Şimdi Ara

Age of Empires II Mobile! yakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun şimdi başlıyorhttp://www.cmuchal.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=5 bakın bakalım beyenecekmisiniz

• pda m varken oynamıştım 1 ncisini oldukça güel bir olay ya. İnsanın acayip hoşuna gidiyor
  • kimsenin hoşuna gitmedi herhalde
  • gitmezmiiii ben tam bir aoe tutkunuyum ozellikle castle blood fair ve castle blood mini senaryolarına bayılırm nickimin asıl kokeni bu oyundan gelir cıkması icin sasbırszlanıyorum veee WİNDOWS MOBİLEEEE diyorum
  • türkiyede kaç kişiye hitap eediyorkli
  • 6000 kayıtlı insana (mpx200 kullanısı) bir tonda suursuz kullanıcıya. sayısnı bilmedigim mpx220 ve i-mate kkullanıcıları inan symbian kkadar cock degil ama 10 tane symbianlı 1 mpxli etmez
  • ben talipim hatta birini yuklemeye calismistim basaramadim
    elinde olan varsa gonderirse sevinirim
    2 yide 4 gozle beklyorm (s60 uyumludur herhalde)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi olmuş.öok sewdiğim bi oyundur kendileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

2 yide 4 gozle beklyorm (s60 uyumludur herhalde)

Uyumlu galba hocam,W.Mobile ın yanında yazıo symbianda

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • karsılıklı oynayabilcezmi
  • vallahi age of mobile sitesinde windows mobile'ı bulamadım cunku bu oyun java tabanlıymıs heralde emulator ile calısır fakat oyunu oynadım acıkcası yüklesem bile telefonuma oynamam cunku bole zevkli olacak gibi gorunmuyor minnacıkk grafikler ile falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoNgLoNgBow

6000 kayıtlı insana (mpx200 kullanısı) bir tonda suursuz kullanıcıya. sayısnı bilmedigim mpx220 ve i-mate kkullanıcıları inan symbian kkadar cock degil ama 10 tane symbianlı 1 mpxli etmez

Hehehe ben o manada söylemedim. Yani bu oyunu ben sandım ki pda lar için çıkmış. Şayet bu mpx200 tarzı teller için çıkmışsa boşa çıkmış. Yok pdalar için olansa pda türkyede pek bi kesime hitap etmiyor. Yanlış anladın beni. Bende eski mpx kullanıcılarındanım. Hatta mpxgentr yeni açılmıştı hey gidi zamanlar.
  • tmam kusura bakma.pda lar icin zaten uzun zamandır bir age var hem kalem ile oynamak sorun olmuyor ama gercek zamanlı bir strateji oyunu olan aoe i tuslarla minicik bir ekranda oynamanın bir manası yok bencede bilgisayarda kapısmaya devam LongBowlarımı getirin uleeyynn :D
  • ya aoe i pda da zevk alarak oynuyorum ama telefonda bu oyunu oynamanin hic mantigi yok. kucucuk ekran ve stylus olmadan nasil kontrol edilir tahmin bile edemiyorum. Ahhhhh mpx300 ahhhhh!!!! Seni bu piyasadan silen Motorola'ya ben ne diyimmm???
  • Arkadaşlar Age of empires 2 mobile istiyorum ama bulamıyorum.. yardım ederseniz sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.