Şimdi Ara

Ağır Hasar Kayıtlı (Pert) Otomobiller Neden Pahalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O halde benim de senin gibilere saygım yok, inan daha ben hiç senin dediğin ağlama olayını yapmadım, ama o kadar iticisin ki sen pazarlık yapan insana fakir diyerek güya aşağıladın, ama parası olup pazarlıksız alan galericiyi zengin diye algı yaptın.Sana göre zenginlik saygı göstergesi çünkü, işte sen busun.

Çünkü sen maddeci bir insansin, her halinden belli, senin gibilerden iğreniyorum , herşeyi para ile ölçen değersiz, mal , mülk sevdasına düşmüş hayatın gayesini bu sanan zavallılardansın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

şu aracı çöpe mi atalım ?
    http://www.ilkotonur.com/hasarli-bmw-3-20-d-571.html

30 yıllık doğan şahinler ortada gezerken üstelik

yukarıda araç pert iddaa ediyorum bir çok sıfır araçtan daha güvenlidir.

Alıntıları Göster
    İyide 30 yıllık otomobil parası istenmiyor, pert araçlar neredeyse hasarsız parasına satılıyor.

• Cok az kaldi, pert araclar trafikten yasaklanacak, sadece parca olarak kullanilmak uzere cikma parcacilara gidecek, bir duzenleme sart. Kazada bunlar ne airbag acar, ne de kemer tutar. Yurdisinda uygulama boyle, yakinda bura da oyle olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F

İyide 30 yıllık otomobil parası istenmiyor, pert araçlar neredeyse hasarsız parasına satılıyor.

Alıntıları Göster
    o zaman sorun onu alanda.
    satıcının suçu ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblorenzo

O halde benim de senin gibilere saygım yok, inan daha ben hiç senin dediğin ağlama olayını yapmadım, ama o kadar iticisin ki sen pazarlık yapan insana fakir diyerek güya aşağıladın, ama parası olup pazarlıksız alan galericiyi zengin diye algı yaptın.Sana göre zenginlik saygı göstergesi çünkü, işte sen busun.

Çünkü sen maddeci bir insansin, her halinden belli, senin gibilerden iğreniyorum , herşeyi para ile ölçen değersiz, mal , mülk sevdasına düşmüş hayatın gayesini bu sanan zavallılardansın.
    1- pazarlık yapan her insan fakirdir demedim. fakir adamın passatla işi olmaz. kaçıncıya tekrarladım.
    2- pazarlık yapmadan alan galerici ne istediği bilir. evet bu düzen böyledir. cebinde paran varsa saygı görürsün.
    parasız adam gereksiz adamdır. para herşeyi satın alır. aşkı bile.
    benim üniversite dönemi çok idealist olduğum doğrudur ve bu yazdıklarımı 12-13 sene önce şiddetle reddederdim.
    ama hayat insanı pişiriyor.
    mesela artık her ilde üniversite var ve her şehirin toprak ağaları ve zenginleri üniversiteden sectikleri beğendikleri kızlara ayrı ev açıyorlar. bu toplumun idealı para ve menfaattir.

evet herşey para ile ölçülür. evlenirsin çocuğuna istediğini almazsan o bile sana düşman olur, eşine beğendiği birşeyi almazsın o bile çocukları sana düşman eder. yada darbe olur işsiz kalırsın, evi ilk terk eden eşin ve çocuklarındır.

bu dünyayı ben seçmedim. hayat böyle. bende eskiden çok takardım. sonra sonra alıştım.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Tam da anlattığım gibi birisisin işte , kendin de itiraf ediyorsun, ben paraya tapan insanı sevmiyorum arkadaş, para amaç değil araçtır, para ancak senin gibileri satın alır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fblorenzo kullanıcısına yanıt
    Hocam konu dışı kaldınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.