Şimdi Ara

Agile Messenger--yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yükledikten sonra telefonundan ayarlar , bağlantı , erişim noktalarına gir... Orda yeni bağlantı yap
    Bağlantı İsmi : Turkcell INTERNET
    Veri Taşıyıcı : GPRS
    Erişim noktası ismi : internet
    Kullanıcı ismi :yok
    Şifre Sorma : Hayır
    Şifre öyle kalsın
    Doğrulama : normal
    Anasayfa yok..

Ayar budur, 6600, 7610, 6630 bizzat yaptığım ayar bu... ve sorunsuz çalışıyor..
  • noxco olayı çok güzel özetlemiş sanırım ben biraz fazla detaylı anlatmışım bu kadarı bile yeterli olabiliyormuş..
    Ama öyle acaip ince şeyler yüzünden sorunlar çıkıyor ki..
    cevabını veya çözümü bulunca allah allah bumuymuş yaw sorun demekten kendimizi
    alamıyoruz...haksızmıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: olemao

noxco olayı çok güzel özetlemiş sanırım ben biraz fazla detaylı anlatmışım bu kadarı bile yeterli olabiliyormuş..
    Ama öyle acaip ince şeyler yüzünden sorunlar çıkıyor ki..
    cevabını veya çözümü bulunca allah allah bumuymuş yaw sorun demekten kendimizi
    alamıyoruz...haksızmıyım?

Ya aramızda kalsın ama, ben bu agileye bağlanmak icin 1 hafta uğrastım ve senin yazdığın şeyi dedim, "vay anasını sattığım, bumuymuş bea"

• haklısın noxco da şimdi bu topik ne işe yarayacak?
    ben onu merak ettim..
    aslında arşiv gibi bişey yapmalı site adminleri..
    Kapanan topikleri belli bir kronoloji ile oraya atmaları lazım..
    Yoksa bu muhabbet burada uzaaaar gider...
  • ayarlar/baglanti ayarlari/yeni bir baglanti olustur
    baglanti adi :agile
    erisim noktasi:internet

tamam olusturdunuz mu bu baglantiyi sonra acin agileyi oradan baglanti noktasini agile secin..
    eger baglanmassa kafadan bir siteye girin..mesele wap.sourtimes.org a girin
    sonra agileyi calistirin...
  • Yardımlarınız için saolun...ama hala olmuyo...işin kötüsü daha wap'a bile bağlanamıyorum

Bağlantı ayarlarından GPRS e fln bi ayar çekmem gerekiyomu?......yoksa bi tek erişim noktasında bitiyomu iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E53 -- 27 Mayıs 2005, 1:02:27 >
  • E53...
    Walla daha sana nasıl anlatsak bilmiyorum..
    Bütün ayrıntılarına kadar hatta özetini bile çıkardı arkadaşlar sağolsun ama
    hala olmadı diyorsan ben bundan sonrasına pes diyorum..
    Aynı sorunları yaşayanlar yopik i dikkatle okuyarak ve uygulayarak çözdüler..
    Şebekenin müşteri hizmetlerini arayarak bağlantılarının açık olup olmadığını sorman dan başka bişii aklıma gelmiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: olemao

E53...
    Walla daha sana nasıl anlatsak bilmiyorum..
    Bütün ayrıntılarına kadar hatta özetini bile çıkardı arkadaşlar sağolsun ama
    hala olmadı diyorsan ben bundan sonrasına pes diyorum..
    Aynı sorunları yaşayanlar yopik i dikkatle okuyarak ve uygulayarak çözdüler..
    Şebekenin müşteri hizmetlerini arayarak bağlantılarının açık olup olmadığını sorman dan başka bişii aklıma gelmiyor..

Evet doğru diyosun arkadaşım. Senin ayarlarda yapabilcen birsey yok, sorun senin gprs ayarlarında olabilir, yani sen iysimi turkceli bi ara.

Bu topic ne isemi yarıycak olemau :) ne biliyim, bak hic bir ise yaramadı şu ana kadar

• walla kardiş doğrusun o kadar yol katettiğimizi düşünüyordum ama
    bir arpa boyu yol bile alamamışız..
  • çok sağolun...hala yapamadım sanırım tel.de bi sorun var....turkcell i aradım ayarları yüklemen yeterli dediler...ama hala giremiyorum WAp'a bile
  • ya varya uyuz oldum şimdi iyimi, yanlış anlama, bende 6600 varken, aynı senin gibi ugraşmıştım epey, ama dediğim gibi, teline trcel den mesajı acıyın, 1234 sifresini girip, sonra kayıt ediyon. Dostum şu telinde bağlantılarda, turckel gprs-wap ayarları yüklümü bi baksana, yani neden baglanmaz aklım almadı
  • iyi geceler,

dh, mobil cihazlar isimli bolumden alintidir umarim isinize yarar;

quote:

Agile de baglanabilmen için bu konu çok konusuldu bıktık ama yine de yazayım, erişim notası internet olan bi baglantı olusturacaksın onunla baglanacaksın, şöyle ki :

menü /araçlar/ayarlar/bağlantı/erişim noktaları
    yeni erişim noktası de
    kullanıcı adı ve diğer alanlar boş
    sadece en altta erişim noktası adı var onu : internet yazacaksın
    baglantı ismini de yaz kafana göre, sonra kaydet

Agile ye gel ve o baglanytıyı seç, baglanırken, kullanıcı adını xxx ( neyse ) @hotmail.com şeklinde gir
    şifreni gir connect de

tamam .. saygılar
    "Negative"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 84missedcalls -- 27 Mayıs 2005, 2:05:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.