Bildirim
Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden... [Kariyer Hikayesi] -> 9. Sezon -> Galatasaray (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O kadar uğraşıp gönderdiğim cevap gitmemiş olamaz herhalde?
Edit: Tamam sıkıntı yokmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 6 Kasım 2016; 8:52:30 > -
2 sayfayı zevkle okudum , güzel bir seri olmuş
devam et bırakma :D -
-
Küçük bir devre arası güncellemesi.
Çok çok teklif gelmekte. Fotoğrafını koymadığım en az bunun 2 katı kadar daha var. Yavaş yavaş aklımız çeliniyor aslında. :D
Bir kaç teklif daha koyalım şuraya, sizin aklınız çelinsin. :D
Yav para veriyorsun da sözleşme imzalayamıyoruz ki?
Beklentiyi kümede kalma yaptık. Bütçe falan filan iyi hoş da max maaş olayının hallolması lazım.
Zor da olsa kupa grubundan çıktık. Fakat gruptan çıkar çıkmaz yine geçen sene olduğu gibi elendik. Bu sefer Kasımpaşa'ya. Bir türlü çeyrek finali göremiyoruz. Umarım seneye şeytanın bacağını kıracağız.
Adamsın Yeye!
İşler kesat gitmeye başladı...
Kendime koyduğum sınır 10.culuk. İlk 10'a gireceğiz inşallah.
Fenerbahçe'den kovulan Aykut Kocamanın yerine Arda Turan... Futbol enteresan...
Galatasaray iyice abarttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 7 Kasım 2016; 3:9:54 >
-
Hocam baştan beri okuyorum çok iyi gidiyor devam edin. Ayrıca Arda Fener'i bitirmiş. -
@Naima Teşekkür ederim hocam, ben de güzel kariyerleri okuyordum onlardan feyz aldım bir de ben deneyeyim demiştim işte. Yanlış anlaşılma olmuş, yanlış sıra ile paylaşmışım haberleri kusura bakmayın lütfen. Fener o duruma geldikten sonra Aykut Kocaman kovuldu, Arda geldi ve takımı toparladı. O güncellemeyi devre arasında yayınlamıştım, Arda da 18 Aralık'ta gelmişti işte. Önümüzdeki sezon göreceğiz Arda'nın asıl menajerlik yeteneklerini. Ve 8. sezonumuzu da noktalıyoruz.
Gelen zibilyon tane tekliflerden sadece bazıları: :D
Tüm sezon fikstürü. Çok değişik sonuçlar var evet.
Türkiye, İspanya, İngiltere ve Almanya lig tabloluları. Son maçımız bizi 5. yaptı, Bursa'yı yenemesek 7. ya da 8. olacaktık.
Yönetim bir türlü antrenman tesislerini yenilemiyor..
Reddedemeyeceğim bir kulüpten teklif geldi.. Kusura bakmayın elim görüşmeyi terket butonuna gidemezdi...
Hedef: Şampiyonlar ligi şampiyonluğu! Artık 2 sezon sonra mı 3 sezon sonra mı olur bakacağız. Bu arada kadro oldukça iyi lig için. Galatasaray'ın başında Hikmet Karaman vardı emekliye ayrılmış.
Gelecek güncellemede transferler ve taktik vs olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 7 Kasım 2016; 3:13:40 >
-
Süper kupa maçında Beşiktaş'ı sahadan sildik resmen, çok rahat bir galibiyet oldu.
5 sene üst üste şampiyonluk, 4 sene üst üste kupa şampiyonluğu. Hikmet Karaman taş gibi takım kurmuş.
Beklentilerimiz fena değil. Ligde zaten yedeklerle çıksak şampiyon oluruz. Benim kişisel hedefim en az Şampiyonlar ligi çeyrek final. Geçen sene ikinci turda PSG'ye elenmişler, 2 sene önce grupta 3. olup Avrupa'ya gidilip 1.Eleme turunda Olympiakos'u geçip 2. turda İnter'e elenmişler.
Reading'in gelmesi çok manidar oldu. Tarihinde 2 defa premier lig şampiyonluğu yaşamış bir takım sonuçta. ilkini benimle ikincisi Simeone ile 2 sene önce yaşadı. Simeone kurduğum iskelete et eklemiş. Çok iyi işler yapıyor, geçen sene ligi 3. bitirip şampiyonlar ligi finalinde Barca'ya kaybetti. Guardiola nedense hiç bir şey yapamamıştı bu takıma, çok şaşırmıştım ona. Neyse zorlu maçlar bizi bekliyor.
Çok para harcadık fakat gelirimiz daha çok.
Kaleci dahil savunma hattını komple yeniledim ve as olarak da bir tane ml (orta saha sol) aldım. Yabancı forvetimizi satıp yerli forvetlerime güvendim. (İçimizden hallederiz)
Timo Horn gibi yıldız bir kaleciyi nasıl aldık anlatayım.
Bizim futbol direktörünü aradım.
-Hacı dedim acele bi görüşmemiz lazım.
-Tamam hocam, hemen geliyorum.
-Buyrun hocam nedir mevzu?
-Hacı bize şöyle ucuz ama sağlam bir kaleci lazım.
-Hocam bonservisi elinde muhteşem bir kaleci var.
-Kim o?
-Timo Horn.
-Hemen alelacele evrakları hazırlayın kaptırmayalım birilerine.
Zamanında Bayern'de öğrencimiz olan Timo'da bizi uğraştırmadı kolaylık sağladı. Hoşgeldin Timo!
Bir tane de iyi orta açabilen bir bek gerekiyordu. Girdim gözlemcilikten bir kaç bek özelliği girip orta açma yeteneğini de minimum 16 seçtim. Ali Adnan çıktı, gözlemci gönderdim ve fiyatı da gayet makuldu. Kaptık hemen.
Her zaman yaptığım gibi bir teknik bir de kule tarzı bir stopper aldık. Hem de teknik stopperimizi bele$e aldık.
Aslında bütün transfer hikayelerini anlatmayı düşünüyordum ama biraz uzun olacak gibi, neyse sadece önemlileri anlatırız. :)
Ve işte çok şeyler beklediğimiz yıldız transferimiz. Bu Juve manyak harbiden. Olm bu adam transfer listesine konulup 10MN civarı para mı istenir?
Ücrete göre sıralanmış bir şekilde gönderdiğimiz oyuncular.. Kalecimizi 10 milyona satıp yerine 3-4 gömlek üstü Horn'u almak çok iyi oldu.
Diziliş ve direktifler. 4-4-2'den vazgeçmek yok. (Bakmayın böyle dediğime yakında 4-1-2-3'e dönerim kendimi tutamayıp. Şey ya var ya hani 4-2-3-1 in DMC(DOS)'lu hali.)
Bütün maçlarda skor anlamında çok rahatız. Sadece Bayern maçında oyun olarak kötüydük, ama şans yanımızdaydı.
-
hocam bütün kariyerini okudum. başta takip etmeye çalıştım fakat çok alangirli işlere girmişsin
daha sabit ve aşağıdan yukarıya giden bir kariyer olsaydı anlatımla çok çok güzel olabilirdi ama olsun böylede güzel.
Keşke pendikten yukarı giden bir kariyer olsaydı yada onun için ayrı bi kariyer açsaydın. Reading ardından Bayern sonra Pendik insan biraz garipsiyor.
Neyse Galatasaray'la umarım avrupada güzel bir başarı elde edersin, kolay gelsin
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 7 Kasım 2016; 17:59:20 >
-
Teşekkür ederim hocam, Bayern'e gitmemin tek sebebi şampiyonlar ligini kazanmaktı. Başarılarıma bunu eklemek istedim sadece. O da ilk sezonda gelince istifa ettim zaten. Dediğiniz gibi yapsam bu kadar uzamazdı hocam kariyer, illa ki sıkıcı olurdu sürekli büyük takımlarda kalsak. Tekrar teşekkür ederim.
-
6. Hafta
Rakibimizin kaleyi bulan şutu yok!
7. Hafta
Skor yaratma konusunda biraz zorlandık bu maç.
8. Hafta
9. Hafta
Maç öncesi röportajda muhabir geçen maç yenilmiştiniz, intikam alma gibi düşünceniz var mı gibisinden bir soru sordu. Ben de onlara sahayı dar edeceğiz intikamımızı alacağız vs demiştim. Oyuncular fazla gaza gelmiş herhalde. :D
10. Hafta
Arada ufak tefek puan kayıpları olabiliyor malesef.
11. Hafta
Fenerbahçe'ye dikkat etmek lazım. Arda Turan menajerliğe geldiğinden beri yükselişleri sürüyor. Mütevazi transferler ile ligi iyi götürüyorlar.
Gruplar
2. Maç
Avrupa'da çok iyiyiz.
3. Maç
Arttırıyorum Avrupa'da muhteşemiz.
Hediyemizi verdi takımım sağolsun. :)
4. Maç
Daha da arttırıyorum Avrupa'da efsane gidiyoruz şu ana kadar.
Bu Guardiola'da dikiş tutturamadı gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 7 Kasım 2016; 21:52:51 >
-
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
Puan Durumu
Arda'ya milli takımdan teklif geldi ve kabul etti, gidişinden sonra Fenerbahçe de geriledi.
Hmm.
Kupa 1.Maç
Kupa 2.Maç
Kupa 3.Maç
Puan Durumu
Şampiyonlar ligi 5.Maç
Reading'i içeride yendik, dışarıda berabere kaldık. Mükemmel bir başarı.
Şampiyonlar Ligi 6.Maç
Grup Puan Durumu
Keşke Reading ve Paok maçını verseydik de seribaşı olmasaydık!!
Al işte, aldık başımıza belayı. Bu kadar erken veda etmemeliydi bu takım...
Bu arada hala sezon boyunca namağlubuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 8 Kasım 2016; 0:44:5 >
-
17. Hafta
Muhteşem bir zafer...
18. Hafta
Puan Durumu
Antalyam'ın 5. olması dışında sürpriz yok. Umarım Pendik düşmez..
Kupa 4.Maç
Kupa 5.Maç
Kupa 6.Maç
Kupa Puan Durumu
Transfer Dosyası
Sarıya boyadığım yerler yaz döneminden kalma arkadaşlar, onu dikkate almayın.
Gelenlerin profilleri
Çok makul fiyata bir rotasyon ve gelecek vaat eden bir oyuncu aldık sadece. As kadroya dokunmadık.
Gidenin profili
Bosman kuralı ile bombayı patlattık!! İşte sezon sonu bonservis bedeli ödemeden kadromuza katacağımız yıldız oyuncu!!
Gelecek fikstür
-
Çok önemli bir rotasyon oyuncumuzdu, kötü oldu.
19.Hafta
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
Puan Durumu
4.Tur
Çeyrek Final
1.Ayak
2.Ayak
Çok fazla rotasyon yaptık, resmen A2 takımı ile çıktık. Az daha pahalıya patlıyordu.
1.Eleme Turu 1.Ayak
Real Madrid beklendiği gibi bizden üstün başladı. Maçı rahat bir şekilde 2-0'a getirdiler. En iyi oyuncularımızdan monteiro rezalet oynadı resmen. Yerine yedek oyuncumuz Cenk'i aldım, nispeten daha iyi oynadı. Neyse 65. dakikada yani 2.golü yedikten sonra 2-3 direktif değiştirdim.
Onları da açıklamam gerekirse skor bulabilmek için daha yaratıcı oynayın dedim. Dar alanda oynuyorduk ve rakip kenarlarda açık alan buluyordu, bunu önlemek için dengeli yaptık. Bu direktif değişikliği inanılmaz işimize yaradı. 2-1 olunca bu skor bize yeter deyip tempoyu çok düşük yapıp topa sahip ol, disiplinli oyna, mevkiyi terk etme dedik ve sürpriz bir şekilde son dakikalarda 2-2 yaptık. Bizim için çok iyi bir sonuç.
1.Eleme Turu 2.Ayak
Öncelikle iki önemli eksiğimiz vardı, Monteiro ve Zafer. Bizim için kilit isimlerdi bunlar. Monteiro en önemli oyuncumuz diyebilirim. Onun yerine daha çok sol bek rotasyonunda kullandığım Cenk'i tercih ettim. Zafer'in yerine de yüksek oyun zekalı Fatih Varol'u oynattım.
Efsane bir maç oldu. İlk 30 dakika 3 tane net pozisyonu harcadık. İkinci yarı Real inanılmaz bastırmaya başladı golü de buldu hala basıyorlardı, bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Taktik ile hiç oynamadan yine değiştirmem gereken direktifler vardı. Topa sahip olmamız iyi değildi, hatta asistan da dedi topla oynayan taraf biz olmalıyız diye. Neyse topa sahip ol deyip tempoyu en düşüğe getirdik. Genişliği dengeli yapıp maçta az kart görmemize de güvenerek topa dal dedik. Daha sonra inanılmaz bir şekilde maç bize döndü ve tek kaleye çevirdik bu dakikalardan sonra maçı. Golleri de bulmamız çok geç olmadı.
Çeyrek finaldeyiz!!
Şampiyonlar Ligi Toplu Sonuçlar
Çeyrek Final Eşleşmeleri
Yine şanssız bir kura. Çok manidar bu da Reading gibi. Üstelik Reading'i eleyip geldiler. Her kulvarda yenilmez bir Bayern kurup istifa etmiştim, ama takımın içine etmişlerdi. Şimdi kadrolarını inceledim 5 tane benim getirdiğim oyuncu var. Bunlar Pogba, Dier, Romagnoli, Barbosa, Berardi. Daha da güçlenmişler, inanılmaz bir kadroları var. İşimiz çok zor.
Gelecek Fikstür
-
26.Hafta
27.Hafta
28.Hafta
Çeyrek Final 1.Ayak
Zaten kötü oynuyorduk, 47'de bir de 10 kişi kaldık. Ezildik resmen, yapabileceğimiz bir şey yoktu.
Real'i yendiğimiz tarihi başarımızı video olarak koyduk, tarihi hezimetlerimizden birini de koyalım.
Football Manager 2016 Bayern 5 - 0 Galatasaray Maç Özeti
Pogba'nın golünde topu göremedim..
Çeyrek Final 2.Ayak
Adamlar içeride dışarıda yenip anamızın ligine gönderdi bizi...
Ligde ikinciliğini garantileyince yönetim bütçemizi belirledi.
Bu paranın büyük bir kısmını çok sağlam bir stopper alarak kullanacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 8 Kasım 2016; 22:38:43 >
-
29.Hafta
30.hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
Puan Durumu
Yarı Final 1.Maç
Yarı Final 2.Maç
Final
Diğer Haberler
Gençler de fırtına gibi.
İnanılmaz bir başarı yakaladık.
Şampiyonlar ligi şema
Bizi sürpriz takım niye nitelendirmişler, enteresan..
Diğer ligler
Leverkusen inanılmaz bir takım kurmuş, Bayern hegemonyasına ligde son verdi ve şampiyonlar ligi şampiyonu oldu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X