oyun yeni Steam'e geçti. Server'ler yeni açıldı ve bir anda herkes yüklenmeye başladı. İllaki bug, lag vb. durumlar olacaktır. Bu her oyunda olan bir şey ister yenilik olsun ister olmasın. Bu zamanla düzelecektir.

zaten benim de beklentim grafik değişimi değildi, multi seçeneği daha iyi ayarlanabilirdi. ve oyun 9$ olabilirdi. 20$ kesinlikle fazla. bunlar ne olsa oyunun fanı 20$ falan dinlemez alırlar dediler. bu bence oyuncuları kullanmak, saygısızlık gibi bişey olmuş. bunlar ne olsa oyunun fanı biz bunu 20$ a kakalarız dediler ayıp ettiler bence.

• quote:

ulan 12 yıllık oyuna bi patch attılar 20$ a sürdüler, alasım var ama almıyacam. 100$ ım olsun hesabımda yine almam. 9,99$ ı bekleyecez artık

Tamam 10.01$ benden
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.