|
Ağır cinsiyetçi Andrew Tate tutuklandı, sosyal medya karıştı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
3 gün öncenin haberi, tutuklandıktan 1 saat sonra serbest bırakıldı zaten
-
Bu adamın dedikleri şeyler
Erkekler kıçınızı kaldırın, pc oyunu oynamayı bırakın, gidin bir iş bulun ve çalışın ve para kazanın
Nasıl olduysa kadın düşmanlığı üretiyor dediler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın diğer dediklerini de dinleseydin keşke. Cinsiyetçi olduğu çok ortada bence...
Mesela benim sevgilim bir erkekle konuşamaz, eğer konuşuyorsa da ben onunla ciddi düşünmem diyor. Bildiğin bizim İslamcı tayfanın kafasından, biraz daha zorlasa kadınıma kara çarşaf giydireyim dışarıya da çıkmasın diyecek.
-
Sende gava* tayfasındansın galiba
-
kadın ticari yapan küresel ısınma yok diyen mafyatik tipleri seven tiplerdensin galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıklama yapmıştı beni tehdit ediyorlar büyük isimler gizli güçler, daha önce de yaşandı susturmaya çalışıyorlar, sonra tutuklatıyorlar en son da öldürüyorlar diye. Bakalım ilk ikisi gerçekleşti.
-
Konuşamaz derken nasıl konuşamaz? Ben adamı yeni duyuyorum red pillci tayfadan mı yoksa konuşma var konuşma var tayfasından mı? İslamcı tayfa biraz kırık yani pencereden baktırmaz ama yabancılar konuşurken flört 3 tur aynı anda geçiliyor.
-
Artık erkek arkadaşın olamaz diyor. Normal bile olamaz diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olaya dair birkaç kişinin videosunu izlemiştim, bir saat sonra salınsa zaten hiç video yapmazlar yanlışınız vardır diye araştırayım dedim kaç saat sonra serbest bırakıldığını bulamadım ama gerçekten de salınmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
Adamın dediği şeyler sonuna kadar haklı ve çok doğru konuşuyor. Gerçekleri söyledi diye sjwciler tarafından yerden yere vuruluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İslamiyetten önce saf sahiplenme duygusudur. Kadın karşılığına kezban der geçilir. Dinle değil doğal eş mantığıdır. Hayvanlarda da var. Lite ve geniş olanlara diyecek bir şey yok. Milletçe zaten haluk abiyiz tabiki.
-
İşin ilginç tarafı eskiden işler hep böyle gidiyordu. Erkek ve Kadın arasındaki ilişki neredeyse yok gibiydi ama toplumun sağlığı için öyle olması gerekiyordu.
Andrew Tate'in söylediklerinin bazılarına katılmıyorum ama adamın sadece erkeklerin problemleri ile ilgili konuşmaları bile kadın düşmanı denmesine sebep olabilir. Halbuki kadınların hiç bahsetmesen bile linç yiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 2 Ocak 2023; 15:5:57 > -
adam mevcut sistemin dışında olduğu için sürekli hedefteydi. yok kaçakçılık yok alıkoyma, .. belliki adamın parası için iftira atıyorlar.
-
"İslamcı kafası mı?" adamın yaptığı cinsiyetçilik tamam, peki senin bu yaptığın nedir? İslam düşmanlığı yapıyorsun. Kimse kendisini görmüyor ne yazık ki. Bu arada islamı doğru kaynaktan öğrenmeye çalışmanı öneririm. Saçma sapan kişilerden islam dahil her konuyu öğrenmeye çalışırsan zaten doğru olmayan bilgilerle harmanlanırsın. Burada niyetim sana kızmak değil, yaptığın şeyin yanlış olduğunu fark etmeni sağlamak. Saygılarımla...
-
bizim sosyalist liboşlar hala "badı özghür" "amerıga öghürlüg ghoruydzusu" demez mi?
Adam erkek çocuklarına "erkek olun" dediği için bu solcu liberallerin zoruna gitmiş. ama görüldüğü üzre, onların liberal sol palavraları üzerinden konuşmazsan, özgürlük vs hikaye!
-
Ortaya atılan bir iftira üzerine gözaltına alındı, kamera kayıtlarıyla suçsuz oldukları anlaşılınca serbest bırakıldı. Clickbait başlık açıp yalan haber paylaşmaktan yüzünüz kızarmıyor mu?
-
Ooo ifade özgürlüğü diyen facebook instagrama bak sen adamın hesabını yasaklamışlar. Genelleme yapıp tüm erkeklere hakaret eden gruplara ve kişilere de aynı tutumu bekliyoruz sevgili meta (facebook) grubu. Adamın ismini bilmiyordum son bir kaç gündür nette duyuyorum takibe alıyorum. Eğer gerçekten iftira atılıyorsa bu adama takip etmeye değer. Youtube'da cenk hoca'nın kanalına uyarı vermişti galiba. Bu tarz platformlar kendi izin verdiği şeylerce ifade özgürlüğü var galiba.
-
Abartmış keko.
-
twitter hesabımı hala açmadı, 5k tweetlik hesabım nonoşlara nonoş dediğim için kapandı, ikiyüzlüsün twitter
Bu adamın dedikleri şeyler
Erkekler kıçınızı kaldırın, pc oyunu oynamayı bırakın, gidin bir iş bulun ve çalışın ve para kazanın Nasıl olduysa kadın düşmanlığı üretiyor dediler |
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
Adamın dediği şeyler sonuna kadar haklı ve çok doğru konuşuyor. Gerçekleri söyledi diye sjwciler tarafından yerden yere vuruluyor. |
bizim sosyalist liboşlar hala "badı özghür" "amerıga öghürlüg ghoruydzusu" demez mi? Adam erkek çocuklarına "erkek olun" dediği için bu solcu liberallerin zoruna gitmiş. ama görüldüğü üzre, onların liberal sol palavraları üzerinden konuşmazsan, özgürlük vs hikaye! |
"İslamcı kafası mı?" adamın yaptığı cinsiyetçilik tamam, peki senin bu yaptığın nedir? İslam düşmanlığı yapıyorsun. Kimse kendisini görmüyor ne yazık ki. Bu arada islamı doğru kaynaktan öğrenmeye çalışmanı öneririm. Saçma sapan kişilerden islam dahil her konuyu öğrenmeye çalışırsan zaten doğru olmayan bilgilerle harmanlanırsın. Burada niyetim sana kızmak değil, yaptığın şeyin yanlış olduğunu fark etmeni sağlamak. Saygılarımla...
|
Ortaya atılan bir iftira üzerine gözaltına alındı, kamera kayıtlarıyla suçsuz oldukları anlaşılınca serbest bırakıldı. Clickbait başlık açıp yalan haber paylaşmaktan yüzünüz kızarmıyor mu?
|
Ooo ifade özgürlüğü diyen facebook instagrama bak sen adamın hesabını yasaklamışlar. Genelleme yapıp tüm erkeklere hakaret eden gruplara ve kişilere de aynı tutumu bekliyoruz sevgili meta (facebook) grubu. Adamın ismini bilmiyordum son bir kaç gündür nette duyuyorum takibe alıyorum. Eğer gerçekten iftira atılıyorsa bu adama takip etmeye değer. Youtube'da cenk hoca'nın kanalına uyarı vermişti galiba. Bu tarz platformlar kendi izin verdiği şeylerce ifade özgürlüğü var galiba.
|
3 gün öncenin haberi, tutuklandıktan 1 saat sonra serbest bırakıldı zaten
|
Benzer içerikler
- x grok
- instagram beğenileri görme
- instagram giriş yap google
- mırıldanarak şarkı bulma
- instagram yardım merkezi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X