Şimdi Ara

AGe ofta hepimiz acemiyiz(I am dosttevski) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araları okumadım ama arkadaş gamepark diyo :D gamepark gördüğüm en ezik age of serverı

Adam istiyorsan gelwww.igzones.com ehehe

eziklikle ilgili değil bu diğer arkadaşlar multiplayer oyununa hemen adapte olamıyor , alişinca rated ini yükseltebilirsin

igzones de 17xx rateim rm de , birde hastası olduğum cba war tabi cs de puanım 19xx

alişinca bir çok kişi yapabilir
  • evet arkadaslar bence en iyisi okul arkılerınızle turnuva yapmak eger okulda yenıldıgınız kalmazsa acılın dunyaya emın olun dunyada sızı ezecek cok ınsan var basta ben KOVEN
  • Abi aynısı banada olmuştuYaş 16 şimdi.4 sene önce bir arkadaş grubum ve 20 yaşlarında bi abi vardı(kaptandı o ve her zaman internette oynardı).Bir süre oynadık.Abiyle 1 vs 1 olsun 2 vs 1 olsun oynadık oynadık oynadık... En sonunda bir gün 2 vs 1de yendik (Tabi bu arada aynen zimet abinin dediği gibi sabah akşam cafedeyiz ailem öldürecek artık beni )Tabi bizde bi havalanma oldu ooo öğrendik bu işi filan Direk girdim onlineye.Önüme ilk gelene teklif ettim başladık.(Bende Fransa veya Hun kullanıyordum).Fransayı seçeyim dedim ve başladım gelişmeye. 2. çağa geldiğimde scoutları basar ardından birazda okçu(ameleler için) dalarım dedim.Hangi bölümdü adını hatırlamıyorum ama iki küçük adak birbirine küçük bir toprakla bağlıydı.Neyse gaza geldiğm ben bi daldımBu heves 5 saniye sonra bitti.Çünkü askerlerim 5 saniye ilerledikten sonra 360 derece şeklinde etrafımın okçu kuleleriyle çevrildiğini gördüm(Tabi bende o zamanlar çok zekiyim keşife bile çıkmıyorum)."Hönk? Noluyoz lan?" derken arkadan bir okçu grubunun gelmesiyle ben folloş oldumSonra oyuna küstüm.tamamen bıraktım yani benden bişey olmaz dedim.Oradanda taşınınca iyice koptum.Sonra aoe 3 çıktı.Baktım gzl gibi geldi tabi eski tutkumda alıyım dedim.Başladım oynamaya.Story modu bitirdim.Sıra gelmişti zorluk seviyelerine.2-3 hafta geçtikten sonra 2-3 hardness mıydı neydi aoe 3teki en zor seviyedeki düşmanları yeniyordum.(Osmanlıyla).Bu sefer de aksine önceki yaşadıklarımdan dolayı çok soğuk karşıladım bunu.İnternetimde yoktu o zaman kendimi başka insanlarla test edemiyordum(Asosyalin aşırılık seviyesinde bir insanımVe yeni taşındığımız yere asla ısınamadığım için yol-iz bile bilmiyordum)Sonra buraya taşındık.İnternet geldi ve ben öylesine bi giriyim dedim.(Bu arada sevinmiyorum ama 2-3 hardness yendim nasıl olsada diye düşünüyordum).Burada tanışdığım bi arkadaştanda aoe conq almıştım.(Halada bende cdsi) sonuç dedim aoe 3te 2-3 hardness yenebiliyorsam burayı hayli hayli coştururum artık.Kağıt üzerinde taktikler bile yazmaya başlamıştım(Paranoyaya sardı yani direk işçiler şuaraya gidecek şöyle bir konumda şu şekilde saldırmak lazım filan feşmenan ) O arada gene işte hırsdan puana dikkat etmedim.Ama adam gerçekten iyi oynuyordu.Çok iyi hatırlıyorum adamda bende fransayı seçmiştik.Sonuç gene bana hüsranAma ne hüsran.Bu sefer kuleler filan kesmedi.Adam önüme 2 kale 1 stable vs vs vs.Yani kendi basesini bırakmış benimkine yerleşmiş o dereceO günden bu güne aynen bende hiç aoe'nin yüzüne bakamıyorum.O kadar harcadığım saatlere yazık benden bişey olmaz diyerek bıraktım oyunu.Yani adamlar gerçekten çok stratejik oynuyorlar.İnanamıyorum kayıtları izleyince.Biz internet cafede 2. çağa 3. çağa geçme zamanlarında yarışırdık.Adam bizim %40-50 daha az zamanda çağ atladı.Yani adamlar galiba 2-3 ayını harcıyor ve bir standart geliştiriyor.2-3 işçi şu kadar zamanda çıkar ve onlar şuaraya giderken diğerleri buraya felan.Ama şimdi bu konuyu gördümya belki aoe 2 cdsini çıkartıp başlayabilirim yeniden (Şuanda internetten warcraft 3 tek link arıyordum)

Son olarak arkadaşlar bu kadar uzun yazdığım için özür dilerim ve okuduğunuz içinde teşekkürler.Biliyorum belki bunu niye yazdın bize ne diyenler olabilir ama yazınca rahatladım

NOT:Bu arada oynadığım internet serverı zoneli bişeydi.Yukarıda arkadaş yazmış oradan aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 1 Temmuz 2008; 23:34:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arch_koven

devilmarcy bence yanlıs söylüyorsun ben cogu kez rush terim tabii turnuvalarda deil ama rush yememe rağmen oyunu alırım

doğru diyon
  • Ben age of empiresin ustasıyım ve neredeyse yenılmezım iddaa ediyorum dünyada benı neredeyse kımse yenemez hepinize meydan okuyorum 1v3 fln gelin oynayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_ash90 -- 29 Ağustos 2008; 14:58:50 >
  • Stratejide en önemli şey hız. Online zordur tahmin edebiliyorum. Age Of Empires 3: Asian Dynasties oynuyorum ben de (Japanese Lv42). Taciz amaçlı sürekli adamın köylülerine saldırırım. Özellikle de Trading Post'daki ucuz askerlerle. Town Center'a kaçtıklarında geri çekilirim sonra çıktıklarında bir daha bir daha... bu şekilde adam Colonial Age'da ben Industrial'deki bütün upgradeleri yapmışım.

Age of'da eğer bir oyuncu 20 dakika içinde yenemiyorsa teke tekde daha çok yolu var.
    Benden iyiler de 10 dakika diyorlardır heralde.

• Beyler yazılanların hepsini birer birer okudum.
    Ziraat mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim bende.
    Arkadaşların başına gelen şey benimde başıma geldi, ancak benim asker basabilmek gibi bi şansım olmamıştı.O ilk oynadığım oyunda adamın bana saldırmasını oturdum izledim, askerler öyle güzel geliyolardıki hayranlığımı gizleyemedim.

Ancak ben pes etmedim, ve ben birazda şanslıydım.
    "Geliyorum" nickini kullanan bir arkadaş vardı.İsmi Fırat. Kendisi antalyalı, ve Zone'da benim oynadığım zamanlarda 2000 kusur rating'i vardı.Efsane saydığınız oyuncular ile bire bir maç yapmış hatta maç almış bi arkadaştı.
    Bi şekilde bu arkadaşla tanıştım ve bu arkadaş sağ olsun bana çok şey öğretti.
    Demo izlemeyi dahi bu arkadaştan öğrendim
    Oynayan arkadaşlar bilirler, Şu ana kadar en kaliteli oyunm Zone' da vardı. Sonra zone kapandı, gamepark acildi, ve daha sonra igzone gibi bi site açıldı. ( Devam etmediğim, takip etmediğim için adını bilmiyorum )

Ben 2 sene kadar önce bıraktım oyunu. Bıraktığımda gamepark rating'im 18xx civarında bişeydi.
    Aklınıza deathmatch, veya başka bişey gelmesin, 1v1 RM oyuncusuydum. Arada LN falanda oynardım.
    Ve evet bilirim, en fazla 2 sene Age of oynayan arkadaşlar " Ben iyiyim, ezerim, kralını tanımam" derler.
    Bunlar artık bana hikaye geliyo. O Halen'in, L_Clan_chris'in L_clan_canary'nin ve benzeri efsane oyuncuların oyunlarını gördükten sonra, yapılabilecek tek şey elin elden üstün olduğunu kabul etmek, ve oturup demo izleyerek kendini geliştirmek.

Yukardaki bazı arkadaşlar galiba "Bazı oyuncuların gelişim standardı buldugunu, artık seriye bindirdiğini falan söylemiş"

EVET aynen öyle. Strateji oyunuda ezbere oynanırmı ? demeyin, aynen oyle.

üzerinden 2 sene geçtiği için tam hatırlamıyorum ama, Örnek verecek olursam,

1v1 RM ( Real map = Arabia , Green Arabia vs. ) Bu tür haritalarda, cok extrem durumlar olmadıkca, 22-23 civarı populasyonda 2. çağa basılır. VE Çağa bu populasyon ile çağ geçme butonuna bastıgınızda, dikkat edin, zaman tam : 8:10 - 8:20 gibi birşeydir. Yani kabul edilebilirlik sınırı budur.

Bu populasyon ile bu zamanı tutturamayanların biraz uğraşmaları ve bunu kesinlikle uygulamaları gerekir.

Birde hatırladığım kadarıyla, Fast Castle diye bi taktik vardı.

İlk çağda 25-26 civarı bir populasyon yapıyorsunuz.

Diğer söylediğim taktige göre biraz daha geç çağ geçtiğiniz, ve daha fazla işçiniz olmasından dolayı 2. çağa geçer geçmez paranız 3. çağa basabilecek kadar birikiyor. Hemen sadece gerekli olan binaları kuruyosunuz ve 3 e geçiyosunuz. Tabi bu taktik için etrafınızı tahta duvar ile çevirmeniz, savunma yapmanız şart.
    Daha sonrasında ise, yeni Town center lar yapmak ( işçi koruma ve daha cok işçi üretmek için) ŞARTTIR.

Herneyse arkadaşlar , cok uzun yazdım.Hatırladığım şeyler bunlar...
    Çok güzel zamanlardı age of oynadığımız zamanlar.. :) özledim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxmaN -- 5 Eylül 2008; 18:23:31 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.