Bildirim
Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden... [Kariyer Hikayesi] -> 9. Sezon -> Galatasaray (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam normalde FM oynamam ama baştan sonra tüm resimlere baktım her şeyi okudum hakikaten harika. -
-
Bayernle zevk alabiliyor musun hocam? Ligde rakibin yok sonuçta :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxiousu -- 31 Ekim 2016; 3:42:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ScarHand
Hocam normalde FM oynamam ama baştan sonra tüm resimlere baktım her şeyi okudum hakikaten harika.
Teşekkür ederim hocam, fazla görsellerle süsleyemedim biraz sade oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: noxiousu
Bayernle zevk alabiliyor musun hocam? Ligde rakibin yok sonuçta :)
Lig bayağı zevksiz geçiyor zaten, hedefimiz şampiyonlar ligi şampiyonluğu. İlk seneden şampiyonlar ligi şampiyonluğuna ulaşırsak istifayı basarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 31 Ekim 2016; 19:43:04 >
-
Pas ekolünün en güçlü adamlarından Guardiola kovulmuş, yerine savunmacı Simeone getirilmiş. Guardiola 36 maçta 19 galibiyet 7 beraberlik 10 yenilgi almış. Simeone'de 2 maçta 2 galibiyet alarak iyi başlamış. Premier ligde savunma futbolu başarılı olabilir, ben de hücum taktikleri ile çok başarılı olamamıştım ama biraz savunma ağırlıklı taktik yapınca başarı gelmişti.
Bir kaç toplu görüntü ekliyorum, Florenzi efsane top oynuyor sağ bekte.
Fikstürümüz gayet iyi, hazırlık maçlarında maç tecrübeleri için ağır rotasyon yapmıştım, Stuttgart maçında rakibimizin sadece 2 şutu vardı, bizimse 18.
Barcelona maçları resmen efsane oldu. 2 maçta da üstün taraf bizdik. En son Jupp Heynckes böyle ezmişti sanırım Barca'yı.
Reading, Lyon'a elenmiş.. :(
Ligde rekabet yok denecek kadar az, muhtemelen sezon sonu bırakırız Bayern'i. Belki de kariyere de nokta koyma zamanı gelmiştir, 2020'den sonrasını sevmiyorum açıkçası, oyunun yarısını regenler oluşturunca keyif almıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 31 Ekim 2016; 21:23:18 >
-
Hocam bir sorum olacak, touch modunda kariyere baslayip daha sonra herhangi bi zaman normal moddandevam edebiliyor muyum yoksa ikisi farkli mi isliyor, bu arada gercekten buyuk is basarmissin bayern ile basarilar dilerim sana :)
Beklendiği gibi şampiyonluk çok kolay oldu.
Belki de hayatımda oynadığım en rahat sezon oldu, kolay olacağını tahmin ediyordum fakat bu kadarını da gerçekten beklemiyordum. Özellikle Barcelona'ya iki maçta 9 gol atmak benim için çok şaşırtıcıydı. Real Madrid'i ise 6-0 yenmek mucize gibi bir şeydi. Yaptığımız transferler sağ beke Florenzi'yi Stopper'e Dier ve rotaston için Romagnoli, sağ açığa da Barbosa ve Berardi.
Ve sonunda;
İstifayı basıp kaydedip çıktım. Sizce nasıl bir takıma gidelim? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, yüksek itibarlı takımlar olur, düşük itibarlı olur, ortalama olur... vs Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yoksa kariyeri sonlandırıp yeni kariyere mi başlayalım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 31 Ekim 2016; 23:41:39 >
-
Çok bilgili değilim hocam touch mode olayında benim de bu ilk touch kariyerimdi, öncelikle onu söyleyeyim dedim. :)
Muhtemelen cevap hayır, ikisi farklı işliyor onu ben de merak etmiştim kariyer devam ederken. -
Hadi ya peki o zaman :/
Hatta FMT kariyeri olarak geçiyor. Normal kariyerler de FM kariyeri olarak nitelendirilmiş.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar yeni kariyere mi başlayalım yoksa yeni takımlar ile mi devam edelim? Edeceksek de nasıl takımlar? :) -
-
Bence fethiyespor :D degisik bir macera olabilir
Pendikspor İstanbul'un Pendik ilçesinde 1950 yılında kurulmuş olan spor kulübü. Maçlarını 2.500 kişilik Pendik Stadı'nda oynayan takım kırmızı-beyaz renklere sahiptir. Takım şu anda Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele etmektedir. Türkiye Kupası'nda 1999 yılında çeyrek final oynamıştır. Fenerbahçe'yi 14 Aralık 1999'da 2-1 mağlup etmesiyle ünlenmiştir.
Tarihçe
Tarihi 1927'e kadar uzanan Pendikspor, 1950 yılına kadar resmî prosedürlere bağlı olmaksızın faaliyetlerini sürdürdü. 1950 öncesinde "Pendik Gençlerbirliği" adıyla Fenerbahçe, Beşiktaş ve Vefa kulüplerini mağlup etti.
1950 yılında kurulan kulüp, 1982–83 sezonuna kadar İstanbul amatör kümelerinde mücadele etti. 1983–84 sezonunda 3. Lig'in kurulması ile profesyonel statü kazanan kulüp 1998 yılına kadar 3. ligde yer aldı. 1997–98 sezonunda 3. Lig'de şampiyon olarak 2. Lige çıktı, bu ligde 2 sezon mücadele etmiş daha sonra 1999–00 sezonunda tekrar 3. Lig'e düştü.
Kulüp 3 sene sonra 2003–04 sezonunda 3. Lig 4. Grupta şampiyon olarak Lig B'ye yükseldi. 2005–06'da Lig A'ya çıkacak 3. takımın belli olacağı play-off'lara kaldı ancak final maçında Eskişehirspor'a elendi.
2008 yılında Fenerbahçe ile yaptığı özel maç 1-0 Pendikspor'un üstünlüğüyle bitti ve aynı sene Beşiktaş ile yaptığı özel maç ise 0-0 berabere sonuçlandı.
1999 yılındaki eşleşmeden 13 yıl sonra Fenerbahçe ve Pendikspor 28 Kasım 2012 tarihinde Türkiye Kupası 4. turunda eşleşti. Bu eşleşme kura çekiminin yapıldığı salonda gülüşmelere neden oldu ve "Belalısıyla eşleşti." şeklinde manşetler atıldı. Maç, Sezer Öztürk'ün 45. dakikada attığı golle, Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
2015 yılında Beyaz grupta oynadığı maçlar sonucu ligi 2. tamamlayarak playoffa yükseldi ve playoff çeyrek finalinde Menemen Belediyespor'u saf dışı bıraktı.
Bakalım 50Bin bütçe ile neler yapacağız?
-
Enteresan buldum bu haberi, paylaşmak istedim..
Transferlerde futbol direktörümüze güvendim fakat kendim de bayağı inceledim. En az 2 saat falan oyuncu profili gezdim, oldukça yorucu oldu. Umarım meyvesini alırız. İsmail Güven'e sürekli teklif geliyordu, en son 100bin falan gelmişti, pazarlık ile 160 bin yaptık, bayağı da sevindim açıkçası bu duruma. Ama şöyle bir durum varmış ki hiç farketmedim; transferden elde edilen gelirin %35'i kullaılmakta... 160bin bizim için çok iyi paraydı...
Dizilişimiz & oyuncularımız. Roller değişebilir gelişen maçlara göre.
Hazırlık maçları gayet iyiydi, özellikle Rize ve Bursa'yı yenebileceğimizi düşünmemiştim. Muhtemelen pek iplemedi rakipler hazırlık maçı olduğu için. Giresun maçında her geldiğimizi attık böyle absürd bir sonuç çıktı ortaya, inanılmaz moral depoladık.
Hazırlık maçlarının yıldızı Serkan Şirin...
Transferlerimiz.. 2 oyuncu eklenmedi nedense ekran görüntüsü alınamadı. Bunlara benzer işte.
-
-
Bayağı piştik artık.
Teklifler yağmur gibi gelmeye devam ediyor, ekran görüntüsü almayı unuttuklarım da var...
Kıl payı da olsa, çok çekişmeli bir lig maratonunda şampiyon olmayı bildik. Şunu söyleyebilirim, 4-4-2 alt liglerin bugu resmen.
İşte bizim için sezonun en iyi ikinci oyuncusu, sezonun golü, sezonun transferi, sezonun genç oyuncusu ödüllerinin sahibi top tepicimiz.
-
-
7. Sezonumuzun da yarısını bitirmiş bulunuyoruz.
Yönetimden teklif geldi sözleşmemizi uzattık. Burada daha yapacak çok işimiz var...
Hazırlık maçları iyi geçmişti, geçen güncellemede vermiştim. Lige de iyi başladık fakat son zamanlardaki formumuz resmen facia. Son 7 maçta sadece 1 galibiyet almamız da bunun ispatı. Süper lige çıkabilmek için takviye şart. Sınırlı mali durumda ise bu mümkün olacak mı göreceğiz bakalım...
Türkiye kupası grup kuramız fena değildi. Beklentileri yerine getirerek gruplara kaldık.
Lig oyuncu istatistikleri. Röppnack'tan çok şeyler bekliyorum demiştim, beni yanıltmıyor sağolsun.
Almanya ikinci liginden pırlanta bulduk resmen, bütçeye göre rekor bir bedel olan 500 bin € versek de sonuna kadar hakedecek gibi duruyor. Gözlemci de kulübün en iyi oyuncularından biri olma potansiyeline sahip diyor ama o da bütün genç oyunculara aynı şeyi diyor. Daha bu gözlemcinin genç bir oyuncuya potansiyel yeteneği yok dediğini görmedim. Ulan hepsi mi süper potansiyelli olur?
Kardeş Pendik bura ne beklion?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 3 Kasım 2016; 3:56:21 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X