Şimdi Ara

Kazalı ama hasar kaydı yok deniliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce bir kaç araç hakkında foruma dahil olmuştum, sanırım cruze yönünde karar kılacağım.

Bulduğum bir araçta;

"Ön kaput değişik sağ sol çamurluk lar sökme takma boyalıdır(Işıklarda beklerken öndeki araç geriye takıyor o şekilde ön kaput hasar aldı karşı taraf kusurlu olduğundan onun sigortası karşıladı bende tramer kaydı yok."

Böyle bir açıklama var, sahibi ile konuştum, hata karşı tarafta olduğu için onun sigortası karşıladı bu nedenle kayıt yok dedi.

Kendim aracımın kaputu değişse fiyatı sigorta karşılar ama hasar kaydı bende görünmez mi?

Farklı bir durum mu var bilmediğim acaba?

• Çarpışma olarak görünür ama ücreti yazmaz . Kazasi var ve sorgulamada çıkmıyorsa cepten yapılmıştır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazalı ama tramer olmaması şu demek;

Kazayı sigorta veya kaskoya yaptırtmadan kendi cebinizden yaptırıyosunuz. Dolayısıyla tramer çıkmıyor.

Edit: Tramersiz kazalı araçlar sorun teşkil edebilir. Ben aracımla kaza yapmıştım 10000 tl ödedim masraflara. Bunu tramerde görseler kaçarlar fakat tramer yok iki kapı değişik kulağa daha hoş geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 13 Aralık 2019; 20:15:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalan söylüyor sigorta yaptırırsa tramerde gözükür. Eksper raporuda sorgulanabilir. Dediği gibi sigorta yapsa şirketin seçtiği eksperi gelecek değişenleri vs onaylayacak bu sisteme girilecek onun faturası kesilecek gönderilecek sigorta şirketi öyle ödeyecek.

Tramer kaydı yok kelimesinin anlamı nettir. Bir kaza yaptık sigortaya ihbar edilmedi, kendi cebimden bir yerde yaptırdık. Ben kusursuz kaza yaptığınıda sanmıyorum cebinden para çıkmadan yaptırıp arabası için değer kaybı tazminatı alma imkanı varken git cebinden çıkma kaput al 5000tl değer kaybını kabullen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda öyle. Değişen Yok, kusur yok; ama araç ağır hasarlı :)
    Volvo v40

Kazalı ama hasar kaydı yok deniliyor

• Ben ilk arabamı alırken önceki sahibi, arac apartmanın önünde park halindeyken ,terasta keçi besliyorlar mis,bu keçi osurmus ve akabinde poposuna küsmüş.hayvancagiz o sinirle sen saksıya kafa at,saksi sen düş arabanın üstüne,arka iki kapı ve ön kaputu değiştirmek zorunda kalmışlar.kusur keçinin kötüne yazıldığı için tramer yoktu.

Araç hiç dikiş tutmadı,ne saksiymis arkadaş

Işıklarda geriye takmış,kaput degismis nasıl carpmissa,tabi karşı taraf suçlu olduğundan tramer islenmemihihihihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 13 Aralık 2019; 22:9:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.