< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 13 Eylül 2022; 11:9:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 13 Eylül 2022; 11:9:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Beni de aradılar iptal için; kesinlikle iptal olmayacak dedim ve kapattım. |
Ürün n11 stoklarında var, satıcı mağaza şuan n11. Ekran videosu alın sizde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 16 Eylül 2022; 11:14:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Konuyuda hortlaşmış olacağım fakat @FurkanEmir411 @` quaD. hocam memnun musunuz? bende bu markayı almayı düşünüyorum çok fazla değerlendirme göremedim. |
Hocam sorunuzu özelden de yazabilirdiniz neden konuyu hortlatıyorsunuz insanların vaktini çalıyorsunuz lütfen biraz düşünceli olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2. Disk olarak 0 sıkıntı kullanmaya devam. Büyük dosya aktarımında herhangi bir şişme-yavaşlama yaşamadım, uzun süreli kullanımlarda da sıcaklığı samsung 840 evo ile aynı seyir ediyor. Uygun fiyatlı olarak bulunursa kesinlikle alınır 👍🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |