Şimdi Ara

Age Of Empires II The Conquerors Yeni Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
6
Favori
5.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AGE OF EMPIRES II THE CONQUERORS TÜRKÇE YAMA v3.0
    Oyun tahminimce %70 küsür Türkçe oldu.
    Türkçe olmayan kısımlar:
    Bilgisayar oyuncularının yazışmaları(Bir kısmı Türkçeleştirildi),
    Seferler, Senaryolar
    Single Player aktiviteleri diye özetleyebilirim :)
    Yamanın önceki versiyonlarında yapılan hatalar düzeltildi(özel isimlerin çevrilmesi, demirci geliştirmelerinin anlam hataları)

Age Of Empires II The Conquerors Yeni Türkçe Yama  Age Of Empires II The Conquerors Yeni Türkçe Yama
     Age Of Empires II The Conquerors Yeni Türkçe Yama  Age Of Empires II The Conquerors Yeni Türkçe Yama

NOT: Yama yenilendi, çeviri geliştirildi.

Türkçe yamamın linki:

http://www.mediafire.com/file/anl2rh3tgonueve/conquerors_tr_v3.exe/file

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur264 -- 26 Ekim 2015; 20:40:07 >

• Her ne kadar yüksek fırın ,el topçusu gibi terimleri dilimize kazandırmış olsa da emeğe saygı göstermek gerek tabi. Saka bir yana dil bilmeyenler için iyi olmuş en son gördüğüm yamada man at arms'i adam at arms olarak çevirmişlerdi. Eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur264 kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık

Sayfada direkt gözükmesini beceremedim resimlerin demişsin, hallettim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Eline sağlık

Sayfada direkt gözükmesini beceremedim resimlerin demişsin, hallettim

Sağol, varol. Teşekkür eden arkadaşlarım oyundan zevk alsınlar bana yeter...
  • Kardeşim eline sağlık ama türkçen biraz bozuk gibi. Terimleri düzgün çevirseydin daha iyi olurdu. Baltacı falan hiç olmamış halberdier'ın adı teberdar mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

Kardeşim eline sağlık ama türkçen biraz bozuk gibi. Terimleri düzgün çevirseydin daha iyi olurdu. Baltacı falan hiç olmamış halberdier'ın adı teberdar mesela

Kardeşim buyur google önünde. Kelimelerin ikinci mânalarına bak. Maksat teberci yazmak değil, milletin anlamasını sağlamak. Ayrıca UÜ Tarih bölümü öğrencisiyim,
    yani bu konular,terimlerle iç içeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires 3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ellerinize sağlık. :)
  • Elbette haklısın da bir uyum olabilirdi yani aynı türden asker olduğunun anlaşılması için. mesela mızraklı, kargılı, teberdar gibi. üçünün de atlı askerlere karşı olduğu anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

Elbette haklısın da bir uyum olabilirdi yani aynı türden asker olduğunun anlaşılması için. mesela mızraklı, kargılı, teberdar gibi. üçünün de atlı askerlere karşı olduğu anlaşılıyor.

kardeşim için rahat olsun, çeviri yaparken birçok şeye dikkat ettim. efsane oyuna rastgele bir çeviri yakışmazdı. ama şunu söyleyim tebercinin anlamını bildiğin için sana uyumlu geliyor. bilmeyen adama herşey uyumsuz gelir ;)
  • Türkçe Yamalar bölümüne taşındı. Bu klasörde olmayan bu tarz konuları görürseniz lütfen haber verin.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2561/tt.htm
  • özgür merhaba
    oyunun çevirisi multi içinmi anlamadım
  • Dostum öncelikle eline sağlık çeviri için ama oyunda Ö Ü Ç harflerine destek var.
    Onları kullanmanı öneririm.
    Yok başaramazsan ÖM'den yaz bakalım.
  • Üstad eline sağlık. Bizde ingilizce ingilizce oyun oynuyorduk. Türkçe oynamak bize nasip oldu :) Şuan indirdim güzel olmuşta bi sorum olucak. Tarih bölümünde milliyetlerin açıklaması yoktur. O bölümüde çevirmeyi düşünürmüsünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragnarok44 -- 29 Aralık 2015; 9:35:26 >
  • hd oyunla uyumlu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur264

http://www.mediafire.com/download/f58ow7jhg8b5pc7/HD+T%C3%83%C2%BCrk%C3%83%C2%A7e+Yama.exe

ya bir yama vardı ama eksikleri vardı bu verdiğin senaryo modunu filan kapsıyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur264

http://www.mediafire.com/download/f58ow7jhg8b5pc7/HD+T%C3%83%C2%BCrk%C3%83%C2%A7e+Yama.exe

ya bir yama vardı ama eksikleri vardı bu verdiğin senaryo modunu filan kapsıyor mu acaba?

senaryo modu da olsa iyi olurdu aslında

• Steam'de çalışıyor mu usta
  • bir arkadaşla senaryo modunu çevirip bu moda dahil etme üzerine çalışmamız vardı ama bir çıkış tarihi yok ortada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.