Siz benim bilgimi sorgulama hakkına veya yorum hakkına sahip değilsiniz bu 1.
2.'si ise standart ev kullanıcıları için mac adress kullanmak en iyi yollardan biridir tabiki wep wpa dahada iyi olur fakat iyi okusaydınız arkadaşımızın sorununu wep&wpa şifrelemede mesafe sıkıntısı yaşanıyormuş. Bir daha iyice anladıktan sonra topiclere cevap verinki arkadaşlar daha net ve kısa cevaplara ulaşsın sayın evginb
Elbette sizin bilginizi sorgulama hakkina sahip degilim, oyle bir niyetimde olmadi zaten.Ancak bilgi eksik verilebilir bunu kabul ederim fakat bilgi yanli$ veriliyorsa bunu kabul etmemeliyiz.Sizi rencide edici bir sozde bulundugumu du$unmuyorum tek soyledigim bilgilerinizi kontrol etmenizdi.Dosthane bir uyarı olarak kabul edin lutfen, ve ani ciki$larda bulunmayın.Zira moniitorun arkasindan insanın psikolojik durumu kestirilemiyor.Rahatsizlik verdiysem Ozur dilerim.
2. yorumunuza katiliyorum. :)
Sayın Evgind, Özellikle son yorumunuza yürekten katılıyorum. Ne yazık ki forumlarda sizin yaptığınız şekilde sağ duyulu, gerilimi arttırmadan ve üstelik bu derece saygılı bir şekilde cevaplar bulmak gerçekten çok zor. Şayet İzmirde olsaydınız gerçekten sizinle tanışmak isterdim. Dragonball akadaşımız da tekrar bu topiğe dönüş yaparsa eminim sizin bu yaklaşımınıza aynı şeklide yanıt verecektir. Saygılarım la,
Selamlar..
Ani çıkış ister istemez oluyor birine yardım etmek isterken biri sizin hakkınızda bunları söyleyince hafif kızgınlık hafifte kontrol dışına çıkabiliyor insan, bende sizi kırıcak bir kelime söylediysem affola ..
ben direk arkadaşın sorununa cevap vermiştim elbetteki prof. anlamda wap şifreleme çok zayıftır.
İyi çalışmalar sayın enginb
quote:
Orjinalden alıntı: evgind
Merhaba,
quote:
Orjinalden alıntı: dragonball
Siz benim bilgimi sorgulama hakkına veya yorum hakkına sahip değilsiniz bu 1.
2.'si ise standart ev kullanıcıları için mac adress kullanmak en iyi yollardan biridir tabiki wep wpa dahada iyi olur fakat iyi okusaydınız arkadaşımızın sorununu wep&wpa şifrelemede mesafe sıkıntısı yaşanıyormuş. Bir daha iyice anladıktan sonra topiclere cevap verinki arkadaşlar daha net ve kısa cevaplara ulaşsın sayın evginb
Elbette sizin bilginizi sorgulama hakkina sahip degilim, oyle bir niyetimde olmadi zaten.Ancak bilgi eksik verilebilir bunu kabul ederim fakat bilgi yanli$ veriliyorsa bunu kabul etmemeliyiz.Sizi rencide edici bir sozde bulundugumu du$unmuyorum tek soyledigim bilgilerinizi kontrol etmenizdi.Dosthane bir uyarı olarak kabul edin lutfen, ve ani ciki$larda bulunmayın.Zira moniitorun arkasindan insanın psikolojik durumu kestirilemiyor.Rahatsizlik verdiysem Ozur dilerim.
2. yorumunuza katiliyorum. :)
İşte bu DH Forumunu bu yüzden bırakamıyorum. Dragonball, beklediğim şekilde cevap verdiğiniz için sizede teşekkür ederim.
merablar arkadaslar bendede aynı sorun var kaç gundur kimse giröesindiye wireless i devre dısı bırakıp kablolu ınternete gırıyorum bılgısayardanda pek anlamıyorum acıkcası modem markam DATRON RTA770W Bİ EL ATINDA BENİDE KURTARIVERİYAVV NE OLUR +SOS
ben 2 3 gün önce birine interneti verdim ağ şifresini daha sonra odaların bazın çekiyo bazılarında cekmiyor dedi internti caydılar ben o gunde pc format attım o sırada modeme attım tabi yeni şifrelerle pc bağlantı yaptım indirmelerde 100 lerdeyken 30 lara düş tü şimdi onlar benim ağa girdiklerinden şüpheleniyorum onu nasıl öğrene bilirim yardımcı olursanız sevinirim birde mac ne demek onu anlamadım aca bilirmisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme