Şimdi Ara

Age of Wulin -Başlangıç Rehberi- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
9.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beggarın skillerini cok etkileyici buldum sen ne diyosun gelir misin bugün bize ?
  • güzel bir rehber olmuş vizelerden sonra bu oyunu deneyeceğim:)
  • hala oynayan ve bana yardımcı olabilicek birisi ulaşabilrimi
  • Güzel oyuna benziyor,denemenin zararı yok.
  • oyunda hala türk guildi aktif mi?
  • Yeni bir karakter açamıyor muyuz ?
  • yeni başlayan arkadaşlar Lesker veya Asuran'a pm atarsa yardımcı oluruz
  • nasıl oyun arkadaşlar class çeşitliliği, içeriği falan iyi mi?
  • oyunda 8 sınıf var, ayrıca kitap okuyarak diğer sınıfların becerelerini elde edebilirsin
  • Bir sorum olucak. Ben bu oyunu eskiden oynamıştım. Yaklaşık 2 sene olmuştur. O aralar oynarken skill basmak çok kötüydü. Yani hatırladığım kadarıyla combatdayken (atıyorum) space tuşuna basarak adamın hamlesini engelleme falan vardı. Bunu yaptığımızda aşırı bir gecikme vardı. Aynı şekilde skill kullanımıda böyleydi. Bu sorun devam ediyormu ?

Sizin netden kaynaklıdır diyenler olucaktır ama eminimki netden kaynaklı değildi. O zamanlar 3 pc den lol + ps3 den fifa (online) oynadığımız halde hiç kimsede lag sorunu olmuyordu.
  • Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt
    ben 4 aydır oynuyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeskerAsakir

ben 4 aydır oynuyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım

Demekki eskiden sistem tam oturmamıştı. Muhtemelen patch atarak düzeltmiştirler ^^
  • Mayıs ayında yeni bir patch daha gelicek 4.inner ve 4.skill setleriyle birlikte
  • arkadaşlar, merhaba.
    archlord 2 ve archeage avrupa sunucusu beklemekteyim. bu oyunu yeni keşfettim, resmi sitesi de bu:http://www.ageofwushu.com
    şu an oyunu indirmekteyim, yaklaşık olarak 8 gb. oyunun atmosferi gerçekten iyiye benziyor, izlediğim videolardan ve hakkında yazılan bilgilere dayanarak söylüyorum bunu. halihazırda mmorpg arayan arkadaşlar varsa mutlaka indirsinler, birlikte oynayalım. iletişime geçebilirsiniz.
  • öncelikle bende age of wulin oynuyorum uzun zamandır oyunda gelişmenin 2 yolu var 1.si görev yapıp gold coins kasarak item geliştirmek 2.si ve en önemlisi cultivation yaparak skill geliştirmek bide ben istiklal guildine 5 arkadaşımla katılmak istiyorum ama nasıl katılıcağımızı bulabilmiş değilim bi yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Oyun içerisinde 'Hasta' adlı oyuncuya özel mesaj ile ulaşırsanız size her türlü yardımı sağlayacaktır guild konusunda. Ancak ulaşma konusunda herhangi bir sıkıntınız olursa guild'den diğer kişiler ile de iletişime geçebilirsiniz. Kendim finaller-bütler nedeniyle oyunda yer alamasam da iletişimi hala sürdürmekteyim. Hasta alımlara bu konuyu görenlerin halihazırda başvurmaya devam ettiklerini ve kendilerine kolaylık sağlayıp yardımcı olmaya devam ettiklerini söyledi. Tüm arkadaşlara iyi oyunlar dilerim.

Ayrıca sunucu şirketin değişmesi üzerine sunucuların birleşmesi ve yeni bir sunucu açılma ihtimali gündemde imiş. Haberiniz olsun.

Baştan başlamak isteyenler yahut hiç başlamamış olanlarla ben de düşünüyorum yeni sunucuda yer almayı.
  • halaa oynayan varmı . bi türlü ilerleyemedim öfkelenip kapatıyorum oyunu baska oyunlara gidiyorum diğer oyunlar da ne grafik var ne gerçeklik döndolaş geliyorum yine bu oyuna USA snail serverindeyim başka sw varsa bilmiyorum. selamlar
  • oynayan kaldımı hala ?
  • Oynayan buluruz sunucuda o sorun değil ama karakter seçimi ve yapılandırma hakkında kaynak bulamazsak oyunda pert oluruz. Onu halletmek lazım önce. Ben bu gece 00:00 gibi oyunda olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 22 Şubat 2015; 20:45:56 >
  • Toplu olarak mı başlıcaksınız?Ben de güzel bi mmorpg arıyorum.Eğer biraz kalabalıksanız gelebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.