Şimdi Ara

AGe ofta hepimiz acemiyiz(I am dosttevski) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ark. ageof conqersmş yoksa king mi hangisini oynamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphan12

ark. ageof conqersmş yoksa king mi hangisini oynamak lazım

Tabii ki conquerors..

yahu, geçmiş olsun ne diyim. Ama sen hiç değilse bir yerlere gelmişin, bana bir bak

Valla insan napıcağını şaşırıyor böyle oyuncular varken...
  • Hikaye çok güzeldi.
    İnternetten oynamak için olan adresleri gördüm de bu önceden oynanmış oyunları nasıl izleyeceğiz? O sitelerin adresini yazan olursa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLAUD

Uzun zamandır oynamadığım Age of Mythology oyunumu bilgisayarıma yüklediğimde beklemediğim bir hata ile karşılaştım. Araştırmalarım sonucunda ise hiçbir çözüm bulamadım. Hatta Xp Pro yüklü makinama format atıp Home yükledim ama nafile.. sorunum onboard ekran kartı kullanmamla ilgili olabilir mi? (64mb. paylaşımlı ekran kartı,P4 3.0 işlemci, 512 ram)
    yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

AGe ofta hepimiz acemiyiz(I am dosttevski)

oyun tarafından desteklenmeyen bir ekran kartı kullandığın belirtiliyor.on-board ekran kartı çoğu oyunu çalıştırmıyor.bu nedenle harici ekran kartı kullanmanı öneririm...

• güzel di tşkler
  • game parkta veya başka sitede oyunları izleyebiliyormuyuz.(öğrenmek için iyi olur)
  • quote:

Orjinalden alıntı: acy78

game parkta veya başka sitede oyunları izleyebiliyormuyuz.(öğrenmek için iyi olur)

Paylaşım için çok teşekkürler.
    Online seyretmek için ben de bir dönem yöntem aramıştım. Yolunu bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  • Arkadaşlar bende paso Age of 2 conqurers oynuyorum ama şööle bi sıkıntım var...

standart zorluk derecesinde 6 rakip alıp dağıtıyorum ortalığı ama moderate ' de 1 tane rakip alıyorum karşıma o da ebemi ağlatıyor... Bende son çare deyip 3-5 cobra car salıyom üstüne ne yapayım... Yav bu oyun hile yapmıyordur demi acaip gelişiyorlar ve sanki benden daha hızlı işçi çıkarıyorlar anlamış değilim...
  • Ne alaka hileyle ya. En son Orta sonda oynardım, sabahlardım dergilerden internetten bütün taktikleri ezberlemiştim. Ondan sonra tam tamına 8 senedir oynamadım. 3 hafta önce arkadaşlarla ne oynasak ne oynasak diye düşünürken bendeki orjinal Age of Empires&The Conquerors yükledik. Oynadık ettik sonra farklı oyunlara dağıldık. Ben bi de bilgisayara karşı oynayayım diye denedim ve en zor modda ilk oynadığımda rush yedim. 2. 3. 4. derken şuana kadar yaklaşık 30 oyun attım. Castle Age'e rush ülkeleri haricinde benden hızlı geçse de ataklarını kesip oyunu alabiliyorum. Oyun genel skorunda 1/3 gibi bir fark atıyorum. Kaç köylüde çağ atlıcaksın, hangi upgradeleri yapacaksın, ne basacaksın hepsini bilmen ve her oyunda aynı sırada yapman gerekiyor(Tabi bazı ülkelerde ilk çağı 13 köylüyle de geçebiliyorsunuz).
  • Hey gidi gunler hey,bizde az sabahlamadik cafelerde.
  • arkadaşlar güncel hamachi adresleri bilenler paylaşabilirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boracalin

Arkadaşlar bende paso Age of 2 conqurers oynuyorum ama şööle bi sıkıntım var...

standart zorluk derecesinde 6 rakip alıp dağıtıyorum ortalığı ama moderate ' de 1 tane rakip alıyorum karşıma o da ebemi ağlatıyor... Bende son çare deyip 3-5 cobra car salıyom üstüne ne yapayım... Yav bu oyun hile yapmıyordur demi acaip gelişiyorlar ve sanki benden daha hızlı işçi çıkarıyorlar anlamış değilim...

1e 1 Moderate'de özellikle de Regicide'da maç kazanamıyorsan oyun hakkında öğrenmen gereken çok şey var demektir.
    1e 4 Hard, 1e 3 Hardest Regicide kazanmış birini tanıyorum. Makineli tüfek gibi adam çıkarıyor. Sıfır hile sıfır hurda ile.

• ama ben asla ve asla acemi deilim MULTİPLAYER oynayalım. görün

• msn ver
  • burada yazan ilk yazıyı okudum hepsini okursak aşık oluruz valla

öss sınavına hazırlandığım için bende artık oyun dünyasına ara verdim

içimden geldi çok özlediğim için bu foruma uğradım

yazın serin ve ılıman akşamlarında tekrardan tatil gecelerini canlandırmak adına oynamak isteyenler (YAZ TATİLİ için) şimdiden adımı alakoysunlar

Zone'da hamachi'de ve gamepark'ta Nickim Ottoman Turgut'tu tanıyanlar varsa tekrar bir sinerji yaratalım derim
  • kardes ben ec nebi olarak bahsetmişin ben has ve has turkum ya naptın ole kardes o adamın nıck ne ıdı bılıosan sole de halledem tanıon demı benı ben KOVEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

yazdıklarını büyük bir tebessümle okudum dostum hey gidi günler hey, benimde karşıma aynen senin gibi bir oyuncu gelmişti World cyber games turnuvasında. Turnuva gününden bir gün önce ankara elemelerinin yapılacagı büyük bir kafeye gittik dedim söyle bir rakipleri göreyim Hemen buldum birini adama mac yapar misin antreman olsun dedim o güne kadar 2-3 ay ara vermiştim aoc oynamaya ısınayım dedim. Adam 1vs1 mi 2vs1 mi olsun dedi yani okadar güveniyor ki kendine siz iki kişi olun ben tek başıma alırım dedi adeta içinden. Gülerek önce bir 1v1 olsunda sonra bakarız dedim gülere Neyse başladık oynamaya adama fantezi yapayım dedim çünkü acemi oldugunu anladım sırf man-at-arms biriktirdim 2. caga gecer gecmez ve belli bir sayıya ulaşınca gittim adamın tc yi aldım aşağı direk. Adam neye ugradigini şaşırdı bu olmadı yeniden yapalım dedi.

2. oyuna başladık bu sefer yine manat arms destekli archer ve scout lardan oluşan baya büyük bir ordu ile adama gittim bu sefer tc ye degil işcilerine daldım ama bakıyorum adam işçileri kaçır mıyor hic sanki adamin askerlerini kimse kontrol etmiyor. En son dayanamayım kafamı kaldırıp bakayım dedim adam yerinde mi acaba diye birde ne göreyim adam arkamda beni izliiyor dedim ne oldu? Abi sen nasıl oynuyorsun ya ben senin elini öptüm dedi Biz bu olaydan sonra aklımıza geldikçe yarıldık gülmekten tabii
    WCG de ankara 1. si türkiye 5.si oldum turnuva sonunda. Tüm aoc camiasini yakindan tanirim hemen hemen hepsi arkadaşımdır. Erhan yani hym_cycplops_xr klan arkadaşımdı hatta o hala oynuyor. Benim nickimde Hym_Avantasi_xr idi. Clan sitesinde hala listede duruyo olabilir.

• Hunlar ev yapabiliyor muydu ki ?
  • Güzel hikaye age of iyi oyundur, güzel oyundur arkadaşlarla oynaması zevklidir. Oyunun başında iyi rush yapan kazanır
  • devilmarcy bence yanlıs söylüyorsun ben cogu kez rush terim tabii turnuvalarda deil ama rush yememe rağmen oyunu alırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.