Şimdi Ara

AGFB Feyenoord maçında öğrencileri tehdit etmiş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    200-300 kişilik istanbuldan gelme grup vardı.
    Küfürler, diğer seyircileri tehdit etmeler,
    tinerler, içkiler, otlar......

işte bu geuplaşmayı bitirmek lazım.

ismi ne olursa olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste bu tartismalarda gecen konu belli kesimin kendini ustun insan gorup geri kalan herkesi gerizekali sanmasi durumu. Eksi sozluge giren bu durumla asinadir zaten. CHP ye aile olarak oy veririz surekli ama bu yeni nesil solcusundan nefret ettigim kadar hicbir seyden nefret etmedim ben. Ulan koyluyu isciyi asagilayan solcu mu olur ? Kendi oy verdigi parti basa gelmiyorsa ulke yansin bitsin darbe olsun amerika bizi ele gecirsin herseye razi bunlar.

Tum gorusten insanlarla anlasabilirim politika konusmam deyip gecerim normal sohbet ederiz. Sakalli sarikli esnaflada dovmeli kisilerle de dukkanlarina girdigimde 1 saat sohbet etmisligim vardir bizimkileri ziyarete gittigimde.

Ya Allahaskina turkler solcu, ateist, feminist olmasin ya. Biktim artik su gerzek yeni nesilden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Iste bu tartismalarda gecen konu belli kesimin kendini ustun insan gorup geri kalan herkesi gerizekali sanmasi durumu. Eksi sozluge giren bu durumla asinadir zaten. CHP ye aile olarak oy veririz surekli ama bu yeni nesil solcusundan nefret ettigim kadar hicbir seyden nefret etmedim ben. Ulan koyluyu isciyi asagilayan solcu mu olur ? Kendi oy verdigi parti basa gelmiyorsa ulke yansin bitsin darbe olsun amerika bizi ele gecirsin herseye razi bunlar.

Tum gorusten insanlarla anlasabilirim politika konusmam deyip gecerim normal sohbet ederiz. Sakalli sarikli esnaflada dovmeli kisilerle de dukkanlarina girdigimde 1 saat sohbet etmisligim vardir bizimkileri ziyarete gittigimde.

Ya Allahaskina turkler solcu, ateist, feminist olmasin ya. Biktim artik su gerzek yeni nesilden.
    Aynen hocam bende sol görüşlü bir insanım kendini solcu sananlara bakıyorum işciler işinden olunca seviniyorlar sırf Akp'ye oy verdiklerini düşündükleri için ve adamların kime oy verdikleri belli değil normal vatandaş yani gir bak bugün ekşisözlük'te trabzonda fındık fabrikası kapandı işciler işsiz kaldı niye nasıl seviniyorlar yahu böle sol görüşmü olur Bir kere ben solcu olarak insan özgürlüklerini savunurum ve insanların Akp'ye oy vermesi benim gözümde onları değersizleştirmez anadolu insanı yıllarca köy işleriyle uğraşmış 45 derece sıcakta bahçeyle uğraşmış şimdi biz bu insanları savunmak yerine aşağılamaya devam edersek sittin sene iktidara yaklaşabilir miyiz ?

"Ya Allahaskina turkler solcu, ateist, feminist olmasin ya. Biktim artik su gerzek yeni nesilden."

Şu mesajınızada +100000 veririm hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOD ADI Lucian

Aynen hocam bende sol görüşlü bir insanım kendini solcu sananlara bakıyorum işciler işinden olunca seviniyorlar sırf Akp'ye oy verdiklerini düşündükleri için ve adamların kime oy verdikleri belli değil normal vatandaş yani gir bak bugün ekşisözlük'te trabzonda fındık fabrikası kapandı işciler işsiz kaldı niye nasıl seviniyorlar yahu böle sol görüşmü olur Bir kere ben solcu olarak insan özgürlüklerini savunurum ve insanların Akp'ye oy vermesi benim gözümde onları değersizleştirmez anadolu insanı yıllarca köy işleriyle uğraşmış 45 derece sıcakta bahçeyle uğraşmış şimdi biz bu insanları savunmak yerine aşağılamaya devam edersek sittin sene iktidara yaklaşabilir miyiz ?

"Ya Allahaskina turkler solcu, ateist, feminist olmasin ya. Biktim artik su gerzek yeni nesilden."

Alıntıları Göster
    Yeni nesil olmasın güzel kardeşim. Çünkü arkadaşın dediği gibi solcu ve Aydın olmayı çok yanlış yorumluyorlar. Gerçek Solcu Anadolu Halkının, Köylünün yanında olur, haklarını savunur, destek verir. Kalkınması ve eğitimi için için elinden geleni yapar. Ve onu hor görmez. Sol için en büyük düşman kendini şeklen Solcu ve Aydın sanan insanlar. Atatürk için de kendini Atatürkçü olarak tanımlayan ama aslında düşünce olarak uzaktan yakından ilgisi olmayan insanlar. Onlara sorsan sen yobaz ve gericisindir zaten. Bende fanatik derecede sol görüşü benimsemiş biriyim. Yeni neslin en büyük hatası okudukları okullarla, kitaplarla bulunduğu dar çevreden insanları ve hayatı yorumlaması. Bana sorarsan da çoğu boş yere okuyor. Konu futbol konusu ama buraya getiren de biz değiliz. Yazılanlara da duyarsız kalamadım, o yüzden affola. Neyse konuya en uygun söz Ulu Önder Atatürk ün dediği gibi, ''Köylü Milletin Efendisidir''.

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Kombineleri iptal edilip paraları iade edildi diye birşey okudum twitter ama ne kadar doğru bilemem

halbuki feyenoord maçında migros üst b blokta idim , nasıl gözümden kaçmış bu olay
    hocam anadolu gfbnin tribünü migros değil diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOD ADI Lucian

Alıntıları Göster
    Cok tesekkurler yorumlarin icin hocam. Bizim gibi belli yasa gelmis kisiler bu hataya dusmuyor ama yeni nesil sosyal medyayla birlikte bu tarz bir kitle olustu malesef. Eksi sozlukte o basligi bende okudum her tarz olaydi ayni sey yapiliyor. Turkiye cok gucludur siyasi partilerin ve kisilerin otesindedir.

Yarin Bukreste Turk Yildizlari ucus sovu yapacakmis her yerde haber yapiliyor, is yerindeki arkadaslar gitmek icin sabirsizlaniyor ailesiyle. Pek anlamam ama 8 ucakla ayni anda gosteri yapabilen tek ulkeymis Turkiye.

Inanin Balkanlarin halini bazi avrupa ulkelerini gorseniz saglik hizmetleri vs bu kadar ulkemizi kucumsemek olmaz. Bizim basimizdaki sorunlarin 10 da biri olsa bircok ulke cokerdi coktan.

Vatan sagolsun gerisi teferruattir.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Iste bu tartismalarda gecen konu belli kesimin kendini ustun insan gorup geri kalan herkesi gerizekali sanmasi durumu. Eksi sozluge giren bu durumla asinadir zaten. CHP ye aile olarak oy veririz surekli ama bu yeni nesil solcusundan nefret ettigim kadar hicbir seyden nefret etmedim ben. Ulan koyluyu isciyi asagilayan solcu mu olur ? Kendi oy verdigi parti basa gelmiyorsa ulke yansin bitsin darbe olsun amerika bizi ele gecirsin herseye razi bunlar.

Bu zihniyet yüzünden zaten adamlar yıllardır başta. Anadolu'ya ayak basmamış, hayatında köye gitmemiş adamlar sallıyor Anadolu insanı şöyle böyle diye. Sol görüşlü olmak işçiyi, köylüyü korumaktır. Bunların derdi başka. Gerçekleri suratlarına çarpınca saldırıya geçiyorlar. Küfürden başka eleştiri yok. Eğitimizsizlik maalesef ülkenin damarlarına sirayet etmiş durumda. Kitap okumakla, okulda öğrenmekle falan geçecek gibi değil. Artık çaresiz hastalık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 27 Temmuz 2018; 12:47:2 >

• KOD ADI Lucian kullanıcısına yanıt
    Sen kimi okudun da solcu oldun yoksa herşeyden bir haber solculardan mısın ? Marksist misin Leninist mi ? yoksa taocu mu ?

Dünyanın hiçbir yerinde devrimi cahil kesim yapmaz, sol cahil kesimin değildir. Kapitalist düzende işçi sınıfı kendini değiştirmeye fırsat bile bulamaz özellikle senin gibi tatlı su solcularını iyi düşünmek gerek. Solcuymuş. Horkheimer, Adorno oku da öyle gel karşıma.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Tao başka muhabbet hocam, Maocu olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben solcuyum demedim. Tao dualistti gerçi. Benim geldiğim nokta Psikanaliz'in Hegel ile olan bağlantısından Marksiszme temas ettiği noktalardır. Frankfurt okulunun düşüncelerini benimserim. Ortadoks Marksizmi eleştirir ama öyle sağcı "ya olum bu düzen güzel işte, vatan var, millet var" kafası eleştiri değildir bu. Marksizme olan yakınlığım bir yandan Zizek okumaları ile destekli.

Ama insanlarla bu kadar dalga geçilmez.Ortadoğu kültürünü eleştiriyoruz, hamaseti eleştiriyoruz adamın düşüncesi "ya bu işçi sınıfını eziyor". Okuma yok, okuduğunu anlama da yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.