Şimdi Ara

Age of Mythology Taktik (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
46.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında tüm tanrılara ayrı titan olsa süper olur. :D
    Set ile ya ilk 5 dk yada hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Aslında tüm tanrılara ayrı titan olsa süper olur. :D
    Set ile ya ilk 5 dk yada hiç.

Set o kadar mı güçsüz
  • Bitik,derbeder,harabe :D
  • arkadaşlar thor oynayan varsa bana yardımcı olabilirmi.

thor la hard botu 45 dakikada deviriyom.bazen o yeniyo belli olmuyo.

bide gameranger ile eskiden fifa oynardım hep italic derlerdi almazlardı.

başka multi oynıyabileceğim program varmı.

şimdi benim thor taktiğim şöle.ilk altın gücünü kullanıp 2 cüce ora veriom.

sonra 8 işçi ete.bazı maparda hayvan varsa hunting dogs yapıorum.

zaten etli olan maplarda 15. dakkada botu deviriyorum.önemli olan oasis gibi maplarda ne yapıcam.
  • Arkadaslar bende age of mythogoly yükledım fakat tıtan cıkaramıyorum tıtan cıkarmak ıcın ek paket falanmı var acaba?
  • Dostlarım benim her zaman kullandığım taktik şudur;
    1-Oyunun en başında tüm food ile hizmetçi bas ve tarım,odun ve maden ne varsa tüm hasatı topla Bu her ırk için geçerlidir
    2-Sonra Temple kur (2 tane veya 3-4 tane)O sırada adamların işlerine devam ederken populationun yeter ise 2-3 tane daha hizmetçi bas ve evler kur
    3-Eğer Mısır isen pharoh ile temple a ibadet et.O ibadet senin favorunu artırır.Eğer Yunanistan isen biraz food dan kısıp hizmetçi basıp,çıkan hizmetçileri temple a ibadet ettir
    4-Sonra 2.çağa geç ve barracks kur.Sonrasında askerler ile yapacağın strateji sana kalmış

Yardımım dokunmuştur umarım

• ben de bir aom hastasıyım eğer rakibin lokiyi seçiyorsa Thor ya da Zeus almanı öneririm. Thor alırsan adamlarının zırhı daha çok artar zeus olursanda favorun hızlı arttığından Myth unitleri daha çabuk yaparsın. eğer rakibin çok kule yapıyorsa mancınıkgibi kuşatma silahları yap bu silahların menzili fazladır. iskandinavlara karşı mısırlıların şansı çok azdır. mısırlıların menzili fazla olsada silahları güçsüzdür. ama İsıs olursan Son Of Osiris yeteneği işine yarar ama buda son çağda gelen bir yetenek. rakibin titan çıkarmasına karşı zeusun başta verdiği şimşek gücünü saklamalısın. rakibin ejder çıkarırsa kılıçlı adamlar işe yaramaz bu yüzden okçulara basmalısın. Benim favori tanrım Zeus ama sen kendinde istediğin tanrıyı seçip taktik geliştirebilirsin.
  • bende hep set alıyordum meğer ondan yeniliyormuşum :D

oranos oynamak sıkıcı ya mısır oynamakta çok zor.

en iyisi thor ; zeus ; hades ; loki bana göre.tabi bunlarlada kimseyi yenemiyorum ama mücadele uzun sürüyo.
  • Konu hayla yaşıyormuş.Bende konu ismi tanıdık geldi diyorum.

Artık arkadaşla yenişemiyoruz.Ben İsis oluyorum.Büyü işlemiyor.O Titan çıkma yerini hemen görüp meteorla yıkıyorum.Sonra ben çıkarıyorum Titan ama Fire Giantlar Titanı bile kesiyorlar.

Oyunun kötü yanı 1 fil 1 askeri öldürürken 2-3 kez vurması.İsis olunca Ekonomik olarak çok güçlü oluyorsunuz.Fire Giantta Yapsa benim savunmamda sıkışıyorlar yakından zorda olsa alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Konu hayla yaşıyormuş.Bende konu ismi tanıdık geldi diyorum.

Artık arkadaşla yenişemiyoruz.Ben İsis oluyorum.Büyü işlemiyor.O Titan çıkma yerini hemen görüp meteorla yıkıyorum.Sonra ben çıkarıyorum Titan ama Fire Giantlar Titanı bile kesiyorlar.

Oyunun kötü yanı 1 fil 1 askeri öldürürken 2-3 kez vurması.İsis olunca Ekonomik olarak çok güçlü oluyorsunuz.Fire Giantta Yapsa benim savunmamda sıkışıyorlar yakından zorda olsa alıyorum.

Online mı oynuyorsunuz oyunu yoksa botlara karşımı oynuyorsunuz bende uzun zaman önce oynamıştım şimdi tekrardan oynamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NooBy

quote:

Online mı oynuyorsunuz oyunu yoksa botlara karşımı oynuyorsunuz bende uzun zaman önce oynamıştım şimdi tekrardan oynamak istiyorum.

Birbirimize karşı oynuyoruz.Ama bu aralar sınavdan dolayı oynayamıyoruz.Yazın belki oynamaya devam ederiz.Oyun beni cezbetmemeye başladı zaten.Arkadaşla da karşılıklı yenişemiyoruz.Valley of Kingste ben kazanıyorum.Sudden Death'de kimse kazanamıyor yada çok uzun sürüp o galip gelebiliyor.1 saati geçiyor Sudden Death oynadığımız zaman.

Lokiyi aldığı için oyun ilerledikçe onu durdurmak neredeyse imkansız oluyor.Titan yapmasını engellediğim halde.

• quote:

quote:

quote:

Birbirimize karşı oynuyoruz.Ama bu aralar sınavdan dolayı oynayamıyoruz.Yazın belki oynamaya devam ederiz.Oyun beni cezbetmemeye başladı zaten.Arkadaşla da karşılıklı yenişemiyoruz.Valley of Kingste ben kazanıyorum.Sudden Death'de kimse kazanamıyor yada çok uzun sürüp o galip gelebiliyor.1 saati geçiyor Sudden Death oynadığımız zaman.

Lokiyi aldığı için oyun ilerledikçe onu durdurmak neredeyse imkansız oluyor.Titan yapmasını engellediğim halde.

Online oynanabilirse çok güzel olur ekip kurulup daha zevkli oyunlar oynayabiliriz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Online oynanabilirse çok güzel olur ekip kurulup daha zevkli oyunlar oynayabiliriz.

voobly adında bir program sayesinde oyunu multiplayer olarak dünyanın çeşitli yerlerindeki insanlarla oynayabilirsiniz.

yalnız şöyle bi durum var ben bazen oranos ile 3 hard botu yenmeme rağmen voobly de 12 dakika dayanabiliyorum rakiplere.

en iyisi buradaki arkadaşlar kendi aramızda oynamamız olur sanırım.

• isis yada mısır oynamak çok zor ancak en güçlü tanrı isis.eğer hata yapmazsanız siz kazanıyorsunuz isis le.
    direk rakibe saldırmak için kronos ve loki iyi rush ırkları.

yunan ırkları ise age of empires 2 gibi oynanıyor.
    ben zeus ile oynuyorum bu aralar.

zeus için tavsiyesi olan varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raku

isis yada mısır oynamak çok zor ancak en güçlü tanrı isis.eğer hata yapmazsanız siz kazanıyorsunuz isis le.
    direk rakibe saldırmak için kronos ve loki iyi rush ırkları.

yunan ırkları ise age of empires 2 gibi oynanıyor.
    ben zeus ile oynuyorum bu aralar.

zeus için tavsiyesi olan varsa sevinirim

İsis Yıkılmaz ama aynı zamanda da Yıkamaz.Beraber biriyle oynuyorsan belki ortağanla beraber evet ama yalnız Loki ve Kronosu tek başına yok edemez.

İsis Lokiyle beraber çok iyi bir ikili ekonomik olarak İsis çabuk gelişiyor.Lokinin kaynak sıkıntısını dindirebilecek güçte.Erkenden İsisle yıkamazsan rakibini son çağlarda yıkman zorlaşıyor.

İsisle nasıl oynuyorsun bilmem ama benim oyun tarzımdan bahsedeyim.İlk çağda Anubis'i seçerim.En hızlı kara birimidir kendileri atlar kadar hızlıdır.Bunlarla savunmasız köylüleri avlarım rakibimi oyalamak için.

Sonra Hathor galiba timsahları ve kartalları çok kullanışlıdır.Farmlara zarar veren çekirge gücüde ekonomisini zarar vermek için karşı tarafın kullanışlıdır.Son olarak Thoth'u seçerim böylece meteor ve Phonix(doğru yazmadım galiba) olur.

• Süper hala oynayanlar varmış birlikte oynayabiliriz arkadaşlar çok eskiden oynardım.Birlikte oynayabileceğimiz bir program varsa birlikte oynayalım bence.
  • quote:

Süper hala oynayanlar varmış birlikte oynayabiliriz arkadaşlar çok eskiden oynardım.Birlikte oynayabileceğimiz bir program varsa birlikte oynayalım bence.

http://www.voobly.com/

ben bu program üzerinden oynuyorum.baya oynayan var ancak herkes haddinden fazla iyi oynuyor.

birbirimizi arkadaş listemize ekleyelim programda kendi aramızda oynarız.hem gavurlar zevk vermiyor.

@darklord1905
    hocam ben voobly de oynarken rakip isis olduğu zaman adamlar 7. dakikada 3. çağa geçip benim tc mi yıkıyolar.
    mumya büyüsü kullanıyolar çıkan mumyalar ve scorpion + aslan ile direk tc mi yıkıyorlar.

sonrada kale den ok atan atlı çıkarıp işçi avına başlıyolar.zaten 15. dakikayı göremiyorum ben.

isis oynayanlar baraka dan asker basmıyolar.direk 3 e geçip tc yıkıyolar.

birde mumya büyüsünü kullanır kullanmaz gece büyüsünü yapıyolar.böylece aslan ve scorpion un gücü baya artıyo birde biz büyü gücü kullanamıyoruz.

loki çok kötü bence.arkadaşını rahat yenmen lazım aslında.lokinin binaları çok dayanıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raku

quote:

Süper hala oynayanlar varmış birlikte oynayabiliriz arkadaşlar çok eskiden oynardım.Birlikte oynayabileceğimiz bir program varsa birlikte oynayalım bence.

http://www.voobly.com/

ben bu program üzerinden oynuyorum.baya oynayan var ancak herkes haddinden fazla iyi oynuyor.

birbirimizi arkadaş listemize ekleyelim programda kendi aramızda oynarız.hem gavurlar zevk vermiyor.

@darklord1905
    hocam ben voobly de oynarken rakip isis olduğu zaman adamlar 7. dakikada 3. çağa geçip benim tc mi yıkıyolar.
    mumya büyüsü kullanıyolar çıkan mumyalar ve scorpion + aslan ile direk tc mi yıkıyorlar.

sonrada kale den ok atan atlı çıkarıp işçi avına başlıyolar.zaten 15. dakikayı göremiyorum ben.

isis oynayanlar baraka dan asker basmıyolar.direk 3 e geçip tc yıkıyolar.

birde mumya büyüsünü kullanır kullanmaz gece büyüsünü yapıyolar.böylece aslan ve scorpion un gücü baya artıyo birde biz büyü gücü kullanamıyoruz.

loki çok kötü bence.arkadaşını rahat yenmen lazım aslında.lokinin binaları çok dayanıksız.

O zaman biz önce kendi aramızda oynayıp geliştirmeye bakalım eskiden tek başıma hardlara karşı oynardım ama üzerinden çok zaman geçti.

• bende oyunu 1 senedir oynamıyorum ama çok güzel oyundu ya.
    şimdi indiriyorum oyunu yeniden.
    bu arada voobly üyeliğim TrLao
    eklerseniz beraber oynarız.

darklord1905
    hocam eğer isis oynuyorsan kesinlikle yukarda oranos rehberi yazan arkadaşın isis recordlarını izlemelisin.
    isis te onun üzerine tanımam.hele lokiyi isis ile gözü kapalı yener.
    loki nin çağ basmasını bekliyo.loki 2. çağa geçtikten sonra hangi çağ ile geçtiyse ona göre kendisi farklı strateji yapıyo.zaten voobly de ilk sıralara çıkan tek türk.hep isis oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prokng -- 10 Mayıs 2013; 16:05:20 >
  • Age of mythology i kurdum ama bir türlü Titan paketini bulamadım link verebilecek olan var mı ?Torrent yada tek link olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.