Şimdi Ara

Age of Empires mobil cihazlar için geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Japon menşeli Nikkei tarafından yayınlanan bir habere göre, Microsoft'un klasik haline gelen bazı oyunları Android ve iOS yolunda.

Mobil platforma geçiş yapacak olan oyunların tam listesi henüz belli değil. Ancak, Age of Empires'ın bu listenin başını çekeceği belirtiliyor. Age of Empires'ın mobil versiyonunun Klab adlı geliştirici tarafından geliştirileceği de gelen detaylar arasında yer ediniyor.

Nikkei, Microsoft ve Klab arasındaki işbirliğinin ilerleyen dönemlerde de devam edeceği belirtse de, bu bilgiye biraz temkinli yaklaşmakta fayda var. The Verge'e konuşan Microsoft yetkilisinin belirttiğine göre, Klab ile olan işbirliği şu an için Age of Empires ile sınırlı kalacak.

Age of Empires için henüz kesin bir çıkış tarihi bulunmasa da, yıl içerisinde Free to Play olarak Android ve iOS platformları için yayınlanacağı belirtiliyor. Mobil oyun sektörü için oldukça önemli olan bu adımın Nintendo ve Sony gibi oyun dünyasının önemli şirketlerini de benzer stratejilerle mobil platformlara yönlendirmesi bekleniyor. 

• Çok iyi haber. Google'ın WP a yaptığı gibi microsoftta bize sorunlu yazılım vermez umarım :)

• 2 yıl önce çıkmasını beklemiştim. Kısmet bu günlereymiş. Umarım tez zamanda gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Microsoft'un klasik haline gelen bazı oyunları Android ve iOS yolunda" Wp nerde Microsoft ?

• o değilde güncel güzel bi sürüm pc ye gelsede oynasak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cidelee

"Microsoft'un klasik haline gelen bazı oyunları Android ve iOS yolunda" Wp nerde Microsoft ?

• Haberde eksiklik var. Diğer sitelerde daha sonra farklı diller eklenerek, geliştirilerek Windows Phone 8'e geleceği söylenirken yazılmaması haberin yanlı olduğunu gösterir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son gunlerde en sevindigim Haber bu. Bilgisayarimda 25 Adet baba oyunlar mevcut(bf3, tomb raider, metro last light, lol vs.) Ben ne yapiyorum? Gidip age of empires oynuyorum
    Artik aoe oynamak icin evde olmama gerek yok desenize

Windows phone platformuna bence zaten varsayilan olarak cikarilacagi icin haberde yazmiyor olabilir, yoksa cok sacma is yapmis olur windows..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliştiriciler umarım kullanışı kolaylaştıran yenilikler dışında fazla değiştirmezler oyunu şimdi gidip age of empires online gibi birşey getirmesinler alın mobil yaptık diye
  • Önce WP'ye çıkmadan yada aynı anda gelmeden diğer platformlara çıkacağını sanmam. Haber de eksiklik olabilir. Keşke bada'yada çıksa :D

• duygulandırdı umarım mükemmel bir şekilde yazılır.

Generals Zero HOUR çıksa bilgisayarın yüzüne bile bakmam keşke oda çıksa eagames oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Haziran 2013; 15:11:14 >
  • Çok iyiymiş güzel bir klasik olur.

• Vaaaaaay ne kadar sevindim anlatamam harika lan :D

• Sonunda işte bu be! İnşallah güzel ve pcdekine benzer bi gameplay olur ve online moddd

• quote:

Orijinalden alıntı: Cidelee

"Microsoft'un klasik haline gelen bazı oyunları Android ve iOS yolunda" Wp nerde Microsoft ?

+1 hani kendi platformuna çekmek için sadece wp çıkarsa bir mantigi olur ama direkt rakip platforma çıkacağını açıklamak ...

• Daha geçen gün AoE 2 HD yükledim.
    Bugün öğlen oynarken aklıma geldi dedim keşke iPad'e de yapsalar ne güzel olur ha diye
  • Flight simulator X olur mu acaba
  • Bu WP a da gelecek yabancı ve diğer forumlarda haberi yapıldı ama tabi biz üvey evlatız haberde bahsedilmiyor

• Red Alert da gelsin. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Red Alert da gelsin. :D

O zaten var
    https://itunes.apple.com/us/app/command-conquer-red-alert/id333225329?mt=8

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.