Şimdi Ara

Age of Empires IV [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
33
Favori
36.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R-10

Age of Empires IV - X019 - Gameplay Reveal

sonunda bir video daha yayınladılar.
  • Böyle olmaz sanırım ya
  • AOE 2 DE nin HD versiyonu gibi durmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Büyük bir hayal kırıklığı bekliyorum tema / dönem anlamında. Dünya savaşları dönemlerine girecekler gibi duruyor. Biz geyik devirip elimizde koca etle town center'a yürüyerek sevdik bu oyunu, II'de şovalyelerin kılıç sesleriyle. Comandosiki gibi oyun gelecek...
    Korktuğum başıma gelmedi :D Çok mutluyum, en güzel dönemi tekrar yapacaklar.
  • Çok çocuksu değilmi yahu?
    Anime gibi olmuş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok tatlı olmuş beğendim ben.
  • Güzel olmuş beğendim.
  • Surda bir gedik açtık
    Mukaddes mi mukaddes
    Ey kahbe rüzgar artık,
    Ne yandan esersen es!

Yine surları toplarla doveceğimiz, kayaların üstünde nice canlar kaybedeceğimiz bir oyunu oynayacağız. Görünen o ki surun üstündeki okların yağmurundan gölgede savaşacağımız, sonunda sancağı kulenin en tepesine dikeceğimiz bir oyun olacak. Trailer üzerinden konuşursak ben bunu rastgele izlesem "Ikariam Trailer" herhalde derdim. Trailer gibi olacağını düşünmüyorum çünkü çok çizgi film gibi. Hangi çağda olduğunu problem etmem de böyle olursa cidden sorunlu olur. Benim beklediğim artık strateji, yapay zeka. Centrionlari öne okçuları arkaya dizip yabancı diyarlari fethetmek istiyorum. Velhasıl kelam oyun ustunde çok çalışmaları lazım. Trailer heyecanlandirmadi beni.

• Bence güzel olmuş. Fazla abartmadan, günümüz veya ona yakın dönemi ele almadan yani orjinali bozmadan seriyi devam ettirmişler. bu çok iyi olmuş. grafik olarak piksel piksel giden askerlerin akıcı şekilde hareket etmesini görmek de çok güzel.

age of empires 2 definitive edition 42 liraya geliyor değer mi bu oyun çıkacakken acaba ?
  • Dünya savaşları ya da ateşli silahlar dönemini işlememeleri bence çok iyi olmuş. Oyunun orjinal yapısından ayrılmamışlar. Şehir tasarımı ve binalar bana settlers serisini hatırlattı. Tabi savaş mekanikleri ondan çok daha iyi duruyor, olması gerektiği gibi. Ben çok beğendim.

• Eski oyunlara bakın Max Payne, Gta, Age of, Diablo ve diğer eski oyunlar renkler daha koyuydu, daha yetişkinlere hitap ediyordu, daha ciddiydi şimdi ki oyunlar bebe oyunu gibi oldu. Böyle oyunlar da oynanır mesele bu değil de eğer şu videodaki gibi candy crush renkli oyun olursa bir sürü Age of fanını hayal kırıklığına uğratırlar. Firmanın para kazanması lazım evet ama biraz duruş yani, eski kekolar alır bebelere de satar para yaparım gibi bir düşünce varsa vazgeçsinler. Hiç heyecanlanmadım.
  • Oyun videosu beni çok heycanlandırdı. Settlers serisindeki 7. oyun ve sonraki duyuru hayal kırıklığından sonra seriyi sıfırlayıp baştan almak zorunda kalmışlardı.
    Age of Empires'te böyle bi hata yapılmaması beni memnun etti. Renk paleti evet daha mobil kıvamında fakat, oynanış mekaniklerinin bundan etkilenmemesi, hikaye görevlerinin çeşitli olması gibi güzel şeylerle bizi memnun edeceklerini düşünüyorum.

Daha karanlık hava arayanlar için farklı strateji oyunları mevcut.
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Savaş mekanikleri kısmında ben settlers'i biraz daha güzel buluyorum ama kalabalık savaşlarda Cossacks, AOE daha farklı keyifli oluyor tabi. Yani videoda surların dibine kurulmuş hendekler var, bu tarz mekanikler oynanışa nasıl işlenecek bilmiyorum ama mancınıklar fark ettiysen AOE2'deki gibi kendileri hareket ediyor. Settlers 6'da ise askerler tarafından hareket ettiriliyordu. Yine binalara saldıran kılıçlı askerler AOE2'de kılıçla vururken AOE3'te ateş atıyorlardı. Settlers'te ise ateşlerin sayısı vardı.

Ben şehri yıkmaktan ziyade ele geçirmeyi daha çok seviyorum. Yani şehir merkezi ele geçirilince diğer binalar da bana geçsin işletmeye devam edeyim. Bu olmaz büyük ihtimal.
  • grafikler stronghold 2'den hallice olmamış mı ya?

cs 1.6 efsanesinden cs-go üretildiği gibi age of 2'den de yine o tatda yeni bir oyun gelse keşke.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 15 Kasım 2019; 12:55:31 >

• Benim kafam karıştı, steamde de haber var AGE OF EMPİRES II: DEFİNİTİVE EDİTİON çıktı diye, nerdeyse de alıyordum.

Bunların ikisi farklı oyun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Benim kafam karıştı, steamde de haber var AGE OF EMPİRES II: DEFİNİTİVE EDİTİON çıktı diye, nerdeyse de alıyordum.

Bunların ikisi farklı oyun mu?
    Farklı Oyun hocam.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    aynı fıkırdeyım. pixel pixelde olsa eski oyunun cekıcılıgı bunda yok.

bu daha cok anıme olmus. cok fazla pastel renk var. eskılerden cok yenı nesle hıtap edebılecek ve eskılerı kaybedecek bır grafıkte.
  • Aynı BF5 gibi..Oyun cıvıl cıvıl ve hiç hoş değil.2.dünya savaşı atmosferini hiç veremedi.BF1 daha başarılıydı.

Umarım AOE4 için de böyle demeyiz.
  • Grafikler Foundation'a çok benzemiş ancak yine de oynanabilir görünüyor.

https://store.steampowered.com/app/690830/Foundation/

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.