< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 20 Temmuz 2020; 18:27:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 20 Temmuz 2020; 18:27:6 > |
İşte galerici yeğeni de geldi, bu arkadaş gibiler sürekli ağır hasarlı yüksek fiyat araç sattıkları için hemen savunmaya geçmiş şekil a daki gibi... Ne zaman bir galericiye laf atılsa adam atlıyor, kendini yırtıyor, catenaccio yapıyor.
|
ben ağır hasarlı araç almam 176 bini airbagleri ve kemerleri dirençle kandırılmış arabaya hiç vermem
|
Ağır hasar kaydı pert demek hocam. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
|
Ağır hasarlı arabayı kim yetkili serviste yaptırır ki? İşin mantığına ters. Pert araba alınmaz
|
Ben 2. El araçtan ziyade sıfır almayı tercih ediyorum , 2. El alana saygım var, şerefli galericiye de saygım var.
Benim olayım senin gibi ahlak yoksunu, parası olmayan ya da az olan insanlara, Ağlak fakirler diye hakaret etmen galericileri savunacağım diye... Şahsen zengin bir p.... olmaktansa, ağlak şerefli fakir olmayı yeğlerim, Her olayda galerici fırsatçı , karaborsacı esnafı savunmak adına kendini yırtıyorsun, benim gözümde sıfırsın... |
ağır hasarlı araçlara bulaşmamak gerek... hele ki düzgünü 200 bin olan aracın pert kayıtlısına 160 - 170 bin vermek / istemek akıllara zarar...
piyasanın hatrı sayılır biçimde şiştiği şu günlerde, bana göre 200 binlik aracın ağır hasar kayıtlısı en fazla 60 -70 bin e ilanda durmalı, ki o da alınmaz ya neyse... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblorenzo -- 20 Temmuz 2020; 19:26:9 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |