Şimdi Ara

Ağı görüyorum, Internete giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde 2 Adet Lap Top var. Birinde Windows 7 diğerinde XP kurulu. Ben her iki makine ile bundan 1-2 gün öncesine kadar internete sorunsuz girebiliyordum. Ama bir iki gündür her iki makina da girmiyor.
    Windows / olan makinayla daha çok denedim en son gelebildiğim aşama Ağa/modeme bağlandı gözüküyor ve fakat No Internet Connection diyor. Kablo ile de denedim sonuç aynı.
    Fakat aynı modeme cep telefonuyla çok rahat bağlanıyorum.
    Yurtdışındayım ve dillerini de çok iyi bilmiyorum, yine de bir servis çağırdım, adam bilgisayarlara sorun buldu. Başka bilgisayar alın diyor. Bilgisayarın biri zaten 1 aylık. Ayrıca; ben 1-2 gün öncesine kadar her ikisiyle de rahat bağlanıyordum.
    Ayrıca bilgisayarları iş yerinde de denedim sorunsuz olarak bağlanıyorlar.
    Bunu nasıl aşabilirim, konuya da oldukça yabancıyım, yardım ederseniz sevinirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Modemin ayarlarını kurcalamış olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

Modemin ayarlarını kurcalamış olabilirmisiniz ?

Bu işten hiç anlamadığım için modemin ayarlarının nerde olduğunu bile bilmiyorum. Yalnız bir kaç gün önce (bu aksaklık olmadan önceki gün) sigortalar attı haliyle modemde kapndı ve açıldı. O esnada birşey oldu diyeceğim, bu seferde telefonla bağlanamazdım diye düşünüyorum. Telefonla denediğimde de sadece telefondan WIFI aktif hale getirdim direk buldu ve girdi internete.
    Burda bu işten anlayan arkadaşlara da danışıyorum kimse bir anlam veremiyor.
    Kaldık öylece internetsiz sizin anlayacağınız.
  • Modem Markası : HUAWEI
    Modem Modeli : HG655b
    yok mu yardımcı olabilecek bir arkadaş?
  • Arkadaşım modem ayarlarını resetlemeyi deneyen oldumu hiç ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.