Şimdi Ara

Age of Mythology Taktik (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
46.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Loki bence iskandinavlar arasında hucüm gücü olarak en güçlüsü savunma yönünden zayıflar.Tc derken ne demek istediğini anlamadım cahilliğimi bahışla sınavdan dolayı doğru düzgün oynayamadım.

İsise büyü işlemiyor ama fire giantlar oyunun anladığım kadarıyla en güçlü myth uniti.Belki versiyonlarımız farklı fire giantlarla rush yaptığı zaman adamı durdurmakta zorlanıyorum.Benim taktikte hatalı olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NooBy

Age of mythology i kurdum ama bir türlü Titan paketini bulamadım link verebilecek olan var mı ?Torrent yada tek link olursa sevinirim

ben direk gold edition kurdum içinde titans vardı.

https://www.facebook.com/AgeOfMythologyFans

buraya sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokng

quote:

Orijinalden alıntı: NooBy

Age of mythology i kurdum ama bir türlü Titan paketini bulamadım link verebilecek olan var mı ?Torrent yada tek link olursa sevinirim

ben direk gold edition kurdum içinde titans vardı.

https://www.facebook.com/AgeOfMythologyFans

buraya sorabilirsin.

Teşekkürler.
  • dostum yapabildinmi?
    online oynayabilmek için 1,03 patch + 1,03 ün crack i var onlarıda yapman gerekli.
    istersen onları upload edebilirim.
  • quote:

dostum yapabildinmi?
    online oynayabilmek için 1,03 patch + 1,03 ün crack i var onlarıda yapman gerekli.
    istersen onları upload edebilirim.

Saol hocam indirdim titanı single takılıyorum bu aralar oyuna alışana kadar.
  • voobly den ekle biz ikimiz oluruz darklord1905 ve arkadaşına karşı maç atarız.

online oynama patch ini ve crack ini upload ettim bu arada.önce patch i yükleyip ardından crack yapıcaksın.

http://www.dosya.tc/server8/GGIPEc/aot1.03vecrack.rar.html

he birde single de geliştiremezsin kendini.voobly kur multi oynayalım kendi aramızda.(puansız oynarız)undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prokng -- 13 Mayıs 2013; 19:17:28 >
  • quote:

voobly den ekle biz ikimiz oluruz darklord1905 ve arkadaşına karşı maç atarız.

online oynama patch ini ve crack ini upload ettim bu arada.önce patch i yükleyip ardından crack yapıcaksın.

http://www.dosya.tc/server8/GGIPEc/aot1.03vecrack.rar.html

he birde single de geliştiremezsin kendini.voobly kur multi oynayalım kendi aramızda.(puansız oynarız)undefined

Hocam yükledim ben voobly yi kullanıcı adım Kamilyoyo eklersin takılırız.

• Atlantis ırklarında şimşek nasıl çıkıyor beyler tapınma yok birşey yok.Adam ölünce de dolmuyor adam öldürünce mi doluyor bir çözemedim bilen var mı?
  • age of empires 2 ye hd versiyon gelmiş steamde.bu oyuna da gelmesi mümkün müdür acaba?onlinedaki oyun modları acayip zevkliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

age of empires 2 ye hd versiyon gelmiş steamde.bu oyuna da gelmesi mümkün müdür acaba?onlinedaki oyun modları acayip zevkliydi.

Yapacaklarını sanmam ama yapılsa güzel olurdu.Bu arada hangisinin online modlarından bahsattiğini anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

quote:

Orijinalden alıntı: necroph

age of empires 2 ye hd versiyon gelmiş steamde.bu oyuna da gelmesi mümkün müdür acaba?onlinedaki oyun modları acayip zevkliydi.

Yapacaklarını sanmam ama yapılsa güzel olurdu.Bu arada hangisinin online modlarından bahsattiğini anlamadım.

Dostum boyle aom online da editorden yapilan cok zevkli haritalar vardi.mesela tower defense vardi,sonra bi takim yakalayan bi takim kacan olurdu o da acayip zevkliydi.bunlari oynayanlar bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben genelde singlede deathmatch,oynuorum ( titan modda 3-3-3)henuz alisamadim o yuzden 3 lu oynuorum :D deathmatch icin verebiliceginiz taktikleriniz varmi ? ben genelde zeusda -6 manticore 20 zeusun ozel unitlerinden( yunanlar haricinde butun irklarin insan askerlerine karsi guclu olanlarindan) geri kalanlarida
    nufusun yettigi kadar colossus :D
    sehri rahatlikla savunabiliorum ve genelde 2 3 bot saldirio . oynadigim harita heryerin daglarla cevrili oldugu harita :D ben iscileri titani urettikten sonra direk farma yolluorum ( 9-10 isci farm 5-6 isci altin 2 isci odun 7-8 tanede kervan hayvani) arada hammadde sıkıntım oluo ama idare ediorum :D loki denedim ama favor sıkıntısı insani cileden cikario . illede o ezik herolardan basmak delirtio beni yada 2 3 tane askerle hicbi kazancin olmadan 2 3 favor icin saldirmak.. :D misirda fazla denemedim deathmatch ama onda kolay oldugu solenemez :D infantary unitlerinin fazlasiyla gucsuz olmasi slingerlerin fazla biseye yaramamasi .. fille charoit (ole bisey) basmak yeterli oluo ama onlarinda yavasligi insani olduruo.. :DDD atlantis tanrilarinda ozellikle oranosda isler baya kolaylasio :D herolarin canlarinin tekrar dolmasi o tanriyi zaten kral yapio :D ama tek sorun butun askerleri hero yaptiktan sonra tekrar adam akilli ordu kurabilmek icin hepsinin olmesini beklemek :D ben oyunu bi ara birakmistim yeniden basladim biraz on yargili oynuorum :D deathmatch ile ilgili bildiklerinizi , yaptiklarimin yanlis-dogru olup olmadigini solerseniz cok iyi olur
    simdiden tesekkurler :D ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 26 Haziran 2013; 0:26:14 >

• Özel asker derken barakadan çıkanlar mı?Bu arada Yunan ırkını çok oynamam o yüzden loki kismina yardımcı olayım.Loki en iyi iskandinav tanrısı tam rush için yaratılmış binaları güçsüzdür bu açığı askerlerine kapatır.Başlarda yıkmam gerekir yoksa başını ağrıtabilirler.Arkadaşımla sürekli oynarız o loki alır ben isis yada kronos diğerleri bana göre güçlü değil birde belki oranos ve Zeus iyidir.Onun dışındakiler bana göre iyi değil.Biz supremacy oynarız ama en basitinden bas orduyu aç düşmanı arkasına underworldu olsun bitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozel askerlerden kastim 4. seviyede actilan askerler :D ben oyunu baslarda bitirme taraftari deilim :D uzun olsunki zevki ciksin :D kronosda iyi ama yanlis hatirlamiosam onda herolaara regenerate ozelligi veren tanri yoktu (emin deilim) :Dunderworld yetenegi 2 3 dk sonra gelio o yetenek gelene kadar 2 3 bot zaten haşat edio ordularimi :D o bi yana underworldu kurdugum yerin bulunmasi en fazla 10 dk suruo ve bi sehri (gruplar 3kisilik) yikmam icin butun askerler bi yana durmadan destek yollamam lazim ama sehride tamamen bos birakamam cunku saldirinca 2 3 bot birden saldirio :D ama yipratmak icin ise yariyabilir veya 1v1v1v1 de :D ( en az 4 olmadan oynamiorum) :D

• Konu hortlayacak ama gezinirken gördüm :) Ben de hala eskisi kadar sıkı olmasa da AOM u tüm ek paketleriyle defalarca bitirmiş (campaign) oyuncu olarak oynamaktayım.

Rakibi yok eden taktik major tanrılardan Zeus la Underworld passage ve Plenty şeklinde giderek , öncü birliklerle rakibin savaşabilecek birliklerini eritip ,sağlam bir Gold Colossus ve Helepolis gücüne destek veren champion hoplite ve hippikon birlikleriyle düşman town ı na "underworld passage" ile geçit açarak yapacağınız ani baskının getireceği yıkımdan , town ın merkezini ve stratejik binalarını bu baskını zorlaştıracak veya imkansız kılacak şekilde inşa etmemiş "hiç kimse" kurtulamaz !

Underworld Passage AOM da candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 6 Aralık 2015; 0:51:11 >
  • Gameranger üzerinden Age of Mythology oynayan varsa ekleyebilir, arada oynarız.
    Gameranger : Darkrad (isim kısmında Alberto Réalnamé yazıyor, birden fazla Darkrad olabilir)
    Steam ID : alialperduman

Rehber olarak da şu rehberdeki ekstra taktik kısımları özellikle multiplayerlarda rakibinizi yenmenize yardımcı olabilir.
    http://forum.strategyturk.com/showthread.php?tid=69
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.