Şimdi Ara

AGFB Feyenoord maçında öğrencileri tehdit etmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali Koç: "Feyenoord maçında tatsız bir olay yaşandı. Bir taraftar grubunun, öğrenci tribününü tehdit ettiğini öğrendik. Bizim stadımızda nasıl davranılacağı konusuna çok önem veriyorum. Bu kesinlikle devam etmeyecek. Gerekirse tüm Fenerbahçe camiasını karşılarında bulacaklardır."

• Adında anadolu olunca anadolu gençlik olunca daha da kötü oluyor zihniyet. Tam anadolu insanı.
  • Anadolu GFB’ denilen topluluktaki insanları uzaktan da olsa tanırım. Pislik, ağızları, jargonları leş. Zeka geriliği problemi yaşayan varoş insanlar.

Hiç yakışmıyor böyle bir kulübe.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başkanım gerekeni yapar.
  • Aziz Yıldırım da bu tip, tinerci-fişekçileri uzaklaştırmak için uğraşmış, baş edememişti.
    Tüm kulüplerde az/çok bu tip fanatikler var.
    Bu dışlama mücadelesinde önemli olan yönetim kadar, diğer taraftarların duruşudur.
    Eğer, gerekli tepki verilirse, bu forumda da bulunan tinerci-fişekçilerin sesi kesilir.
    (dikkat, yok olur demedim, bunlar asla yok olmazlar)

Kolay gelsin Başkan.........

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    Hangi Aziz Yıldırım bu? Eski Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ise o olamaz çünkü bu bahse konu grubu o besledi. Onun tek destekçisi de bu gruptu. Ülker Arena’nın içine etti bu grup beleş biletlerle. Geçen sene stadda istifa diye bağıranlara tribün tribün dolaşıp saldırıyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombineleri iptal edilip paraları iade edildi diye birşey okudum twitter ama ne kadar doğru bilemem

halbuki feyenoord maçında migros üst b blokta idim , nasıl gözümden kaçmış bu olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anadolusu yok batısı yok iç anadolusu tüm grupları ortadan kaldırmadığınız sürece bu olaylar devam edecek. Bunu her zaman söylüyorum
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Yine gereksiz boş nefret söylemi içeren bir yorum çok tehlikeli adamsın

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Ben yaşadığım yerden bilirim. Elazığdan. Onlar da çok anadolu insanıdırlar. Kavgasız, Dövüşsüz bir şeyi çözemezler. Aziz gibi popülistlerin kullandığı adamlar işte, tasma taksan olur yani. Fakat kötü olan Ali'nin de köpeği olmaya hazırlar çok. Bi öğrenemedi şu millet 600 yıldan sonra, illa birinin köpeği olacak. İlla birilerine havlayacak, saldıracak.
    görünen köy kılavuz istemez.

Anadolu halkının çoğunun yaptığı barbarlık asırlardır sürüyor. Barbarlığa barbarlık demek nefret söylemiyse, evet biz nefretçi, kinciyiz.

Sanırım siz barbar Andolu halkından biri olmalısınız, bu kadar gocunduğunuza göre...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Senin yaptığının ne farkı var genelleme yaparak anadolu insanını aşağılayarak, bu ülkede PKK illeti varsa tarihte ki senin zihniyetini taşıyan idarecilerin eseridir. Kendinizi üstün sınıf olarak görmekten vazgeçin. Insana insan olduğu için değer verin genelleme yapmayın. Bu yazdığımdan da kürt olduğumu çıkarabilecek diğer gereksiz arkadaşa cevaben aphaz kökenli milletini seven Türküm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

görünen köy kılavuz istemez.

Anadolu halkının çoğunun yaptığı barbarlık asırlardır sürüyor. Barbarlığa barbarlık demek nefret söylemiyse, evet biz nefretçi, kinciyiz.

Sanırım siz barbar Andolu halkından biri olmalısınız, bu kadar gocunduğunuza göre...
    Barbar Anadolu halkı nedir ya? Hepimiz köken olarak Anadolu insanlarıyız. Böyle genelleme yapıp bölücü ayrıştırıcı söylemlerde bulunmak çok çirkin. Eğitimsizliğin ve cehaletin olduğu her yerde
    barbarlık olur. Anadolu dediğniz Coğrafya bir sürü etnik halkı barındıran zengin bir bölge. O barbar dediğiniz Anadolu insanının gösterdiği kahramanlık sayesinde bu ülke Kurtuluş Savaşı vermiş, küllerinden doğmuştur. Her konuda genelleme yapmak yanlış. Bende köken olarak Doğu Karadenizliyim ama kendimi Anadolulu olarak da görür bundan da gurur duyarım.

PKK zihniyeti daha çok sizin gibilerin sizin gibi antitezi. Benim üstün sınıf olacak bir şeyim yok. Ben de o insanların arasından doğdum. Önemli olan kültürüdür. Ben Kıpçak kökenliyim mesela. Ne Türk'üm ne Kürt'üm. Önce insan değerlemesi yapıp sonra "Türk" olmaktan hiç çekinmiyorsun. Kardeşim bırakın şu popülizmi. Ben bunu new-age amerikancı tiplere de anlatıyorum. Fakat illalah ettirdiniz adamı Anadolu insanı olarak. PKK'yı siz doğurdunuz bu arada. Anadolu insanın bir kısmı babaya, devlete o kadar boyun eğdi ki diğer tarafı "yeter" demeyi dağ da buldu. Gerçi onlar da kürt popülistler. Nerden tutsan elinde kalır şu anadolu.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    Ya sen bunu cidden etnik bir şey mi sanıyorsun ? anadolu Popülizminden bahsediyoruz, şu "bu ülkenin gerçek sahibi" denen "Süleyman dede"lerden. O dedelere kalsaydı İstanbulda bir güruh Fenerbahçe'yi izleyecekti, diğerleri futbolun ne olduğunu bilmeyecekti ve acı olan Süleyman deden de o bilmeyenlerden birisi olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Ya sen bunu cidden etnik bir şey mi sanıyorsun ? anadolu Popülizminden bahsediyoruz, şu "bu ülkenin gerçek sahibi" denen "Süleyman dede"lerden. O dedelere kalsaydı İstanbulda bir güruh Fenerbahçe'yi izleyecekti, diğerleri futbolun ne olduğunu bilmeyecekti ve acı olan Süleyman deden de o bilmeyenlerden birisi olacaktı.
    Benim Süleyman Dedem yok kardeşim. O dediğiniz kişi tüm Anadolu' yu temsil etmiyor. Bana yanlış gelen Sizin söyleminiz. Bu tür söylemler belki farkında değilsiniz ama insanları sizin düşüncenizin tersine itip düşman ediyor.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    mesajımın ikinci satırına dikkat etmediniz sanırım:

Anadolu halkının ÇOĞU dedim. Tamamı demedim, bu bir.

"Eğitimsiz ve cehaletin olduğu yerde barbarlık olur" demiştiniz. zaten Anadolu illeri bu dediğinizi karşılıyor, bu iki.

100 yıl önceki anadolu insanıyla şimdiki arasında dağlar, denizler, okyanuslar kadar fark var, bu üç.

nerede tecavüz, şiddet, huzursuzluk, geçimsizlik, hırsızlık, kurnazlık ve gevşeklik varsa hepsi anadolu ve İstanbuldadır. bu da dört.

Bunu anne-baba kökeni cideli olarak yazıyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 26 Temmuz 2018; 1:47:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

mesajımın ikinci satırına dikkat etmediniz sanırım:

Anadolu halkının ÇOĞU dedim. Tamamı demedim, bu bir.

"Eğitimsiz ve cehaletin olduğu yerde barbarlık olur" demiştiniz. zaten Anadolu illeri bu dediğinizi karşılıyor, bu iki.

100 yıl önceki anadolu insanıyla şimdiki arasında dağlar, denizler, okyanuslar kadar fark var, bu üç.

nerede tecavüz, şiddet, huzursuzluk, geçimsizlik, hırsızlık, kurnazlık ve gevşeklik varsa hepsi anadolu ve İstanbuldadır. bu da dört.

Bunu anne-baba kökeni cideli olarak yazıyorum bunu.
    Eğitimsiz ve cahillik varsa bunun sorumlusu o halk değil bilinçli olarak o halkı cahil ve eğitimsiz bırakanlardır, bu bir.

Anadolu halkının Asırlardır barbarlığı sürüyor dedikten sonra 100 yıl öncekiyle şimdiki farklıydı demenin anlamı yok, bu iki

Ne olursa olsun, düşünceleriniz doğru da olsa, bir yöreyi bölgeyi oranın insanını kötü gösteren bu tür söylemler yanlış, bu da üç.

İyi geceler.

• AGFB Olayında Anadolu insanına ağza alınmayacak hakaretler etmek nedir ? Sırf ideolojik görüşü farklı olduğu için yılların verdiği hazımsızlık artık sizi ırkçılık yapmaya kadar zorlamış. Lafa gelince sizden alâ hümanist yok ama siyasi görüşü yüzünden hümanistlik bir kenara atıp anadolu insanına ağzınız köpüre köpüre bütün hakaretleri etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz ? Eminim sizde diğerleri gibi yurtdışında yaşadığınız için bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz çünkü bu yaptığınız tamamen suç . Bir kesimi alenen aşağılayıp hakaretler ediyorsunuz Ben şikayetimi gerekli yerlere bildireceğim umarım bu yanlıştan dönersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm konuyla ilgili toplam 4 mesaj var gerisi anaokula seviye tartışma, özele gidin konuyu kirletmeyin bu ne yav?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.