Şimdi Ara

Age of Empires IV [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
33
Favori
36.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

aynı fıkırdeyım. pixel pixelde olsa eski oyunun cekıcılıgı bunda yok.

bu daha cok anıme olmus. cok fazla pastel renk var. eskılerden cok yenı nesle hıtap edebılecek ve eskılerı kaybedecek bır grafıkte.
    Bebelere balon olmuş, hedef kitleleri çocuklar ama bilmiyorlar ki gençlerin strateji ile işi yok.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Hedefin eski oyuncular olması gerekirken bu yapılan saçma bir strateji. Yeni nesili nasıl yakalayacaklar cidden merak içindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Hedefin eski oyuncular olması gerekirken bu yapılan saçma bir strateji. Yeni nesili nasıl yakalayacaklar cidden merak içindeyim.
    Grafil ve gökkuşağı renkleri ile, iki tane yotubera da para versinler oyunlar popüler olsun, 2 saat oynadıktan sonra iade edilmiyor öylece kalacak işte. Adamlar parasını kazanacak, anlık hevesle ergenler alacak, büyükler de üzülecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Age of Empires IV - X019 - Gameplay Reveal

İçine s*çmışlar oyunun, clash of clans'a dönmüş. Bıktım lan bu çocuksu grafiklerden, küçük çocuklara hitap etsin diye böyle çocuksu grafiklerle yapıyolar. Hayatları para olmuş, berbat. İğrenç.

• LAN BU NE OLM

YILLARCA ANDROİD TELEFON OYUNU BEKLEMİŞİZ

ALLAH KAHRETSİN DAHA DA DÜZGÜN RTS ÇIKMAZ AGA RTS DEVRİ BUGÜN TAMAMEN BİTMİŞTİR belki bir umut stronghold

VİDEOYU SERİ EKSİLEYİN
  • Ecof 1 devam. Hununuuu.

• pastel boya ne alaka onu anlamadım yeni nesil grafikler bunlar işte. 2019 yılında Age of 2 grafikleri gibi oyun çıkartamazlar herkes güler. Grafikler iyi olmuş bence ama çim detaylarını çok abartıyorlar şu oyunlarda karakterlerin görünürlüğü bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 15 Kasım 2019; 19:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

Oyun videosu beni çok heycanlandırdı. Settlers serisindeki 7. oyun ve sonraki duyuru hayal kırıklığından sonra seriyi sıfırlayıp baştan almak zorunda kalmışlardı.
    Age of Empires'te böyle bi hata yapılmaması beni memnun etti. Renk paleti evet daha mobil kıvamında fakat, oynanış mekaniklerinin bundan etkilenmemesi, hikaye görevlerinin çeşitli olması gibi güzel şeylerle bizi memnun edeceklerini düşünüyorum.

Daha karanlık hava arayanlar için farklı strateji oyunları mevcut.
    Ne gibi oyunlar mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem gereksinimleri belli oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reddit'te birisi saturasyonu düşürmüş, öyle çok daha iyi görünüyo. Umarım böyle oynama seçeneğiyle birlikte çıkarırlar, Serious Sam 3'teki gibi.

Age of Empires IV [ANA KONU]
    https://old.reddit.com/r/aoe4/comments/dwlg0p/all_it_needs_is_a_little_desaturation_and_it/

• Gameplay'e bi de buradan bakın
    Vimeo
    AoE4-Cinematic_Trailer (lesser saturation)
    https://vimeo.com/373347346

• stronghold gibi olmuş
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    SpellForce 3, Medieval Kingdom Wars, Ancestors Legacy
  • Age of Empires IV Kamera Arkası

• Oyun yönetmeni Quinn Duffy, sanat yönetmeni Zach Schlappi, kreatif direktör Adam Isgreen, topluluk
    yöneticisi Eliot Hong ve genel müdür Shannon Loftis oyun ile ilgili olan tutkularını paylaşıyor.

Age of Empires IV yapay zekanın oyunculara nasıl yanıt verdiği konusunda daha önce hiç
    bir gerçek zamanlı strateji oyununun yapmadığı şeyleri yapacağını iddia ediyor.

Yapay zekanın kendi sesine, karakterine ve kişiliğine sahip olduğu belirtiliyor. Savaş sisteminde
    de yapay zekanın bazı anlarda daha fazla saldırganlaşacağı ve bazen de daha savunmacı olacağı
    ve bunun oyuncuların bütün dikkatini oyunu vermeye zorlayacağı belirtiliyor.

Ayrıca oyunun 4K çözünürlükte tasarlandığı için çok güzel göründüğü ve oyunun hem seriye
    aşina olanlara hem de yeni gelenlere hitap edeceğine değiniliyor.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Oyuniçi videodan sonra oynanış videosu görünüyor burada. 00:42-00:48 saniyeleri arası.
  • renk paletine neden bu kadar taktınız ki? emin olun gerçek renkler kullanılsa uzun süreli oyunun basında kalamazsınız ve içinizden sürekli boğulma hissi gelir. Ben grafikleri cok tatlı buldum. RTS oyununda en önemli seylerden biri olan yapay zekaya da çok çalıştıklarını söylüyorlar umarım oyunda denge de olur senelerce kalkmadan oynayabileceğimiz bir oyun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

SpellForce 3, Medieval Kingdom Wars, Ancestors Legacy
    Bu oyunlar age of kalitesinde mi

En azindan age of 3 kadar akici ve kaliteli mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    :D RTS olanları yazdım, TBS olanları da var. her biri kaliteli, farklı oyunlar. Age of Empires serisine kıyaslama yapmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.