konu kilitlendi..bir dahaki gereksiz konuşmalarınızı aşağıdaki linkten gerçekleştirin.. http://forum.donanimhaber.com/forumid_78/tt.htm
quote:Orjinalden alıntı: neverlate Multiplayerda Generals Single playerda AOE3. Aslında multiplayerda AOE2 Conquerors en iyisi... en kral cevap seninki adamım
Age of 3 çok güzel bir oyun ama nüfus sınırlamasının olması Generals'i bir anda öne çıkarmaya yetiyor.
Generals aoe3 ten katkat daha güzel özellikle zero hour. Ne işin var atla eşşekle, ama altında bir tank olsa yada havada helikopter daha şık olmaz mı?
Iste Command & Conquer 3: Aoe 3 mu yoksa Generals Zero Hour mu bilmem ama C&C nin 3. su Aoe yi geride bırakcacagı kesin....
manyak olacak bu oyun manyak bır an once cıksada basından kalkmasam dıye beklıyorum ama daha cok var ya
quote:Orjinalden alıntı: Millennium Bence Generals Zero Hour çok güzel oyun.Ama usa yı çok güçlü yapmşlar gibime geldi Sabahtan akşama bu oyunu oynuyorum ama hep abd yenilen taraf oluyo
quote:Orjinalden alıntı: Superkene quote:Orjinalden alıntı: Millennium Bence Generals Zero Hour çok güzel oyun.Ama usa yı çok güçlü yapmşlar gibime geldi Sabahtan akşama bu oyunu oynuyorum ama hep abd yenilen taraf oluyo USA Superweapons(sanırım böyleydi) General e karşı hard modda oynadın mı hiç?
bence battle for middle eart 2 gerçek strateji budur şu anda tiberium wars i indiriyorum bakalım nasılmış
quote:Orjinalden alıntı: sewger bence battle for middle eart 2 gerçek strateji budur şu anda tiberium wars i indiriyorum bakalım nasılmış Nereden indirdiğini söyler misin?Biz de indirelim.
Kesinlikle Age Of Empires III!.. Biraz tarihle aranız varsa oyunun ambiansı sizi oldukça tatmin ediyor zaten!...